FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 26 jan 2015, 15:32

Pa sta i ako ga neko gura ako ga gura.. Danas je jako bitno imati i tu logisticku podrsku pored talenta i kvaliteta.. Imas mali milion primjera gdje kvalitetni igraci nisu napravili karijere upravo sto nisu imali nikoga da ih pogura za razliku od nekih taraba koji su imali podrsku i napravili puno vise.
BUDI ŽELJO !!!

tower936
Kontakt:

Post Postao/la tower936 » 26 jan 2015, 15:33

slazem se jednim dijelom. Usput tako stalno izlaze clanci o nekim slinavcima doslovno, koji odu iz Zelje gdje ne mogu igrati, pa im tatice daju pare za clanke u kojima pise da ih stalno zovu sa Grbavice da se vrate i tako..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 jan 2015, 16:37

Željooooo je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje. :) Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.
Ja ne bih ni jednog od njih doveo, neki od njih imaju i talenat ali nemaju ništa u glavi. U slucaju da ih dovedeš oni bi opet na prvi mig tih tzv. "menadžera" poceli da prave probleme i da traže raskid da bi mogli da idu na probe u neke klubove koje bi im lafo ti menadžeri pronalazili.
Negdje sam npr čitao intervju ovog Gačana gdje kaže da je pogriješio i da je bio naivan itd. Čudno je sve to. Nekad te izradi i neko ko ti je jako blizak a logično je da mu vjeruješ. SHvatam te ali ne treba svima tako suditi na prvu. kad smo Kerli kojji je tad sprcao u zicagu 20 i kusur mogli oprostiti možemo vala i ovaj djeci, ali treba na tim primjerima naučiti koji su nam menadžeri bliski i kojima je u interesu da dijete napreduje pa djecu njima i usmjeravati. Evo dobar primjer je Zuban, pa i ovaj Kuratagić, pa oanj neki što nam dovodi ove igrače iz Krajine itd. Zbogo tog i nije problem kad mali Amir ode u City ili u Istanbul da trenira. Kad imaš normalne ljude sa kojima sarađuješ. @champions jest i to ali zna često prevelika medijska pažnja uništiti dijete. To treba dozirati.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 jan 2015, 16:43

Kurtagic je pitar i mnogo voli pare.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 jan 2015, 16:49

OdaVeliki je napisao/la:
tower936 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade. :) Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus. :)
Ocito prijatelju nisi nikad gledao momka, kapiten je u svojoj ekipi, uz to i dominantan po svim faktorima ;) pogledaj tekmu juniora ponekad...

Glupo je da sad ja tebi dokazujem koliko sam utakmica gledao, a gledao sam sigurno dovoljno da vidim kakav je. Nemam nista protiv momka, daBogda bio kao Dzeko. Samo je malo pretjerano da svake sedmice po dva puta izlazi u novinama. Da je tako extra dobar kod Amara bi davno igrao. Tako da cim se toliko spominje, neko ga opasno gura..
Bez veze se momak stavlja u negativan kontekst. Oni koji prate juniore,znaju da je kapiten i najbolji igrac te nase ekipe. A ko je gledao derbi sa Sarajevom na Kosevu,u kojem su razbili njihove omladince,vidio je da se radi o igracu koji je dominantan u toj konkurenciji. Prikljucen je prvom timu pred kraj prvenstva. Na pripreme nije isao jer je bio bolestan. Sad bi se trebao prikljuciti pripremama prvog tima.
Momak je iz Breze,vozari,vrlo je skroman i vrijedan. To sto o njemu pisu vise nego o drugim nasim juniorima je logicno. Najbolji je.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jan 2015, 18:11

ma ovaj se registrovao da kontrira. da drugi napišu da je mlijeko bijelo on bi napisao da je smeđe.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 jan 2015, 18:42

Pa to vam je Aldin, Dona i hiljadu nickova. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zar ga do sad niste otkrili?
Sport je lijek za tijelo i duh.

tower936
Kontakt:

Post Postao/la tower936 » 26 jan 2015, 19:15

ChWilla je napisao/la:ma ovaj se registrovao da kontrira. da drugi napišu da je mlijeko bijelo on bi napisao da je smeđe.
na koga mislis?

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 26 jan 2015, 19:18

Zvanično
Stigla primamljiva ponuda: Kapiten Plavih napušta Grbavicu

Ekipa Željezničara mogla bi ući u narednu polusezonu bez svog ponajboljeg igrača.
Naime na Grbavicu je kako saznaje naš portal stigla ponuda za veznjaka Tomislava Tomića, koju će klub ali i igrač najvjerovatnije prihvatiti.

Tomić je u posljednje dvije i pol sezone jedan od najboljih igrača Željezničara, a nakon povreda Stanića i Kvesića preuzeo je i kapitensku traku Željezničara, koju je nosio i u pripremnim utakmicama koje su Plavi odigrali u Međugorju.

Podsjećamo Tomića su do sada povezivali sa odlascima u Slovačku, Hrvatsku i Belgiju a ponuda koja je stigla u Zvorničku 27. finasijski može zadovoljiti čelnike Željezničara te Tomića čiji ugovor ističe na ljeto, pa je stoga izvjesno da će veznjak u toku ove sedmice napustiti Grbavicu.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 19:19

storm_raider je napisao/la:Ako uspiju Memica da smijene, vjerovatno da Capljic dolazi, ne Odovic. Sto se tice ostalih vijesti, samo su pozitivne. Ostalo ne mogu napisati. Inace, Buki, Guso i Dzelo su izgleda najveci olos ispali. Pogotovo Guso.

Ovo za Misimovice je istina.
Brate, ti si u pet deka s Aldinom. :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2015, 19:21

Hoce li nasi i ove godine da ucestvuju na SBF (BBI)

Od prosle godine se pricalo da je bilo nekih dogovora na kraju opet nista !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 jan 2015, 19:25

Iskreno, ja ne pratim ni treninge ni juniore, ali od svakog ko prati sam čuo da je odličan igrač.
I ovdje na forumu samo riječi hvale od raje koja prati Željine omladince, kad odjednom neko ga gura.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 jan 2015, 19:26

adi93 je napisao/la:Zvanično
Stigla primamljiva ponuda: Kapiten Plavih napušta Grbavicu

Ekipa Željezničara mogla bi ući u narednu polusezonu bez svog ponajboljeg igrača.
Naime na Grbavicu je kako saznaje naš portal stigla ponuda za veznjaka Tomislava Tomića, koju će klub ali i igrač najvjerovatnije prihvatiti.

Tomić je u posljednje dvije i pol sezone jedan od najboljih igrača Željezničara, a nakon povreda Stanića i Kvesića preuzeo je i kapitensku traku Željezničara, koju je nosio i u pripremnim utakmicama koje su Plavi odigrali u Međugorju.

Podsjećamo Tomića su do sada povezivali sa odlascima u Slovačku, Hrvatsku i Belgiju a ponuda koja je stigla u Zvorničku 27. finasijski može zadovoljiti čelnike Željezničara te Tomića čiji ugovor ističe na ljeto, pa je stoga izvjesno da će veznjak u toku ove sedmice napustiti Grbavicu.
Zar je poceo prelazni rok ? Bolje da nas sad napusti nego u 1. kolu

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 26 jan 2015, 20:25

Jesmo neozbiljni ako ode Tomic, i to pokazuje da cemo tesko do Evrope
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 jan 2015, 20:30

Solidno lijevo krilo je ovaj Jusufbasic iz Travnika a moze i na spica samo smijem ruku dati da kada bi kojim slucajem dosao kod nas da bi bio otprilike replika Elvira Colica.. Pominjem ga onako, bezveze a i pozicija lijevog krila nam skripi jos od Visce..
BUDI ŽELJO !!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 jan 2015, 20:43

Ja sam njega davno spominjao. Momak dok je bio u GOSK sa nasom odbranom se igrao. Sarajevu sam uzme bodove. Za Turkovica je izmislio fudbal.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 jan 2015, 20:53

Dok je bio u Gosku bio je zvijer ali posle toga se pogubio, ne znam sto.. Protiv nas u ovoj sezoni odigrao odlično.. Ne vjerujem da je skup ali ne znam uklapa li se takav igrač u Odovicevu koncepciju..

BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2015, 20:55

champions1921 je napisao/la:Dok je bio u Gosku bio je zvijer ali posle toga se pogubio, ne znam sto.. Protiv nas u ovoj sezoni odigrao odlično.. Ne vjerujem da je skup ali ne znam uklapa li se takav igrač u Odovicevu koncepciju..

Ja sve kako sam procitao da je otisao iz Travnika Boga molim da ne dodje nama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 jan 2015, 21:15

pile87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Dok je bio u Gosku bio je zvijer ali posle toga se pogubio, ne znam sto.. Protiv nas u ovoj sezoni odigrao odlično.. Ne vjerujem da je skup ali ne znam uklapa li se takav igrač u Odovicevu koncepciju..

Eh moje pile...sve znas...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 jan 2015, 21:23

pile87 je napisao/la:

+1
slovaci zainteresovani za tomica a hajduk koji neda "zita" za kvesica,u srijedu bi trebali staviti potpise na produzenje ugovora,sad hoce li ili nece saznat cemo u srijedu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.