To smo već znali, nismo znali da su mu počeli i asistencije izmišljatRaul_64 je napisao/la:Mirnoca u protivnickih 16 , pas vanjskom iza ledja odbrane

A i budući da ima platu u rangu Iscove to se jel i očekuje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
To smo već znali, nismo znali da su mu počeli i asistencije izmišljatRaul_64 je napisao/la:Mirnoca u protivnickih 16 , pas vanjskom iza ledja odbrane
To za Marcu stoji, al i ona naspram katalonskog sporta izgleda kao NY Timesbarca_87 je napisao/la:e jbg sad ,cuj izmislili mu dvije asistencije,ja gledam video i kontam mozda nema golova koje je on namjestio nisu snimili il sta kad ono ...
joj ovih madridskih medija ,nezz se ko je gori
al ipak je marca kako god okrenes,oni sta izvale ,to je za medalje
Ako nastaviš sa ovim prognozama Real će 10 kola prije kraja osigurati titulu.Policeman je napisao/la:PROGNOZA 1-2![]()
ako nista pogodio sam broj golovaSaurman je napisao/la:Ako nastaviš sa ovim prognozama Real će 10 kola prije kraja osigurati titulu.Policeman je napisao/la:PROGNOZA 1-2![]()
Nemoj ziv bio,sad ce opet doc 5 premierligasa i onda cete na dugo i nasiroko o temi koja nema vezeRajaz je napisao/la:Beto potres mozga
Premiership je **** dim za ovo
Policeman je napisao/la:PROGNOZA 1-2![]()
Pljuska je napisao/la:Tamburala ih Sevilja xy puta.
Veceras ocekujem tamburanje Reala u sred hale Madrid.
Pljus, pljus, pljus.
Virtu4l je napisao/la:Čestitke miliciji na još jednoj briljantnoj prognozi.
tebi pokusaj trola to sto sam napisao izjavu treneraemir18 je napisao/la:O cemu ti,2 igraca nam povrijede a ni jedan crveni,dobro su prosli cigani,dobar pokusaj trola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.