FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 00:34

Hvala Bogu na pobjedi. Frend mi igrao live klađenje 9 lvota na BAyernu dodao dva para i dobio 128 manje-više.

Šta reći nakon ovakve utakmice. Hvala Bogu, bravo Bayern, pokazali su srce na terenu. Hamit dosta doba, vidi se da je odličan igrač. Lahm također, Butt i linja, ali eto. Martine, Martine, Martine...Holger elegantan, smiren, a tako mlad. Van Buyten nije više tako brz kao prije. Mislim nikad nije baš brz bio, ali je dobar bio.

Pranjić borben, popravio mi dojam, Bommel kapitenski opet. Ribery, pa ljudi moji, ako sa ovim čovjekom ne potpišu novi ugovor onda su ludi. Fenomenalan, kako ih dribla, kao na Play stationu. Olić, rekao sam da neću prigovarati nakon Juventusa protiv njega. Nakon ovoga sinoć još manje razloga za to. Borben, srčan, nije više kum, ima novi nadimak "Hrabo srce". Klose malo igrao, Tymo isto, Gomez , Super Mario, želim da više duela onakvih ima.

Ruku na srce, drugo poluvrijeme je bilo strašni, pokazali smo kvalitet, ušli sa previše respekta u utakmicu. Ipak nismo igrali skoro bez dva najbolja igrača Arjen The flying Dutchman, i Bastiana Schweinsteigera.

Opet da se zahvalim Bogu na pobjedi.

Malo o Unitedu. Dosta dobra ekipa, no Rooney ne može sam. Paul je u godinama Ryan isto, Valenica je igračina, no on stavio Nani simulatora. Odbrana im je strašna, osim desnog beka. Golman im je vrhunski. Odličan tim, odlična utakmica, hvala vam za to.

Nadam se da ćemo ako Bog da obje ekipe biti kompletni na Old Traffordu ili ti Teatru snova, da uživamo u još jednom fenomenalnoj utakmici.

Neka bolji tim pobjedi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 00:37

harishp je napisao/la:
moustapha je napisao/la:@Romariooo,

Bilo bi dobro da kupis malo objektivnosti, moze se naci pojeftino. Ovo sto pises je jednostavno previse ofirno.
Sory @muste ali cova pogodio u bocu. 8-)
Hehe, sto bi rek'o moj kolega zvani "heh"
Jesi li cuo maistore? :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2010, 00:37

Romariooo je napisao/la:
Evo ti mog objektivnog vidjenja:

Butt - odlican, dobra partija
Buyten-nista posebno
De Mikelis - Los
Lahm-dobar igrac, veceras slabo odigrao
Badtuber - Los, puno prostora je bilo po njegovoj strani za Nanija
Van Bomel - vrlo dobar
Pranjic - nista posebno, srednja zalost, medjutim puzio je svoj maksimum
Ribery - opet prosjecan, ali moze se reci i da nema s kim igrati, dao gol ali vise je frljoka bila
Miler - katastrofa
Altintop - vrlo dobar
Olic - nista posebno, grijesio, fulao, ali puno trcao i trudio se, dao gol, vise na srecu

Generalno, Bayern srcan, borben, uporan i sretan, ali puno gresaka i nedostatak kvaliteta, United - u prvom poluvremenu mogao sve rijesiti, u drugom dijelu igrali kukavicki i nezainteresovano za napad. Bayern pobijedio na srecu, ali zasluzeno.
Tim koji odigra jednu od najboljih utakmica sezone, ne zasluzuje ovakav komentar. :o :o
Po tvom misljenju jedini su Butt i Altintop dobili prolaznu ocjenu, sve ostalo je staro gvodzdje.
Da te nije kakva prpa pricepila? Ili se bojis konkurencije, ili su te okinuli na kladi? :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 mar 2010, 00:38

-------------------------Gomez--------------------Olic-------------------------------

Ribery-------------------------Van Bomell----------------------------------Robben--

----------------------------------Shwaini---------------------------------

Lahm------------------Demichelis(badstruber)---Buyten------------Altintop

-----------------------------------Butt----------------------------------------------

Volio bi ovako da igramo protiv MUDovca u uzvratu idemo da dadnemo gol vise :mrgreen: Nemamo se cega bojati ne idemo gore da se branimo jer to nece dobro zavrsiti, Uz kontre Riba i Roba bice opako, Gomez i Olic znaju napraviti odlican presing na odbranu mudovca, shwajni se vratio nadam se da ce biti dobar ko sta zna biti, Tymo ce trebati da pomogne odbrani, Altintopa i Olica nakon ove utakmnice ostaviti na klupu bi bilo smijesno, Mullera previse forsira i umorio se lik previse igra nekoliko utakmica bez pauze treba ga odmoriti, Pranjic odigrao utakmnicu zivota onaj sut s 30m strasno, ali najace mi je bilo kad Ola zabi go i skide dres dolazi mu sudija da da zuti on mu dade ruku pozdravlja se :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 31 mar 2010, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2010, 00:40

omerbavarac je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Buyten-nista posebno
De Mikelis - Los
Van Bomel - vrlo dobar
Ribery - opet prosjecan, ali moze se reci i da nema s kim igrati, dao gol ali vise je frljoka bila
Miler - katastrofa
Altintop - vrlo dobar
Olic - nista posebno, grijesio, fulao, ali puno trcao i trudio se, dao gol, vise na srecu

Generalno, Bayern srcan, borben, uporan i sretan, ali puno gresaka i nedostatak kvaliteta, United - u prvom poluvremenu mogao sve rijesiti, u drugom dijelu igrali kukavicki i nezainteresovano za napad. Bayern pobijedio na srecu, ali zasluzeno.
Tim koji odigra jednu od najboljih utakmica sezone, ne zasluzuje ovakav komentar. :o :o
Po tvom misljenju jedini su Butt i Altintop dobili prolaznu ocjenu, sve ostalo je staro gvodzdje.
Da te nije kakva prpa pricepila? Ili se bojis konkurencije, ili su te okinuli na kladi? :D :D
Covjek je 100% u pravu. Jedino se ne slazem za Riberya, bio je dobar. Bayern je odigro lose, samo sto je United bio jos gori. To jest Scholes, Carrick i Fletcher su se osramotili postenski. Jos kad je odbrana pocela pravit moronske greske, to je to, izgubis od prosjecnog Bayerna.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 mar 2010, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 00:41

POgledaj malo objektivnije analize i koje su ocjene igraci dobili pa ces vidjeti ko je bio blizi u procjeni, ja veceras nisam navijao ni za koga, United mi uopste nije medju drazim klubovima, ali opet razumijem i vas, dugo niste pobijedili u ovako bitnoj utakmici pa nije cudo sto sve dizete u nebesa, i ne vidite da ste pobijedili vrlo sretno. Ja sam gledao tekmu, vidio sam dvije precke Uniteda, i vidio sam isto tako da je gol Ribberija bio odbijanac, dakle frljoka, i da je Olic dao gol u zadnjoj minuti poslije greske odbrane Uniteda. Za mene je to sretna pobjeda, ne znam sta si ti gledao i kako si gledao, ali opet kazem zasluzena je pobjeda, iako ne mora nista da znaci jer ima i revans gdje se United nece zafrkavati ko veceras, mada cete i vi biti puno jaci sa Robenom umjesto Milera, i Sweinsteigerom umjesto Pranjica, naravno ako Van Gaal ne izvede opet neki svoj marifetluk jer Milera gura kao da mu je sin.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2010, 00:41

FC BAYERN je napisao/la:-------------------------Gomez--------------------Olic-------------------------------

Ribery-------------------------Van Bomell----------------------------------Robben--

----------------------------------Shwaini---------Tymo------------------------

-----------------------------------Butt----------------------------------------------
Mogao si jos nekoga ubaciti. Da nije malo 12 igraca u pocetnoj? :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 00:43

A nisi vidio nekoliko prilika Bayerna svaka u Sar-a. Molim te, ne lupetaj. Prva prečka sretno. Druga prečka je prilika nije zabio. Pogledaj šuteve Bayerna, HAmita, Pranjića, Gomeza, a Bilal uzima Gary-a kako je htio.

Prosječni Bayern dobio United. Neka i vi nas tamo dobijete, opet 1 -1 u pobjedama. Je li Wayne ozljeđen ?

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 31 mar 2010, 00:45

FC BAYERN je napisao/la:-------------------------Gomez--------------------Olic-------------------------------

Mogao si jos nekoga ubaciti. Da nije malo 12 igraca u pocetnoj? :D :D :D
To ti je po novim Fifinim pravilima, ko donese prednost iz prve utakmice ima pravo na igrača više. :shock:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 31 mar 2010, 00:45

Volio bi ovako da igramo protiv MUDovca u uzvratu idemo da dadnemo gol vise :mrgreen: Nemamo se cega bojati ne idemo gore da se branimo jer to nece dobro zavrsiti, Uz kontre Riba i Roba bice opako, Gomez i Olic znaju napraviti odlican presing na odbranu mudovca, shwajni se vratio nadam se da ce biti dobar ko sta zna biti, Tymo ce trebati da pomogne odbrani, Altintopa i Olica nakon ove utakmnice ostaviti na klupu bi bilo smijesno, Mullera previse forsira i umorio se lik previse igra nekoliko utakmica bez pauze treba ga odmoriti, Pranjic odigrao utakmnicu zivota onaj sut s 30m strasno, ali najace mi je bilo kad Ola zabi go i skide dres dolazi mu sudija da da zuti on mu dade ruku pozdravlja se :mrgreen: :lol:
Ja mislim da nas ni sa 12 igraca ne mozete dobiti na OT... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 mar 2010, 00:46

Romariooo je napisao/la:POgledaj malo objektivnije analize i koje su ocjene igraci dobili pa ces vidjeti ko je bio blizi u procjeni, ja veceras nisam navijao ni za koga, United mi uopste nije medju drazim klubovima, ali opet razumijem i vas, dugo niste pobijedili u ovako bitnoj utakmici pa nije cudo sto sve dizete u nebesa, i ne vidite da ste pobijedili vrlo sretno. Ja sam gledao tekmu, vidio sam dvije precke Uniteda, i vidio sam isto tako da je gol Ribberija bio odbijanac, dakle frljoka, i da je Olic dao gol u zadnjoj minuti poslije greske odbrane Uniteda. Za mene je to sretna pobjeda, ne znam sta si ti gledao i kako si gledao, ali opet kazem zasluzena je pobjeda, iako ne mora nista da znaci jer ima i revans gdje se United nece zafrkavati ko veceras, mada cete i vi biti puno jaci sa Robenom umjesto Milera, i Sweinsteigerom umjesto Pranjica, naravno ako Van Gaal ne izvede opet neki svoj marifetluk jer Milera gura kao da mu je sin.
hehehehehe sretna pobjeda haaa??? Sta si ti sine gledao? Prvo poluvrijeme? Slazem se da je Riberyev gol sretan ali je onaj Ronnyev isto tako ne zna ni on sam kako je dao dodze lopa do njega nekako, jesi ti vidio sta je branio Van der Sar?Kakve veze sto je Olic zabio u zadnjoj minuti poslje greske i to je sreca haa?Pa VdS ih je vadio nemoguce, pogledaj statistiku bice ti jasnije, i nemozes gledati kako je ko igrao jer fudbal nije igra pojedinaca.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 mar 2010, 00:47

Bayern ispada 100%
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 00:47

Mogao bi Uli srediti nešto sa svojim bratom. Naime, opet Edin se povezuje sa Bayernom.

Džeko-Gomez napad. :mrgreen: InšAllah.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 mar 2010, 00:48

heeh izvinjavam se na greski nabrzinu sam to sastavio :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 00:50

Romariooo je napisao/la:

Buyten-nista posebno
De Mikelis - Los
Van Bomel - vrlo dobar
Miler - katastrofa
Altintop - vrlo dobar

Ne vjerujem da je ovo bila najbolja tekma u sezoni, ako jeste onda je zalosno, a i ako jeste sta s tim, kakva vam je to sezona bila, jedva ste prosli grupu, jedva ste prosli Fiorentinu, gledate u ledja jednom velikanu kakav je Salke. Igrao sam oba daju gol, a da se bojim ovakvog Bayerna to je smijesno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 00:57

FC BAYERN je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:POgledaj malo objektivnije analize i koje su ocjene igraci dobili pa ces vidjeti ko je bio blizi u procjeni, ja veceras nisam navijao ni za koga, United mi uopste nije medju drazim klubovima, ali opet razumijem i vas, dugo niste pobijedili u ovako bitnoj utakmici pa nije cudo sto sve dizete u nebesa, i ne vidite da ste pobijedili vrlo sretno. Ja sam gledao tekmu, vidio sam dvije precke Uniteda, i vidio sam isto tako da je gol Ribberija bio odbijanac, dakle frljoka, i da je Olic dao gol u zadnjoj minuti poslije greske odbrane Uniteda. Za mene je to sretna pobjeda, ne znam sta si ti gledao i kako si gledao, ali opet kazem zasluzena je pobjeda, iako ne mora nista da znaci jer ima i revans gdje se United nece zafrkavati ko veceras, mada cete i vi biti puno jaci sa Robenom umjesto Milera, i Sweinsteigerom umjesto Pranjica, naravno ako Van Gaal ne izvede opet neki svoj marifetluk jer Milera gura kao da mu je sin.
hehehehehe sretna pobjeda haaa??? Sta si ti sine gledao? Prvo poluvrijeme? Slazem se da je Riberyev gol sretan ali je onaj Ronnyev isto tako ne zna ni on sam kako je dao dodze lopa do njega nekako, jesi ti vidio sta je branio Van der Sar?Kakve veze sto je Olic zabio u zadnjoj minuti poslje greske i to je sreca haa?Pa VdS ih je vadio nemoguce, pogledaj statistiku bice ti jasnije, i nemozes gledati kako je ko igrao jer fudbal nije igra pojedinaca.
Van der Saar je branio vecinom kad su ga napucavali, sta je treba izmicati se ili otici s gola, nista bravurozno od njega nisam vidio, a dobio je ocjenu 6, na 9 ili 10. Nije Bayern toliko dobar koliko je United lose odigrao al hajd, vjerujte u sta hocete i radujte se dok mozete.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 mar 2010, 00:59

Jedno je jasno, Edin Dzeko je za Gomeza dvije klase iznad. Ako Gomez vrijedi 30mil, Edin min vrijedi 80! Pa nek prica ko sta hoce
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2010, 01:04

Evo za Neutrala.

Interesovanje Bayerna za tvog ljubimca. ;)

http://www.transfermarkt.de/de/aly-ciss ... eite1.html

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 01:04

U redu je Romario, ima tu dosta istine sto ti pises, ali svi ama bas svi koji ne simpatisu Bayern pricaju sad neke druge price u odnosu pred pocetak utakmice. Je li bilo price o demoliranju, te zavrsice posao u prvih 45 minuta, te bice u mislima vec pred utakmicu sa Chelsea-om...itd.
Desilo se sasvim suprotno, ManU je igrao kukavicki i defanzivno. Bayern je imao tu nesrecu da je u ranoj fazi primio taj gol, koji nije odlika neke superiornosti njihove ekipe, nego greska igraca Bayerna koji mora igrati pod zastitnom maskom. Taj isti Demichelis je ostali dio igre bio vise nego dobar.
Drugo poluvrijeme se igralo viktorije, samo je sreca spasila Engleze da ne dozive veci poraz.
Ako ti smatras sansom ili prilikom za gol onaj centarsut Nanija kada je pogodio precku...onda zbogom raspravo!

Evo prije nego sto sam poslao post, procitah od tebe...Nije Bayern toliko dobar koliko je United lose odigrao.
Dobra definicija :lol: , nema sta. Da je kojim slucajem Bayern izgubio, bilo bi...dobila manje losa ekipa. :mrgreen:
Dobro ba, shvatili smo tvoje postove, niko nije superioran kao Barcelona....al' kad bi se lagali.

Sutra, odnosno danas, Arsenal ce im ocitati lekciju.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 01:05

omerbavarac je napisao/la:Evo za Neutrala.

Interesovanje Bayerna za tvog ljubimca. ;)

http://www.transfermarkt.de/de/aly-ciss ... eite1.html

On ili Taiwo. Nadam se ako Bog da , da će jedan od njih u Bayern. Aly će mislim nastupati za Francusko repku, a zna se ko su bili stari bekovi BAyerna. WILLYYYYYY, WILLYYYYY, WILLYYYYYYY, te majstor Jiu jitsa, Bixente Lizarazu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.