Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Dva igraca vise imamo, a njima i dalje ispadaju lopte. 
jel to ovcina bi ?
mi ne znamo dati gol kada ljudi igraju s cetiri igraca... sta mi hocemo onda.. uzeli smo taj iran i to je to, treba biti realan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Paste
Dok je islo preko pivota i nekako smo se drzali, ali ne mozes 60 minuta igrati istu igru. Vanjskih suteva nema, krila isto tako. Jedan Cupic kod komsija sam dao 11 golova, a mi jedan.
Dok je islo preko pivota i nekako smo se drzali, ali ne mozes 60 minuta igrati istu igru. Vanjskih suteva nema, krila isto tako. Jedan Cupic kod komsija sam dao 11 golova, a mi jedan.
Don't believe the hype.
Vranjes ccc 
Sami sebe smo ovdje pobjedili, pa nemoguce je za 25 minuta 4 yebena gola smo dali... svaki usrani sut direktno u golmana koji nije nesto strasno ni branio koliko su ga nasi igraci pogadjali
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ama kakav Marinovic, nasi su uzimali previse glupe suteve. Pa mi ljudi nismo napravili nijednu postenu akciju u drugom poluvremenu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Glavu gore momci! Steta, velika steta, sami smo sebe porazili. Idemo dalje! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nek prica ko sta hoce sami smo sebe pobjedili, ako hocemo u drugi krug mi moramo naucit trcat kontre!
Bice bolje sutra 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Dobili nas oni ne njihov golman jer njihov golman nije imao 20 odbrana vise od naseg pa da bi se moglo tako nesto tvrditi, ne znamo, ogranicena ekipa i sto prije shvatimo bice nam lakse...jbg i ja bih volio da prodjemo ali mislim da nismo u stanju odigrati citavu utakmicu dobro, Island se ne desava svaki dan
Pyro is not a crime !
-
goranzoran
- Kontakt:
Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
Hrvatska druga isto sa 4 boda
Verovatno da Bosna i Iran pakuju kufere
-
edinjo-bih
- Kontakt:
fali nam iskustva i makar 2 mlada jaka visoka beka (mozda cemo uskoro njih naci u loncaru i hrsticu?).
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hajde sad!!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: AW: Rukometna reprezentacija BiH
smaras grk...goranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Malo sam se iznervirao ali kada se sve slegne ,,Austrijanci su u ovoj tekmi pokazali puno više.U drugom poluvremenu sve i jean šut nam je bio usiljen ,bez ikakve pozicije za šut,,i nije njihov golman toliko dobar nego su to zaista bili loši šutevi po sredini bez prave snage.Jedini čiste situacije je Burić zapucao,nije mi nikako jasno da čovjek pet puta zaredom pogodi golmana sa dva metra po sredini...sada se probati dići protiv Katara ili Makedonaca,,a ni Hrvati nisu do sada nešto extra prikazali
goranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
Što mrzim ove glupe procjene. Haj ba sjašte eksperti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ajmo momci
nije samo golman nego I Austrija je podigla nivo ige u odbrani .Nasi ocajno pucaju .Narvno da brani kad pucas pravo u njega I sa 11 metara.Dobar golman al 5 golova za 25 minuta je ocajno .mirzatele je napisao/la:Ma nista dobio nas njihov golman i to je to. Odlicno prvo poluvrijeme, drugo su bili bolji i zasluzeno dobili. Idemo dobit Makedonce u ponedjeljak
Šta drugo očekivati kad ideš glavom kroz zid. Yebemu sredinu više..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.