Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

zenicanin
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la zenicanin » 21 jan 2015, 22:58

Cartman je napisao/la:Vidim pocelo se po obicaju sa izgovorima, sudije krive po obicaju. Gospodo, imali ste tri mec lopte da dobijete tu pobjedu za plasman dalje. Prokockali ste svaku priliku i nemate pravo da krivite bilo koga osim sebe samih. Dok su nam sudije krive za sve, nikad nece bit nikakvog uspjeha na prvenstvu.

Svaka im cast za plasman, ali prvenstvo je debakl. Isto za fudbalere ljetos. Iste price potpuno. "Nismo se obrukali, nekom smetamo" i ostale pizdarije.
Spaha nije ti ovo fudbal,nisi ih pratio ni prije zasto ih sada pratis?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 22:59

Cartman je napisao/la:Vidim pocelo se po obicaju sa izgovorima, sudije krive po obicaju. Gospodo, imali ste tri mec lopte da dobijete tu pobjedu za plasman dalje. Prokockali ste svaku priliku i nemate pravo da krivite bilo koga osim sebe samih. Dok su nam sudije krive za sve, nikad nece bit nikakvog uspjeha na prvenstvu.

Svaka im cast za plasman, ali prvenstvo je debakl. Isto za fudbalere ljetos.
Sami su sebi omogucili tu priliku, i imaju pravo da je porkockaju.

Od 4 miliona ljudi u ovoj drzavi, samo njih 20 su vjerovali u prolaz na SP. Vjeorvatno ni njihovi roditelji nisu vjerovali da mogu izborit SP

Sudije nas jesu danas unistile, zajedno sa Vrazalicem i zato treba uvjek naglasiti kad te neko pokrade.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 21 jan 2015, 22:59

vrlo često dijelim mišljenje sa tobom, ali jarane omjer 9-1 u sedmercima... to da neko čuje, rekao bi da je razlika vjerovatno bila 20 razlike, da ova ekipa koja je napravila 9 sedmeraca je jedva prilazila golu, a ne da su 5 min prije vodili...
tačno je da je tunis kvalitetniji za par nijansi, tačno je da kod nas ima dosta igrača u očajnoj formi, ali zaista da nije bilo isključenja onih (u jednom napadu DVA ISKLJUČENJA I SEDMERAC=5 min do kraja) mi bi dobili ovo bez obzira na one promašene šuteve i slično, ali igrati odbranu sa 4 igrača je gotovo nemoguće...
ipak, dovoljno smo "slabi" da nam je potrebno pošteno suđenje da bi uz 150 % napora dobili nekog... a 9-1 u sedmercima, te isključenja u ključnim minutama su previše!

A to za sudije, tačno, protiv Nigerije npr u fudbalu nikad nisam bio toliko kivan na onog Novozelanđanina ko npr na Safeta jer smo mi bili igrački bolji od Nigerije, a igrali loše, taktički nepovezano i nekako nesrčano...
Ovdje smo kvalitetom lošiji, ali smo borbenošću i srčanošću skoro došli do pobjede, ali, REALNO, ne dadoše nam!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 23:00

Da li ce BHT prenositi utakmice za konacni plasman od 17-24. mjesta?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 21 jan 2015, 23:00

adriano_leite je napisao/la:
terra je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:malo mi se glava ohladila sada... jbg tesko je svima pao poraz, nadam se da cemo uspjeti se casno oprostiti i plasirati na evropsko do kraja kvala...

sretan zbog brace buric, malinovica i perica... super igraci
Izviđačeva škola :clap: ,još kad se priključe Milas,Ereš,Hrstić,Miličević bit će još bolje,malo navijački ali nije daleko od istine ;)
Ko je od njih iz skole Izvidjaca? Malinovic-Borac, Braca Buric-Maglaj i izdanci skole rukometa i kluba RK Maglaj koje je vodio strucnjak Mahmut Maso Obralic, dakle samo je Josip iz Izvidjaceve skole. Naravno, Izvidjac ima odlicnu skolu i generalno klub, ali ne treba da kupi slavu na igracima iz Maglaja i Borca ;) .
Malinović-Borac, koji crni Borac,doveden iz neke škole rukometa u Ljubuški kao potencijal...nakon tri godine u Izviđaču(tri najbitnije godine),odigrao tri mjeseca u Borcu.... :hmmmmm:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2015, 23:01

zenicanin je napisao/la:

Svaka im cast za plasman, ali prvenstvo je debakl. Isto za fudbalere ljetos. Iste price potpuno. "Nismo se obrukali, nekom smetamo" i ostale pizdarije.
Spaha nije ti ovo fudbal,nisi ih pratio ni prije zasto ih sada pratis?
Pratio sam ih duze nego sto si ti ziv. Sjecam se baraza protiv Danske, sjecam se Bilala Sumana, sjecam se sramote protiv Madjarske i jos svacega. Zato :shhh:

Mi obozavamo "hrabre gubitnike". Jer onda imamo izgovore. Mozemo rec borili se, ali ne daju nam, Jadni mi, svi nas mrze. Koga boli qurac prolazimo li mi ili Tunizani? Apsolutno nikoga osim nas same. Kakve zavjere, kakve pizdarije. Cak ni Srbi nam nisu ravni po tom pitanju, nije mala stvar.

[youtube][/youtube]

Evo ovaj isti mentalitet je u nas, samo sto je Milicic puno veci seljak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 21 jan 2015, 23:03

Kada momci stižu, obavezno ih treba dočekati? :bih:
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 23:04

Ako ti smeta, navijaj za Norvesku.

Pusti nas da se zalimo na suce

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jan 2015, 23:04

terra je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ko je od njih iz skole Izvidjaca? Malinovic-Borac, Braca Buric-Maglaj i izdanci skole rukometa i kluba RK Maglaj koje je vodio strucnjak Mahmut Maso Obralic, dakle samo je Josip iz Izvidjaceve skole. Naravno, Izvidjac ima odlicnu skolu i generalno klub, ali ne treba da kupi slavu na igracima iz Maglaja i Borca ;) .
Malinović-Borac, koji crni Borac,doveden iz neke škole rukometa u Ljubuški kao potencijal...nakon tri godine u Izviđaču(tri najbitnije godine),odigrao tri mjeseca u Borcu.... :hmmmmm:
Izvidjaceva skola znaci da su poceli karijeru u Izvidjacu, a samo je Peric tu poceo karijeru ;) . Malinovic je bio u Borcu kada sam ga gledao dok je jos klinac bio. Ako su igrali u Izvidjacu ne znaci da su njegova skola.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jan 2015, 23:05

upravu je donekle "spaha" vzada nam je tako...

1.HISTORIJSKA UTAKMICA

2. NE DAJU NAM MI SMO TRN U OKU SVIMA

3. BORILI SMO SE NE TREBA ZAMJERIT

4.SUDIJE ****.I I LOPOVI

5. BICE BOLJE DRUGI PUT

znaci ovo sam cuo toliko puta da je u nasem slucaju postala otrcana fraza
=\_1921_/=

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 21 jan 2015, 23:05

Ok neka i pratis ali nije isto porediti fudbal i rukomet,dva razlicita sporta totalno a ovdje su nas sudije zeznule danas.Imali smo prilike ali jos neiskustvo je malo odradilo svoje.Kvalitet imamo i to je sigurno,vidjeti cemo EP ak ose plasiramo a trebali bi :bih:

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 21 jan 2015, 23:06

@Cartman o kakvom crnom mentalitetu ti govoris? TI ili si corav ili se pravis corav, trece nema. Kradja je bila ocigledna, uostalom Karacic je sve objasnio. Ja se divim ovim igracima i uopceno sportistima kako mogu ostati mirni u ovakvim i slicnim situacijama, stvarno se divim, ja bi odlijepio vec davno ..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jan 2015, 23:06

Ko kod kaže da su ona isključena za 2 min je slijep ili ne želi da vidi ! Ni jedno ni drugo nije za 2 min, faul Burića najobičnii faul, bude gorih pa niko ne dobije 2 min a za Toretov da ne govorim, čista krađa! :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 23:07

invincible1921 je napisao/la:upravu je donekle "spaha" vzada nam je tako...

1.HISTORIJSKA UTAKMICA

2. NE DAJU NAM MI SMO TRN U OKU SVIMA

3. BORILI SMO SE NE TREBA ZAMJERIT

4.SUDIJE ****.I I LOPOVI

5. BICE BOLJE DRUGI PUT

znaci ovo sam cuo toliko puta da je u nasem slucaju postala otrcana fraza
Sta treba da napisemo?

Da su sudije bile dobre, da se nisu borili, da ovo nije historijski uspjeh itd...

Sve je to istina. Isto kao sto se nismo zalili na sudije nakon Makedonije i Austrije, jer nemamo pravo, nisu ljudi krivi. Isto tako danas imamo pravo da se zalimo na sudije.

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 21 jan 2015, 23:08

terra je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ko je od njih iz skole Izvidjaca? Malinovic-Borac, Braca Buric-Maglaj i izdanci skole rukometa i kluba RK Maglaj koje je vodio strucnjak Mahmut Maso Obralic, dakle samo je Josip iz Izvidjaceve skole. Naravno, Izvidjac ima odlicnu skolu i generalno klub, ali ne treba da kupi slavu na igracima iz Maglaja i Borca ;) .
Izvidjaceva skola znaci da su poceli karijeru u Izvidjacu, a samo je Peric tu poceo karijeru ;) . Malinovic je bio u Borcu kada sam ga gledao dok je jos klinac bio. Ako su igrali u Izvidjacu ne znaci da su njegova skola.
Onda su u Izviđaču bili na fakultetu :stop:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jan 2015, 23:09

Mozambik je napisao/la:Ako ti smeta, navijaj za Norvesku.

Pusti nas da se zalimo na suce
Vala baš.

Eto namjerno mi sami sebe istjerali da bi bili hrabri luzeri.

Nekad ta fensi priča jednostavno nema smisla koliko god zvučala građanski
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jan 2015, 23:09

terra je napisao/la:
terra je napisao/la: Malinović-Borac, koji crni Borac,doveden iz neke škole rukometa u Ljubuški kao potencijal...nakon tri godine u Izviđaču(tri najbitnije godine),odigrao tri mjeseca u Borcu.... :hmmmmm:
Onda su u Izviđaču bili na fakultetu :stop:
Pitam te, koji je od njih poceo karijeru u Izvidjacu? Ja kazem Peric, a ti dopuni...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 23:10

Cartman je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:

Samo tebe cekaju da im to kazes.
Jok, cekali su tebe i tvoje pametovanje. Vrati se u pokeball i ne izlazi.
Ti si dezurni pljuvac vecine sportskih kolektiva iz Bosne, kao i nekih nasih najvecih sportista. Samo se cekao tvoj "strucni" komentar.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 21 jan 2015, 23:11

Jel sutra tekma sa Hrvatima i u kolko je ako je ???????????????????????????????

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2015, 23:11

bulbasor je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
bulbasor je napisao/la: Samo tebe cekaju da im to kazes.
Jok, cekali su tebe i tvoje pametovanje. Vrati se u pokeball i ne izlazi.
Ti si dezurni pljuvac vecine sportskih kolektiva iz Bosne, kao i nekih nasih najvecih sportista. Samo se cekao tvoj "strucni" komentar.
Ma kakvi, cekao se tvoj strucni patriJotiski komentar. Sada mozemo svi mirni na spavanje. :thumbup:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.