FK Željezničar (opšte diskusije)

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la shzna » 16 jan 2015, 14:00

Pa nismo zapeli oko tri prsta kako ne kontaš, drugo je pokazivati 3 prsta "svojima", krstiti se sa tri prsta, ali otići pred navijače gdje su uglavnom muslimani i koji smatraju to nacionalističkim simbolom, i dići tri prsta, taj momak nije nacionalista?

Sljedeće, za Bilbiju imaš izjave naših igrača, meni ne treba veći dokaz. Za Ljupka se zna sve.

Sljedeće, niko se ne brine za vas, već nam vi služite samo za ismijavanje a evo sad ću ti reći zašto:

Komunistički ste isprdak, Torpedo, Udarnik, UDBA, Sarajevo, pa onda slogani Boja fesa, boja dresa, boja krvi ili kako već. Onda parola "Bolje treći uz Allaha nego prvi uz vlaha". Da bi nekoliko godina poslije imali te wanna be nacionaliste u ekipi. Nikog od nas nije briga za FK Sarajevo. Još ste vi daleko od nas da bi se sikirali da ćete ugroziti naš status najboljeg, već skontajte sami zašto su vam se pisale te parole i zašto smo vas podyebavali. Dosta o ovome, fokusirajmo se na fudbal.

I eto koliko ste nam bitni, pogledaj naše opšte diskusije i vaše...
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 16 jan 2015, 14:03

shzna je napisao/la:Pa nismo zapeli oko tri prsta kako ne kontaš, drugo je pokazivati 3 prsta "svojima", krstiti se sa tri prsta, ali otići pred navijače gdje su uglavnom muslimani i koji smatraju to nacionalističkim simbolom, i dići tri prsta, taj momak nije nacionalista?

Sljedeće, za Bilbiju imaš izjave naših igrača, meni ne treba veći dokaz. Za Ljupka se zna sve.

Sljedeće, niko se ne brine za vas, već nam vi služite samo za ismijavanje a evo sad ću ti reći zašto:

Komunistički ste isprdak, Torpedo, Udarnik, UDBA, Sarajevo, pa onda slogani Boja fesa, boja dresa, boja krvi ili kako već. Onda parola "Bolje treći uz Allaha nego prvi uz vlaha". Da bi nekoliko godina poslije imali te wanna be nacionaliste u ekipi. Nikog od nas nije briga za FK Sarajevo. Još ste vi daleko od nas da bi se sikirali da ćete ugroziti naš status najboljeg, već skontajte sami zašto su vam se pisale te parole i zašto smo vas podyebavali. Dosta o ovome, fokusirajmo se na fudbal.

I eto koliko ste nam bitni, pogledaj naše opšte diskusije i vaše...
Brat sve objasnio :clap:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 jan 2015, 14:05

Ja mislim da je situacija u klubu uticala i na navijace Želje, pa su se malo poceli gubiti. :roll: Do jucer su vjerovali u mladu ekipu-talente,svoju djecu.Evo sad igraci-polovnjaci,iz drugih klubova su im pozitivna desavanja u klubu.I onda se neko cudi ,sto navijaci Zelje tvrde da je recimo Bilbija četnik (koji se i ne sjeca rata),a trener im Odović patriota. :idea: :crazy:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 14:08

amypitar je napisao/la:Ja mislim da je situacija u klubu uticala i na navijace Želje, pa su se malo poceli gubiti. :roll: Do jucer su vjerovali u mladu ekipu-talente,svoju djecu.Evo sad igraci-polovnjaci,iz drugih klubova su im pozitivna desavanja u klubu.I onda se neko cudi ,sto navijaci Zelje tvrde da je recimo Bilbija četnik (koji se i ne sjeca rata),a trener im Odović patriota. :idea: :crazy:
Imas odgovor za odovica od jednog forumasa koji ga poznaje 30 godina i admin ga nije brisao zbog takvih kao sto si ti i vjerovatno si to procitao nego jedes svoja muda i ne znas sta ces pisati pa prljas temu.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 16 jan 2015, 14:09

terabajt je napisao/la:To sad ti nama vracas sto su neki nasi vama to prebacili ? To mogu zakljuciti iz tvog posta znaci trolas temu i trebas dobiti ban.
NEKI vasi?
jarane, cijela navijacka skupina

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 16 jan 2015, 14:13

amypitar je napisao/la:Ja mislim da je situacija u klubu uticala i na navijace Želje, pa su se malo poceli gubiti. :roll: Do jucer su vjerovali u mladu ekipu-talente,svoju djecu.Evo sad igraci-polovnjaci,iz drugih klubova su im pozitivna desavanja u klubu.I onda se neko cudi ,sto navijaci Zelje tvrde da je recimo Bilbija četnik (koji se i ne sjeca rata),a trener im Odović patriota. :idea: :crazy:
Ja stvarno neznam sto se ti toliko brineš za Želju ta djeca su i dalje tu nevidim problem, a sve ce ti se samo kazati u martu na skupštini kluba do tada :salut:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 jan 2015, 14:13

Hajd još i ti amy kad si navalio pa da i tebi odgovorim ida idem popiti kafu kao čovjek.

Jel ti pratiš fudbal od jučer? Jel znaš da kad dođe do promjene trenera može doći i do promjene filozofije, kako odabira igrača, tako i formacije i igre FK uopšteno? A još nama nije samo trener otišao već i menadžer, dakle dva nova čovjeka na dvije izuzetno bitne pozicije, valjda kontaš šta hoću da ti kažem. Ali opet mi to ne daje za pravo da kažem da smo odustali od forsiranja mladih igrača. Kroz cijelu polusezonu je bilo govora o tome kako su mladi ti koji dižu ovu ekipu a kako je koče ovi iskusniji igrači. Prema tome, dolazimo u situaciju da dovodimo neke druge malo iskusnije igrače kako bi pomogli tim omladincima. Đelmić je npr došao i on uveliko može pomoći Nuspahiću, Baši pa i Memiji koji će se vjerovatno vratiti na poziciju beka. Mi smo ove sezone izbacili 4 vrhunska igrača: Bajić, Sadiković, Memija i Hadžiahmetović koliko toliko. Imamo tu još Nuspahića, Bašu, Sadikovića2, Kjosevskog.. Dakle, ova ekipa sljedeće sezone neće zavisiti od toga da li će je napustiti Varea ( lupam ), jer će tu biti mladi igrači željni dokazivanja.

I to za Odovića, gdje je dokaz, izjava, bilo šta?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 16 jan 2015, 14:22

terabajt je napisao/la:
Imas odgovor za odovica od jednog forumasa koji ga poznaje 30 godina i admin ga nije brisao zbog takvih kao sto si ti i vjerovatno si to procitao nego jedes svoja muda i ne znas sta ces pisati pa prljas temu.
Milomira Odovica poznajem 30.godina u komadu, kako njega tako mu i brata (necu da ga imenujem) te komplet porodicu Odovic ! Milomir Odovic je dio rata proveo u opkoljenom Saraajevu, odakle je 1993, sa porodicom otisao u Vojvodinu, sto se tice brata mu, on je najveci diverzant u VRS.-u, pred kraj 1992. je iz tadasnje stanice milicije na Ilidzi pokupio neko oruzje i na crnjaka ga prodao, kasnije ga je cetnik Brne Gavrilovic trazio da mu licno presudi, pokupio je 30.000 DM i stusio za Austriju, sve te price, bljuvotine i izmisljotine dolaze iz dobro poznate kuhinje.
Kao glavni podatak onima koji su se vodili prici oko Milomira Odovica jeste podatak sa srpsko cetnickog portala slavic.net, gdje je spisak vojnih lica VRS u i oko Sarajeva, gdje se pojavljuje ime Momir Odovic koji je bio tenkista !!! i to je poturano kao dokaz, dok se covjek ustvari zove Milomir
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 jan 2015, 14:50

shzna je napisao/la:Hajd još i ti amy kad si navalio pa da i tebi odgovorim ida idem popiti kafu kao čovjek.

Jel ti pratiš fudbal od jučer? Jel znaš da kad dođe do promjene trenera može doći i do promjene filozofije, kako odabira igrača, tako i formacije i igre FK uopšteno? A još nama nije samo trener otišao već i menadžer, dakle dva nova čovjeka na dvije izuzetno bitne pozicije, valjda kontaš šta hoću da ti kažem. Ali opet mi to ne daje za pravo da kažem da smo odustali od forsiranja mladih igrača. Kroz cijelu polusezonu je bilo govora o tome kako su mladi ti koji dižu ovu ekipu a kako je koče ovi iskusniji igrači. Prema tome, dolazimo u situaciju da dovodimo neke druge malo iskusnije igrače kako bi pomogli tim omladincima. Đelmić je npr došao i on uveliko može pomoći Nuspahiću, Baši pa i Memiji koji će se vjerovatno vratiti na poziciju beka. Mi smo ove sezone izbacili 4 vrhunska igrača: Bajić, Sadiković, Memija i Hadžiahmetović koliko toliko. Imamo tu još Nuspahića, Bašu, Sadikovića2, Kjosevskog.. Dakle, ova ekipa sljedeće sezone neće zavisiti od toga da li će je napustiti Varea ( lupam ), jer će tu biti mladi igrači željni dokazivanja.

I to za Odovića, gdje je dokaz, izjava, bilo šta?
Prvo otkud tebi dokaz,da je recimo Bilbija,veci četnik od Odovića. :?: Meni neke psovke (ako su i tacne) i nisu neko zlo,kao što su mogle biti granate.
Drugo promjena trenera i filozofija može promjeniti igru ekipe,ali politika i ciljevi kluba se ne mijenjaju tek tako(ako ste ih i ima li).Dovođenjem starijih i iskusnijih igraca, i nije baš ohrabrenje za forsiranje mladih igraca,pa zar tim vašim mladim igracima, nisu mogli pomoci vec stariji igraci poput (Varea,Bucana,Kosorica,Zeljkovica itd). :idea:Brzo ste se odrekli nekih ciljeva, u koje ste se do jucer kleli.Vrijeme ce pokazati,koliko su vam ovi potezi pametni. ;)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 16 jan 2015, 14:54

To te strah da ne uletimo u borbu za titulu ili ono komsijska dobroćudna briga? :rol: :rol: :rol:

Kako god okrenes od vas vise svoje djece imamo u ekipi ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 jan 2015, 15:03

JoseMourinho je napisao/la:To te strah da ne uletimo u borbu za titulu ili ono komsijska dobroćudna briga? :rol: :rol: :rol:

Kopiraj ovaj post.
Vi ce te do petokog kola, biti u zaostaku za Širokim 10 ,za Sarajevom 9 bodova. U tih pet kola, dvije gostujete (Zrinjskom i Širokom ).To što imate više djece,ne znam šta vam to znaci. :idea: Vjerovatno vadiona Upravi u slucaju neuspjeha. :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 jan 2015, 15:12

znam znam, a vi cete u 22 kolou slaviti titulu, ma vec je slavite znamo da su uvijek pocetak sezone i pauza polusezone vrijeme kada pitari slave titule :clap: :lol: :lol:

gumiflex
Kontakt:

Post Postao/la gumiflex » 16 jan 2015, 15:19

JoseMourinho je napisao/la:To te strah da ne uletimo u borbu za titulu ili ono komsijska dobroćudna briga? :rol: :rol: :rol:

:lol: :lol: :lol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 jan 2015, 16:14

mislim da općenito je samo stvar kako navijači prihvate to sve, al kod nas navijači pokušavaju odbraniti sve što klub uradi...
realno, da se horde zla pitaju, bilbija nikad ne bi vidio koševa, ali kad je već došao, onda će biti nemanja srbine, horde su uz tebe...
mi ćemo optuživat njih, a realno nama ako dođe pokušat ćemo na sve načine opravdati to...
uglavnom, ni mi ni pitari nemamo nikakav utjecaj ko dolazi, to radi trener i uprava, a mi možemo slaviti ili braniti postupke... iskreno, nikad neću braniti nijedan postupak koji Željo uradi povodom tog pitanja, čak mi je i Odović bio upitnik dok momak nije napisao ovo, sad je sasvim ok... Pročuje li se za ovog Kokota, a ja sam već čuo, da je nacionalista (da ne upotrebljavam ružne riječi) NIKAD GA NEĆU PRIHVATITI NITI GA MOGU PODRŽATI... da je ronaldo sanjat ću dan kad mu vidim leđa...
mislim da svako treba biti dosljedan, a ne samo se odbrambeno ponašati, i mi i pitari...

al nije to onda zanimljivo, gdje će bit zanimljivo da pitar kaže "e u qrac, šta će nam on", kako ćemo ih mi onda zayebavati...
ili gdje ćemo mi reći "kokot je nacionalista", kako će oni nas yebat onda... :mrgreen:

eto, maximalno objektivno :D

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 16 jan 2015, 17:23

amypitar je napisao/la:

Kopiraj ovaj post.
Vi ce te do petokog kola, biti u zaostaku za Širokim 10 ,za Sarajevom 9 bodova. U tih pet kola, dvije gostujete (Zrinjskom i Širokom ).To što imate više djece,ne znam šta vam to znaci. :idea: Vjerovatno vadiona Upravi u slucaju neuspjeha. :mrgreen:
U prvih 6 kola 2 gostujemo (4 kuci). Ti ko da zivis jos u 2007 godini kad se sa strane nije moglo donijeti boda za lijeka, a da si malo bolje procjenio nasu igru i ekipu vidio bi da su nama gostovanja ove sezone mnogo bolja nego utakmice na Grbavici. Jos jedna bitna stvar je pritisak na ekipu kad igra kuci sa tezim protivnicima a ako dodamo da je jesenas ekipa bila u stvaranju sa mladim i neiskusnim trenerom dolazimo do zakljucka da mi jednostavno mozemo i moramo igrati mnogo bolje. Na gostovanja kod vodece trojke cemo ici rastereceno i pritisak ce biti na domacinu "koji mora pobjediti" a mi cemo biti zadovoljni i remijem u tim duelima i bas u takvoj situaciji bi mogli iznenaditi.

Nas skor na strani 5-2-1
Kuci 4-1-2

Na osnovu cega ti onda zakljucujes ovo gore sto si naveo, ovih 9, 10 bodova zaostatka? Znam da ce tvoj odgovor biti eto vidjecemo, ali to opet ne znaci da si vidovit i da bas mora biti onako kako ti prognoziras. Znas i sam da je prognoza vrlo diskutabilna a u tvom slucaju i vrlo subjektivna.

:wave:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 jan 2015, 18:37

Vidim piše se da je Kokot prešao u želju. Nije još uvijek. Sve je dogovorio sa Željom, ali isto tako sve je gotovo isplanirano i sa jednim kineskim klubom, te za koji dan ide tamo. Ako to propadne onda sigurno ide u Želju.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jan 2015, 11:37

S obzirom da se ovih dana procula prica da bi Edin Dzeko mogao promjeniti sredinu,da li to znaci da u slucaju da napusti Sity neka lova lijeze na vas racun :?:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 jan 2015, 11:46

rodjenisa je napisao/la:S obzirom da se ovih dana procula prica da bi Edin Dzeko mogao promjeniti sredinu,da li to znaci da u slucaju da napusti Sity neka lova lijeze na vas racun :?:
Ako bude transfer onda bi legao jedan dio para,a ako je posudba nema nista za nas.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jan 2015, 11:51

arelinho je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:S obzirom da se ovih dana procula prica da bi Edin Dzeko mogao promjeniti sredinu,da li to znaci da u slucaju da napusti Sity neka lova lijeze na vas racun :?:
Ako bude transfer onda bi legao jedan dio para,a ako je posudba nema nista za nas.
Hvala na odgovoru . Jbg u ovim nasim uslovima svaka marka dobro dodje
A vakat mu je da malo promijeni :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 jan 2015, 14:36

3,5% transfera bi trebalo ici Zelji ako se Dzeko proda..
BUDI ŽELJO !!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, has, mnon46 i 28 gostiju.