Bristol C.-Port Vale 3+ 1.70
Sheffield U.-Colchester 3+ 1.85
Coventry-Scunthorpe 3+ 1.80
5.66

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne bih se bas slozio za dusana,imao je 2 pobjede na zemlji i set je uzeo lopezu,andujar prvi mec na zemlji ,a cesto zna zakazati i protiv puno slabijih teniseri,ja bio to izbacio.Kelner69 je napisao/la:Dubl 1
Dzumhur-Balleret 1 1,69
Dzumhur je definitivno van forme,ali je bolji igrac od Ballereta,i kod njega izgleda vazi,sto dalje od domovine,to bolje igra. Sljaka mu je omiljena podloga,i ove godine mora dokazati ,ili jest ili nije. Cuo sam se sa jednim njegovim bliznjim prijateljem,u Dom.Rep je otisao maksimalno nabrijan,cilj mu je ulazak u finale,a tako motivisan mora preci ovu laganu prepreku.Kvota prilicno dobra
Lajovic-Andujar 2 1,42
Dusan svakako zanimljiv igrac,ali za neke druge podloge,i neke druge igrace,danas je sa druge strane mreze dosadni Andujar,koji ce prebacivati lopticu do Vimbledona,vjerovatno ce opteretiti bekend protivnika,koji izgleda lijepo,estetski,ali nije nesto ucinkovit. Ide tu 2.
@2,40
Singl
Wickmayer-Zahvalova 1 2.80
Yanina je teniserka momentuma,ako je nabrijana i skoncentrisana,dobit ce bilo koga,ako nije,onda joj je i Melisa Sehovic prevelik zalogaj. Danas igra u svojoj domovini,pred svojim navijacima,kvota i vise nego odlicna,protivnica po rezultatima jeste favorit,ali po kvaliteti i ne bas.
Ja cistu dvicu udario meni toth jaci 2 put svijumbodi123 je napisao/la:Ja cu probati sa Totenhemom X2 1,90 je kvota iz super tipa sa jos Arsenalom i Monfilsom na 30 km, imam neki osjecaj da nece izgubiti Kokoske protiv nikad losijih redsa.
I ja cu na neki manji ulog sa jos nekim parovima, a X2 sam na 30 stavio sa Arsenalom i Monfilsom, mislim da su kladionice podcjenile Tottenhem sa ovih 4,20 na dvicu.bojler je napisao/la:Ja cistu dvicu udario meni toth jaci 2 put svijumbodi123 je napisao/la:Ja cu probati sa Totenhemom X2 1,90 je kvota iz super tipa sa jos Arsenalom i Monfilsom na 30 km, imam neki osjecaj da nece izgubiti Kokoske protiv nikad losijih redsa.
Opet jedan par..MirsoNi je napisao/la:Dosta dobro prolazi ovaj zp1+, navukli su me pojedinci sa foruma na ovo![]()
Ugl, za sada mi je dobar procenat pogođenih parova na zp1+
Za večeras ću ovo ispratiti:
Birmingham - Milwall / zp1+
Zadnjih 7/8 međusobnih utakmica bilo je zp1+, dovoljno meni da probam sa ovim parom..
Huddersfield - Wolves / zp1+
Zadnjih 3/3 međudobnih bilo zp1+, isto kao i za Birmingham..
Bolton - Fulham / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, u prilog ide i to da je Fulham dosta efikasan na gostovanjima, čak 3.6 golova po utakmici
Arsenal - Leicester / zp1+
Međusobni ovdje nemaju puno uticaja, jer su u posljednjih 10 godina odigrali samo 1 međusobnu tekmu (ove sezone u BPL) gdje je rezultat na poluvremenu iznosio 1:1.. po mom mišljenju, trebalo bi proći..
Osasuna - Zaragoza / zp1+
Par na kojem je najveća kvota i koji najranije počinje, španci su to, možda je bolje bilo izbjeć ih..
Zadnjih 5/5 međusobnih prolazilo zp1+, na domaćim tekmama Osasune u prosjeku pada 3.2 gola, dok na gostujućim tekmama Zaragoze pada u prosjeku 3.6 golova.. Ja sam ih odigrao, pa ćemo vidjeti..
Koeficijent: 4.63
Sretno svima koji isprate..
Ja ih igrao 3+ jbt.Ubise se golovima u medjusobnim sad 0:0 htMirsoNi je napisao/la:Opet jedan par..MirsoNi je napisao/la:Dosta dobro prolazi ovaj zp1+, navukli su me pojedinci sa foruma na ovo![]()
Ugl, za sada mi je dobar procenat pogođenih parova na zp1+
Za večeras ću ovo ispratiti:
Birmingham - Milwall / zp1+
Zadnjih 7/8 međusobnih utakmica bilo je zp1+, dovoljno meni da probam sa ovim parom..
Huddersfield - Wolves / zp1+
Zadnjih 3/3 međudobnih bilo zp1+, isto kao i za Birmingham..
Bolton - Fulham / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, u prilog ide i to da je Fulham dosta efikasan na gostovanjima, čak 3.6 golova po utakmici
Arsenal - Leicester / zp1+
Međusobni ovdje nemaju puno uticaja, jer su u posljednjih 10 godina odigrali samo 1 međusobnu tekmu (ove sezone u BPL) gdje je rezultat na poluvremenu iznosio 1:1.. po mom mišljenju, trebalo bi proći..
Osasuna - Zaragoza / zp1+
Par na kojem je najveća kvota i koji najranije počinje, španci su to, možda je bolje bilo izbjeć ih..
Zadnjih 5/5 međusobnih prolazilo zp1+, na domaćim tekmama Osasune u prosjeku pada 3.2 gola, dok na gostujućim tekmama Zaragoze pada u prosjeku 3.6 golova.. Ja sam ih odigrao, pa ćemo vidjeti..
Koeficijent: 4.63
Sretno svima koji isprate..![]()
Na poluvremenu Birmingham 5/2 šutevi, Milwall 9/1..
Eto sta uradi crni monaco,imo sve u svojim rukama ,brejk u drugom setu na kraju izgubi i brejk i set i mec,da je on prosao cekao bi ovu dvojicu za pare,ali eto idemo dalje,bar da dzumi uzmebadel62 je napisao/la:Evo par prijedloga da proberite nesto ako vam se svidja.
Sijisling-Tomic 2 1,35
Monaco-De Bakker 1 1,60
Queerrey-Ben.Becker 1 1,55
Dzumhur-Balleret 1 1,65
Harrison-Jaziri 1 1,60
G.Mull/A.Murray-Bautist/J.Sousa 1 1,40 P.S-otkazano
Ulog: 8 KM
Dobitak: 99 KM
Kratko-zašto !
1.Tomic u odlicnoj formi,napokon se uozbiljio i sav njegov talenat bi u ovoj godini trebao doci do izrazaja,igra se u dvorani ,tvrda podloga uvjeti koji su za tomica idealni,posljednji i jedini njihov medjusobni mec je otisao na stranu tomica i to sa uvjerljivih 6-1 6-2 .Jeste da i sijsling voli ove uvjete i da ima prilicno solidan servis ali opet sve je na strani Tomica i mislim da je mentano zreo da dodje i TOP 20 a samim tim i da pobjedjuje igrace koji su preko 50 mjesta na ATP listi (SIjsling 90.)
2.Svi znamo ko je monaco,zemlja,uslovi koje igrac kao on najvise voli,u jednom njegovom videu sa treninga na zemlji sam vidio da je spreman i sam je o izjavio iako nije odigra ni jedan mec na zemlji iza sebe a sa druge strane de baker ima 4 meca s tim da su zadnja tri sa kvalifikacija i pobjede nad igracima koji nisu bas na nivou monaca.Mislim da bi monaco ovdje lagano trebao da uzme ,razlika je evidentna i na atp listi tako da s epo oovj kvoti isplati uzeti ovaj tiip
3.Querey,uu nizu od 4 poraza,prije toga 21 objedu zaredom,vrijeme je da uzme jedan mec jer znanja ima sigurno,podloga koju on volii mislim da bi treba dobiti njemackog veterana (33 godine) koji je pruzio neke solidne partije na pocetku sezone ali ovjde ce qurey da odese pobjedu.
4.Nas dzumi! Prvo odigrao sam ga navijacki ,drugo baleret ima 12 pobjeda u nizu ali realno dzumi mu je najteza prepreka do sad i misim da je tu vrijeme da stane.Dzumiju najomiljnija podloga,podloga na kojoj je postizao najbolje rezultate (izuzmimo AO) i ovo mu j eprilika da ganja TOP 100 a igrace koji su kao balleret bi trebao pobjedjivati ako misli to da uradi i on sam je svjestan da vrijeme prolazi i da mora poceti redati dobre rezultate.SRETNO DZUMI!
5.harrison,pisao sam prije neku kratku analizu o njemu,promjenio treenera,vratio starog koji ga je i odveo u Top50,Na povetu osovjiio chalenger ,pobjedio u finalu bagdatisa,i sam je izjavio da osjeca sjajno,i da je spreman da se vrati tamo gdje i pripada,u nizu je od 3 pobjeded u kvalifikacijama .Jaziri ,dobar pocetak sezone za nejga,isto tako i puno srece.Harison je z aklasu bolji od jazirija u udarcima sa osnovne linije i tu bi on trebao traziti svoje sanse i trebao bi uspostavi svoj stil igre i ako to ostvari uz dobar ulazak u mec (a motivacije mu nece nedostajati jer su ga skoro svi ismijavali na kraju godine ,cak je prekinuo i sa curom ) mislim da ce odnijeti pobjedu.
6.kratko,oba para igraju zajedno prvi put,mullera znamo kao odlicjog igraca parova,uz svoj servis koji je sinoc pokazao i uz uzbiljnost murraya msm da pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.