Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
AJDE MALO SERITE, AJD
-
Hattrick10
- Kontakt:
Što me nerviraju likovi ko ti. Da ovdje dobijemo +1 bili bismo svjetski prvaci jelde? A sada je u rukometu bolja od nas i Burkina Faso? Standardni Bošnjo, iz krajnosti u krajnostArhitekt je napisao/la:Na ovom prvenstvu ce se vidjeti da je prolaz protiv Islanda bio samo slucajnost i los dan Islandjana.Tanki smo mi previse
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
-
goranzoran
- Kontakt:
+4 psihicki pad u drugo poluvreme tacna prognoza
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista, ovo je gotovo.. 
17 minuta 2 gola
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da li kod nas u igri postoji kontra napad??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Razbranio se Marinovic. U zadnjih 10 min. se mora ubrzati igra, na zalost to Austriji dodatno odgovara, ali treba ici na sve ili nista i pod cijenu velike razlike.
Šteta, dobri su bili u prvom poluvremenu. Ali kada daš 2 gola u 18 minuta, šta očekivati.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Koliko fulamo pa jel ovo realno

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nista novo ...seljacki mentalitet...ne mogu sastavit 2 poluvremena nema sanse
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gotovo je ovo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hattrick10 je napisao/la:Arhitekt je napisao/la:Na ovom prvenstvu ce se vidjeti da je prolaz protiv Islanda bio samo slucajnost i los dan Islandjana.Tanki smo mi previse
Nabijemo te arhitekto
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VIDIS DA NE ZNAMO JARANE NE ZNAMO BACIT LOPTUNerminovic je napisao/la:Da li kod nas u igri postoji kontra napad??
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Sta serres koji qrac. Covjek nemoguce braniArhitekt je napisao/la:Na ovom prvenstvu ce se vidjeti da je prolaz protiv Islanda bio samo slucajnost i los dan Islandjana.Tanki smo mi previse
U piiicku maternu
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Bravo momci ne moze se protiv prokletstva zvanog bosna. Ova **** kurcem da opucaju uce.
Marinovic ima google neke cvike vidi 2 sekunde ubrzano
Marinovic ima google neke cvike vidi 2 sekunde ubrzano
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pogledaj malo temu pa vidi sta sam davno pisao, i kad smo dobili Island i kad smo izvukli grupu.Hattrick10 je napisao/la:Što me nerviraju likovi ko ti. Da ovdje dobijemo +1 bili bismo svjetski prvaci jelde? A sada je u rukometu bolja od nas i Burkina Faso? Standardni Bošnjo, iz krajnosti u krajnostArhitekt je napisao/la:Na ovom prvenstvu ce se vidjeti da je prolaz protiv Islanda bio samo slucajnost i los dan Islandjana.Tanki smo mi previse
a bogati s kim kontre??Nerminovic je napisao/la:Da li kod nas u igri postoji kontra napad??
sve matori stokilaši i hoces neke kontre
kod nas samo Ovcina i Vrazalic mogu trcati kontre, ali ne znamo dati pas za kontru
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kako postici gol kad svaki sut ide po sred golmana,krila se ne koriste ima vec 15-20 minuta,igraci pokusavaju na silu kroz sredinu i svaki put se zabiju u blok....Nema se tu sta vise ocekivati fino su krenuli,odigrali dobro poluvrijeme i to je to,mi izgleda samo znamo odigrati jedno dobro poluvrijeme...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
IDi pravi ajvar, nestalo mi u frizderugoranzoran je napisao/la:bosanki mentalitet
razbicemo vas u ponedeljak
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 17 jan 2015, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.