AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Paletta je toliko ružan da su ga morali ošišati samo da ga ne gledaju sa tom užasnom frizurom 
Forza Milan!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Užasnije od Palletine su mi ove što današnja omladina fura na stranu čisto furke radi, (nebitno kako loše mu stoji) i još povuku onu liniju aparatom... argh...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- muha milanez
- Kontakt:
Blago nama kad pojacanja dovodimo iz ekipe koja je skoro siguran putnik u drugu ligu
Nek neko napravi spisak svih igraca, mislim da ih imamo za izvoza.
Nek neko napravi spisak svih igraca, mislim da ih imamo za izvoza.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jbg bilo je neke nade da će se pojačati ekipa ali ipak su samo pokupili tuđe smeće. Da nema Meneza, Lopeza i Nigela bili bi u rangu Modene.
Forza Milan!
Glavu dajem da Zakarda vec slijedece kolo daj Boze i na klupi da vidimo, a na stranu pizdarije oko njega, zasluzio je da ordinira sa Cercijem po desnoj strani barem i naredno kolo, jer ocito da Pipo i ne zna ko mu je u kakvoj formi. Zakardo je odlican bio sinoc i mozda bi on mogao da izgura do kraja sezone, nikad ne znas.
Sta ima Montolivo se Pippom ulaziti u konflikt, odmah nakon oporavka ga je ubacio u prvih 11 i ovaj se oduzio sramotnim igrama, odnosno zasluzio je da ga se proda po bilo koju cijenu. Osim ako nije toliko fer pa rekao Pippu da on nije trenutno za prvih 11, a Inzaghiju bilo krivo.
A pojacanja su takva da ni narednih godina necemo vidjeti Evropskih utakmica Milana. Ode Poli, a dodje Poli, ode Essien i zamijeni ga Essien, ode Armero i zamijeni ga Armero. Daj vise drugih igraca, nabijem ih ja. Ove ce jos malo i Sarajevo nam poceti preotimati.
Sta ima Montolivo se Pippom ulaziti u konflikt, odmah nakon oporavka ga je ubacio u prvih 11 i ovaj se oduzio sramotnim igrama, odnosno zasluzio je da ga se proda po bilo koju cijenu. Osim ako nije toliko fer pa rekao Pippu da on nije trenutno za prvih 11, a Inzaghiju bilo krivo.
A pojacanja su takva da ni narednih godina necemo vidjeti Evropskih utakmica Milana. Ode Poli, a dodje Poli, ode Essien i zamijeni ga Essien, ode Armero i zamijeni ga Armero. Daj vise drugih igraca, nabijem ih ja. Ove ce jos malo i Sarajevo nam poceti preotimati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ima li istine u ovome za Sušića?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da mi je ko reko da će Milan odradit dijelom merkato koji se sastoji od Palette i možda T.Sušića ja bi mu reko idi psihijatru, al .... 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ni vi ne blistate, MatriSissoko je napisao/la:Da mi je ko reko da će Milan odradit dijelom merkato koji se sastoji od Palette i možda T.Sušića ja bi mu reko idi psihijatru, al ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jest da nije tema Juventusa al' je naš bivši igrač, stvarno ne znam koji će im qurac Matri, pored Teveza, Llorentea, Morate još i Matrimilanist je napisao/la:Ni vi ne blistate, MatriSissoko je napisao/la:Da mi je ko reko da će Milan odradit dijelom merkato koji se sastoji od Palette i možda T.Sušića ja bi mu reko idi psihijatru, al ....
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mora Giovinca neko zamjenit na klupi, da grije istu. Milan nam pomaze placajuci pola platemilanist je napisao/la:Ni vi ne blistate, MatriSissoko je napisao/la:Da mi je ko reko da će Milan odradit dijelom merkato koji se sastoji od Palette i možda T.Sušića ja bi mu reko idi psihijatru, al ....
A zar stvarno mislis da ce Palleta biti u udarnih 11Sissoko je napisao/la:Mora Giovinca neko zamjenit na klupi, da grije istu. Milan nam pomaze placajuci pola platemilanist je napisao/la:Ni vi ne blistate, MatriSissoko je napisao/la:Da mi je ko reko da će Milan odradit dijelom merkato koji se sastoji od Palette i možda T.Sušića ja bi mu reko idi psihijatru, al ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne mislim, nit sam napisao da će, al kako vas je krenulo.... i Zaccardo dobije minute. Kod nas ce De Ceglie igrat uskoro beka ko sto gledam. 
Pa dobro dobit ce i Palleta minute to je sigurno ali vjerujem danece biti prvotimac, a sto se tice Zaccarda on je dobio sans silom prilika, jer nam ima tovar povrijedjenih igraca, odigrao je na poziciji koju bi najprije pokrivao Abate da je fit, pa onda De Sciglio, pa Bonera ali posto ovih nema morao je grande zackd da uskoci, medjutim odigrao je maestralno 
dosad smo makar imali dobre dresove, al' sad se haman i adidas poceo sprdati s nama...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: AC Milan
Ovaj bjeli ne izgleda loše al zato 1. i 3. 
Mada ovo nema veze sa dresovima koji ce bit za narednu sezonu
Mada ovo nema veze sa dresovima koji ce bit za narednu sezonu
Il Club più titolato al mondo!
I gdje ste pročitali da mi i dalje placamo pola matrijeve plate?
Il Club più titolato al mondo!
Ne bi me cudilo da budu bas ovi, svaki put kada se na internetu pojavi moguca kopija, to se obicno ispostavi tacnim.
meni su ova zadnja dva donekle ok, al' ovi domaci, koji je ovo ku'rac? sto je najgore, bas u njima i igramo 80% tekmi.
ja mislim da je to slucaj kod svih posudbi, placa se pola-pola.
meni su ova zadnja dva donekle ok, al' ovi domaci, koji je ovo ku'rac? sto je najgore, bas u njima i igramo 80% tekmi.
ja mislim da je to slucaj kod svih posudbi, placa se pola-pola.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Još malo pa prvi dres kao stolnjakrope11 je napisao/la:dosad smo makar imali dobre dresove, al' sad se haman i adidas poceo sprdati s nama...![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- LegendKiller
- Kontakt:
Još amiđinog malog da dovedemo i imamo Royal Flush. Kakvih se samo polovnjaka nakupovalo pa to nije humano, a što je najgore ni jedan od ovih polovnih što imamo nije otišao. Hoče Galijani izgleda da na ljeto ima monopol u prodaji stopera i bekova!
- muha milanez
- Kontakt:
Ma pusti dresove, pogledaj koji ce igraci nosit ovaj dres! E to je tuga
Hajde Gale daj nam i Tinkija da pojaca konkurenciju
Hajde Gale daj nam i Tinkija da pojaca konkurenciju
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.