Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Ovo je stvarno sad zahebano , bez Lopeza bez Frelanda a sad šlag na tortu i LA... Sad će porazi se počet redati
-
Evil Genius II
odlucio je vratiti se, odgoditi operaciju za ljeto i odvesti nas do prve pobjede nakon par poraza koji su nam poljuljali samopouzdanje. nemam rijeci za opisati respekt prema ovom covjeku 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Samo ce ovo napalit Lillarda nadam se. Veceras kod najbolje momcadi lige, nadam se cudu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Evil Genius II
ljut sam na lillarda, wesa i batuma, na njihovu selekciju suta i nepromisljene odluke u kljucnim trenucima utakmice. wes zabije fenomenalnu tricu i onda isforsira naredni napad zabijanjem u trojicu, batum uzima uzasne suteve a i sam zna da ga ruka cijelu sezonu ne slusa, dok je lillard strasno opao u posljednjih nekoliko utakmica tj kako je krenulo sve ovo oko all stara. zao mi je lamarcusa koji igra najbolju kosarku sezone i to povrijedjen, zao mi je i meyersa koji nam je trenutno drugi najbolji igrac. trebaju se sabrati, ostaviti novinarima/silveru/trenerima da rade svoj posao, skoncentrisati se na kosarku i zaigrati kako svi znamo da mogu i umiju jer poceli su me smarati ovi porazi. atlanta je jutros bila zrela za pobjediti 
-
Evil Genius II
lillard je popizdio i nece nastupiti na all star skills challengeu, primio je k srcu ono odbijanje. nadam se da ce iskoristiti tu ljutnju i poceti terorisati protivnicke koseve jer treba nam taj dame, a ovaj sadasnji neka se vrati u neko tamno mjesto iz kojeg je ispuzao
takodje, odlicna, fenomenalna, nevjerovatno pozitivna vijest koja me obradovala na sabahu: robin lopez status upgraded to probable
ne smijem predvidjati nikakve rezultate i serije pobjeda ali igra jednostavno MORA postati tecnija, kao i hemija medju startnom petorkom jer rolo je ponajbitniji faktor koji je ovu ekipu ucinio jednom od boljih u ligi.
Konacno nazad.
Valjda ce se i publika napalit kad RoLo udje, a pobjeda jednsotavno mora doc'. Neka veca razlika nadam se
, za nabijanje srusenog sampouzdanja.
Ove 2 domace sto doalze bi trebali uzet, jer se sve vise bojim..
Valjda ce se i publika napalit kad RoLo udje, a pobjeda jednsotavno mora doc'. Neka veca razlika nadam se
Ove 2 domace sto doalze bi trebali uzet, jer se sve vise bojim..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC... 
ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a Clippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HCNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislis zbog boljeg rekorda?alemsa je napisao/la:ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a CLippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HCNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC...
Da tako ide, bit ce oni 4-i na tabeli ali ce Clippe imati HC u toj seriji, zbog rekordaNEZALAGANJE je napisao/la:Mislis zbog boljeg rekorda?alemsa je napisao/la:ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a CLippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HCNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC...
Tako je nama bilo protiv Utahe, dobro se sjecam.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC. 
Da upravo, trenutno Clippe imaju HC, Portland je 4 zbog formalnosti odnosno sto su prvi u diviziji, da playoff pocinje sutra, Clippe bi imali HC.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC.
Clippe i Spursi će ih svakako uzeti do kraja sezone. Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.alemsa je napisao/la:Da upravo, trenutno Clippe imaju HC, Portland je 4 zbog formalnosti odnosno sto su prvi u diviziji, da playoff pocinje sutra, Clippe bi imali HC.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nea veze sto ce ih stici ili prestici po rekordu, ko uzme divziju mora biti top 4 seed.Kawhi je napisao/la:Clippe i Spursi će ih svakako uzeti do kraja sezone. Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.alemsa je napisao/la:Da upravo, trenutno Clippe imaju HC, Portland je 4 zbog formalnosti odnosno sto su prvi u diviziji, da playoff pocinje sutra, Clippe bi imali HC.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC.
Chicago je iste godine kad je Houston imao bolji rekord od Utahe i imao HC sa 5-e pozicije, imao bolji rekord od Toronta i Miamija koji su bili 3-4 (uzeli divzije), Chicago je imao HC nad Miamijem, Toronto igrao protiv 6-og mijesta.
Znam. Ovo ko će ih prestići malo više zbog toga što im priželjkujem Clippe. Osjećam da bi Dame i LMA silovali onu dvojicu, a i s obzirom na trenutno stanje na zapadu sa Dwightovom povreda, slabijom formom Damea i Batuma zbog povreda i teškog prilagođavanja Ronda Mavsima, Spursi i Clippe bi trebali imati 3. i 4. omjer.alemsa je napisao/la: Nea veze sto ce ih stici ili prestici po rekordu, ko uzme divziju mora biti top 4 seed.
Chicago je iste godine kad je Houston imao bolji rekord od Utahe i imao HC sa 5-e pozicije, imao bolji rekord od Toronta i Miamija koji su bili 3-4 (uzeli divzije), Chicago je imao HC nad Miamijem, Toronto igrao protiv 6-og mijesta.
Sjećam se te situacije s vama i Jazzerima i ovim na istoku. Svega se sjećam iz te godine
Btw mislim da smo prije 2 godine imali na forumu raspravu o tome ko će imati prednost domaćeg terena Grizzliesi ili Clippersi, kad su bili blizu pred kraj sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Evil Genius II
konacno pobjeda, jedva ali pobjeda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ja, a vjerujem i ostatak fanova, prizeljkujem clipperse ili dallas u PO jer sve ostalo bi mogao biti golem zalogaj za nas.Kawhi je napisao/la:Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
boom
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Evil Genius II
padose i strasni sunsi 
usudio bih se reci kako je odbrana bila bolja od napada u ovoj tekmi. dosta isforsiranih napada i promasaja (lillard pogotovo).
nikola i rolo

i naravno

umalo da zaboravim dodati kako nas je sheed posjetio i naravno zaradio ovacije
usudio bih se reci kako je odbrana bila bolja od napada u ovoj tekmi. dosta isforsiranih napada i promasaja (lillard pogotovo).
nikola i rolo

i naravno

umalo da zaboravim dodati kako nas je sheed posjetio i naravno zaradio ovacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.