gdje ste ljudi, šta ima? dobro jutro!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
...ovaj mec nece biti objavljen javno na forumu vec putem privatnih poruka u inboxu I DOBICE GA SAMO ONI KOJI ISPUNE ODREDJENI USLOV.Evolution87 je napisao/la:Sutra ce nam leteci reci, ne znam je sad.LeBronfan je napisao/la:o kojoj utakmici je riječ?Evolution87 je napisao/la:Pa utakmica ce se regularno zavrsiti I ne mogu je ponistiti prije utorka
ZAZA je napisao/la:![]()
Igrao sam na granicu od 57.5 preko, ali bojim se da ni preko toga ne idumaster44 je napisao/la:Njemacka - Slovenija, osjetim da ce ostati na 58 i da cemo down na Z2
Odbranjen 7, **** vam kosti jadne
stavrno je tak rukomet postao nemoguć za pogoditi, jučer francuska 18 na pol i na kraju 26Griselda je napisao/la:Igrao sam na granicu od 57.5 preko, ali bojim se da ni preko toga ne idumaster44 je napisao/la:Njemacka - Slovenija, osjetim da ce ostati na 58 i da cemo down na Z2
Odbranjen 7, **** vam kosti jadneSad su se razbranili golmani...
30-26 je trenutno, znači još tri gola fale u dvije-tri minute. Bit će gusto, ali nadam se da idemaster44 je napisao/la:Ma ostaje na 58 ubjedjen sam, uvijek 1 gol ili kos ili slicno
Završilo, 30-27 piše svuda, dok na službenoj stoji 30-28 za Nijemce.suarez7 je napisao/la:Kolko ima do kraja Njemacka-Slovenija ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.