FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 12:56

može biti istina jer se sa amarom dosta toga usmeno dogovaralo što se nije stavljalo na papir.

ne kažem da jeste istina.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 feb 2015, 12:57

Svako ide gdje mu je bolje, gotova su vremena "ljubavi" i neke odanosti, sad je profit na prvom mjestu.

Tomic zeli da ide gdje ce mu biti bolje, tako da vjerovatno od Zelje ocekuje povoljni ugovor ako vec ne ode negdje vani. Ali ugovor na papiru, ovjeren, ne usmeno ili neka obecanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 13:01

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
lazar je napisao/la:Zapelo je, kako saznajemo, na obje strane. Tomić bi produžio ugovor, ali ne na riječ, već uz konkretan dokument, što na Grbavici nisu spremni ispoštvovati, negirajući mu sve ono što je zaradio u prošlosti, s obzirom na to da je raniji ugovor dogovarao sa Amarom Osimom.

Bruka i sramota ako je ovo istina
Ma kako moze biti istina molim te kako.. Ja nekad ne vjerujem majke mi sta se pise a i sta narod kod nas vjeruje. To je izgleda genetski kod nas, sta god ko napise to krene prica Boze sacuvaj.. Kkakav dogovor sa Amarom Osimom da je samo dogovarao sa Amarom pa mogao je u Ostravu ici dzabe .. kakve gluposti napisu nevjerovatno.. Ovo je onaj Dzekin p.r haha jooj Ligeta opsovao bih sad ali necu..
Na zalost je istina.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 13:03

Pa da je imao usmeni dogovor sta je onda Zeljo se pitao oko njegovog odlaska u Ostravu. Sta ??? Gdje tu logika?? Da ima usmeni dogovor s osobom koja je napustila klub i da klub trazi na osnovu "BOGA MI necvijeg " odstetu??
Pa mozda smo losi vako nako svakako ali to sigurno nije radjeno ne sa Tomicem.
Kralj price

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 feb 2015, 13:03

FaraonTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kad nama Turci treba da isplate ostatak novca za Sehica ? :mrgreen:
Ja koliko se sjećam rok im je do sutra, ako ne isplate idu im "žestoke sankcije" mislim u vidu oduzimanja bodova i tako to...

Al' opet mislim da neće platiti ali eto vidjećemo sutra :D
Vidjet cemo do kraja dana ako je danas taj datum, kao sto je vecina nas konstatovala nije se trebalo ici u neki dogovor sa njima, nego odmah traziti cjelu sumu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 13:04

morao se pitati željo jer ima još pola godine ugovora, nije mu istekao.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 feb 2015, 13:08

Pročitah Odin intervjuu, sa svim se slažem. Ono što nam je fkt neophodno nije ni taj napadač, ni lijevo krilo, nego ovo što sam Oda kaže:"Što se tiče eventualnih dolazaka, sve je otvoreno. Bilo bi dobro da uz Tomića dovedemo još jednog igrača, no neće biti propast ako se to ne desi."

Ovo je ono što nama fali od odlaska Zole i Nyeme...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 06 feb 2015, 13:19

tm8782 je napisao/la:Pročitah Odin intervjuu, sa svim se slažem. Ono što nam je fkt neophodno nije ni taj napadač, ni lijevo krilo, nego ovo što sam Oda kaže:"Što se tiče eventualnih dolazaka, sve je otvoreno. Bilo bi dobro da uz Tomića dovedemo još jednog igrača, no neće biti propast ako se to ne desi."

Upravu si .JEDAN kvalitetan destruktivac,imamo eldara ali on nikako da se vrati na prošlogodišnji nivo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2015, 13:21

tm8782 je napisao/la:Pročitah Odin intervjuu, sa svim se slažem. Ono što nam je fkt neophodno nije ni taj napadač, ni lijevo krilo, nego ovo što sam Oda kaže:"Što se tiče eventualnih dolazaka, sve je otvoreno. Bilo bi dobro da uz Tomića dovedemo još jednog igrača, no neće biti propast ako se to ne desi."

Meni to govori samo jedno da nejvjerovatnije nece nista biti od dolazaka.I drugo ono cega sam se bojao da ce premuntati Odu da je OK i ovako a svi smo vidjeli da nije bas i da nam malo fali za dobru ekipo kompaktnu i kompletnu.
Sad vec imas situaciju u kojoj Dado i Eldar imaju povrede.Sta onda ocekivati u nastavku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 feb 2015, 13:23

Nakon što je produžio ugovor s Željezničarom do ljeta 2016. godine, Josip Kvesić se u potpunosti posvetio pripremama s "Plavima". Moderni lijevi bočni igrač koji je svojim nastupima u dresu Želje dobio poziv i za reprezentaciju BiH, očekuje da će u proljeće igrati kao u najboljim danima. Prije dvije godine, na pripremnoj utakmici protiv Istre u Rovinju, teška povreda ga je, umjesto na reprezentativni debi, "okrenula" u gips i dugotrajni oporavak. Jesenas je ipak dobio poziv za državnu selekciju, a povreda je napokon uspješno zaliječena.

- Gotovo godinu i pol nisam igrao zbog povrede, bilo mi je izuzetno teško i u glavi mi je bila samo želja da budem zdrav i da se vratim na teren. Jesenas sam igrao, ali mogu još mnogo bolje i osjećam da bi u proljeće mogao biti onaj pravi - govori Kvesić.

U koncepciji igre koju zagovara novi šef stručnog štaba Milomir Odović, odbrambeni fudbaleri imat će mnogo ofanzivnije zadatke.

- Polako se privikavamo, popravili smo igru u odbrani, još malo nedostaje ta komunikacije s napadom. Treneri traže da svi učestvuju u organizaciji igre, da se napad gradi iz zadnje linije. Do početka proljetnog dijela će to biti još mnogo bolje, siguran sam da imamo ekipu koja će se do samog kraja sezone boriti za vrh tabele - kaže Kvesić.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2015, 13:27

Klupa bas siromasna, valjda ce biti dovoljno do kraja prvenstva

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 feb 2015, 13:42

pile87 je napisao/la:

Meni to govori samo jedno da nejvjerovatnije nece nista biti od dolazaka.I drugo ono cega sam se bojao da ce premuntati Odu da je OK i ovako a svi smo vidjeli da nije bas i da nam malo fali za dobru ekipo kompaktnu i kompletnu.
Sad vec imas situaciju u kojoj Dado i Eldar imaju povrede.Sta onda ocekivati u nastavku.
Znam pile ti si ovo rek'o meni kada je još Oda preuzeo ekipu, da bi moglo do ovog doći. Da ga ubjede da je ekipa ok. Zato sam se i pomirio sa ovim igračkim kadrom.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 13:47

on je s ekipom na pripremama već mjesec dana, šta ga ko ima ubjeđivati i premuntavati je li u redu ili nije u redu. ako te to može neko premuntati, onda **** ga. to je bukvalno ono vjeruj nama a ne svojim očima.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 feb 2015, 13:48

Lijepo urađeno nema šta:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plave-sv ... uhu/152823" onclick="window.open(this.href);return false;

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 feb 2015, 13:48

Kako ce ga ubjedit da ti je ekipa ok, nemoguce, nije corav, ako Tomic ne bude igro bicemo 30 posto losiji nego jesenas, jer ne mozes dopustiti da od centralnih igraca ostanes na Hasanovicu, i braci Sadikovic i ja tu ne vidim vise ikog, jedino ako moze Djelmic da odgovori na mjestu Tomica. Imacemo vise stopera nego veznih igraca, na klupi imamo dva stopera, Nuspahica, Turkovica i juniore. Molimo boga da rijese ovo sa Tomicem.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 06 feb 2015, 13:56

champions1921 je napisao/la:
Ovaj ko kakav ufc borac :mrgreen: i stari mu izgleda trener u tom klubu gdje igra :mrgreen:
Lici na pravog destruktivca :mrgreen:
Uh sto je ovaj izgorio.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 feb 2015, 13:58

tm8782 je napisao/la:Lijepo urađeno nema šta:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plave-sv ... uhu/152823" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 06 feb 2015, 14:04

pile87 je napisao/la:

Pa ko ce nam doci kad vidi da se sa najvaznijim igracem ne mozemo dogovoriti. Sta covjek moze pomisliti kakav ce on tretman imati u klubu kao novi, kad dokazani igrac ima problema.
Ne znam, ali mi se dosadasnji razvoj situacije nimalo ne svidja.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 14:06

ChWilla je napisao/la:morao se pitati željo jer ima još pola godine ugovora, nije mu istekao.
Pa to ja i govorim nije mi jasno kako ovo mogu napisati. Jer da je usmeni dogovor onda nista ne znaci.. mogao je otic rahat za dzaba..
Kralj price

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 14:10

amar jeste usmeno dogovarao stvari koje nisu stavljane na papir, pa tako vjerovatno i uslove pod kojima će neko potpisati novi ugovor, za koju odštetu će ga klub pustiti i slično. a nije to radio kao siva eminencija ili neko sa ulice, nego kao menadžer/sportski direktor kluba. tako da ne može klub prati ruke od toga.

to što nije završeno nikome nije drago i nikome se ne sviđa. ali dešava se i u pravim klubovima koji plivaju u lovi, ja mislim da vrijedim 4 miliona godišnje, a klub daje 3,6. a ne u našoj trenutnoj situaciji.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.