Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
Navijači ova dva manja i mlađa beogradska kluba sa onovremensko-pomodarskim imenima treba da se poklone pred jedinim autentičnim beogradskim fudbalskim klubom - OFK Boegradom. Dok je ovaj klub duge i bogate tradicije osvajao titule, pomodarsko-režimski klubovi koje neki neprecizno nazivaju većim beogradskim klubovima nisu bili ni blizu situacije da eventualno budu osnovani. Ukratko, poklonite se Romantičarima.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za njih svako postovanje !DukeOfWellington je napisao/la:Navijači ova dva manja i mlađa beogradska kluba sa onovremensko-pomodarskim imenima treba da se poklone pred jedinim autentičnim beogradskim fudbalskim klubom - OFK Boegradom. Dok je ovaj klub duge i bogate tradicije osvajao titule, pomodarsko-režimski klubovi koje neki neprecizno nazivaju većim beogradskim klubovima nisu bili ni blizu situacije da eventualno budu osnovani. Ukratko, poklonite se Romantičarima.
@ Head, video sam da je nekog poslao na odsluzenje vojnog roka.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ima li ko da navija za K BeogradTribalian je napisao/la:Za njih svako postovanje !DukeOfWellington je napisao/la:Navijači ova dva manja i mlađa beogradska kluba sa onovremensko-pomodarskim imenima treba da se poklone pred jedinim autentičnim beogradskim fudbalskim klubom - OFK Boegradom. Dok je ovaj klub duge i bogate tradicije osvajao titule, pomodarsko-režimski klubovi koje neki neprecizno nazivaju većim beogradskim klubovima nisu bili ni blizu situacije da eventualno budu osnovani. Ukratko, poklonite se Romantičarima.
@ Duke znas da na Karaburmi postoji lokalno rivalstvo
"dodjosi" kao navijaju za OFK Beograd, a ovi starosedeoci za FK Beograd.
@ Head, video sam da je nekog poslao na odsluzenje vojnog roka.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pitari i cigani. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma imaju neke navijace, cak i oni su stariji od Zvezde i Partizana.sonik24 je napisao/la: ima li ko da navija za K Beograd
- legenda reala
- Kontakt:
đesi malisamo_lijevo je napisao/la:Pitari i cigani.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kamo tradicionalni pozdrav za tvog brata ljevaka?legenda reala je napisao/la:đesi malisamo_lijevo je napisao/la:Pitari i cigani.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Wikipedia veli da je taj FK Beograd ugašen 2012. godine. Ja ne bih znao zaista da li je to tačno ili ne.Tribalian je napisao/la: Za njih svako postovanje !@ Duke znas da na Karaburmi postoji lokalno rivalstvo
"dodjosi" kao navijaju za OFK Beograd, a ovi starosedeoci za FK Beograd.
Osim toga, koja je razlika između Zvezde i Partizana uopšte? Nikako ne mogu da nađem neke bitne karakteristike koje ova dva kluba čine originalnim jedan u odnosu na drugi? Nije kao u Sarajevu recimo gdje su faktički na snazi dvije različite filozofije, barem sam ja to tako doživio.
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:
Kamo tradicionalni pozdrav za tvog brata ljevaka?
Selam brate ljevače, selam i Vojvodi od Lukavca, imal kvalitenog skijajnja??
selam i braći iz Begiša
Legendo, de pitaj ljevaka ima li pingvina. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ima sad od 10 na Eurosportu. Dame skijaju, da budem do kraja precizanlegenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
Kamo tradicionalni pozdrav za tvog brata ljevaka?
Selam brate ljevače, selam i Vojvodi od Lukavca, imal kvalitenog skijajnja??
selam i braći iz Begiša
- samo_lijevo
- Kontakt:
tako vec more.legenda reala je napisao/la: Selam brate ljevače, selam i Vojvodi od Lukavca, imal kvalitenog skijajnja??
snijeg brate,ne mozes hodati koliko je hladno.
1 grad 2 univerzumaDukeOfWellington je napisao/la:
Osim toga, koja je razlika između Zvezde i Partizana uopšte? Nikako ne mogu da nađem neke bitne karakteristike koje ova dva kluba čine originalnim jedan u odnosu na drugi? Nije kao u Sarajevu recimo gdje su faktički na snazi dvije različite filozofije, barem sam ja to tako doživio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jeste ugasen taj klub, ali samo prvi tim, evo sad citam nesto o tome, mladje kategorije se i dalje takmice.DukeOfWellington je napisao/la: Wikipedia veli da je taj FK Beograd ugašen 2012. godine. Ja ne bih znao zaista da li je to tačno ili ne.
A razlika izmedju Zvezde i Partizana, sta znam, oni su vojni klub imaju prefiks Jugoslovenski , a Zvezda je osnovana 1945. , ali na tom mestu na kome je sad Marakana, tu je bio pre rata stadion Fk Jugoslavija, klub koji je imao isti grb kao Zvezda, samo posle Zvezdi dodali petokraku, logicno.
I to je tacno.1 grad 2 univerzuma
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Znači po tebi Partizan predstavlja više klub elite, a Zvezda klub puka?
Pa brate ako su oni zastavnici i majori JNA neka elita , onda da.DukeOfWellington je napisao/la:Znači po tebi Partizan predstavlja više klub elite, a Zvezda klub puka?
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sta na Balkanu ima dovoljno "elite" da jedan klub bude klub "elite"? 
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
IzgledaJamesJoyce je napisao/la:Sta na Balkanu ima dovoljno "elite" da jedan klub bude klub "elite"?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.