NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: NFL
p anas je bas i odbrana dovela do uspijeha prosle godine, hajmo posteno , gdje smo mi bili prosle godine a gdje bearsi i patriotsi, jel tako postemo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga jarane ti stvarno mene zabrinjavas
.....Pa Patriotsi su ispali od Baltimora koji ima jednu od najboljih odbrana lige i to se pokazalo.Vi ste imali srece i prosli ste dalje.Pogleda samo kakve te ekipe imaju division
Arizona svake godine moze praviti play off jer u njenom divisionu nema niko konkurentan. Arizona sa rekordom 10-6 napravi play off.Igrjau ljusi sa Seattlom,San Franciscom i St louisom
... ja ih ebem ako ovo ne mogu proci i slijedecih 5 godina.....Tako isto i San Diego ima najvise sanse da uvjek bude prvi.....ti pogledaj division on Bearsa i onda reci zasto oni nisu dogurali tu gdje su jetsi.....Pa pogledaj ti minesota ima 12:4, a Packersi imaju 11:5 rekord i normalno da je odatle najteze izboriti to prvo mjersto.Naravno Dallas,Giants i Eagles je division gdje covjek do zadnje utakmice nezna ko ce biti prvi to se pokazalo i ove godine.Ja ti kazem Jetsi ove godine nece otici u play off.Nece biti prvi u divisionu preko Patriotsa nema sanse, a jedino da izbore play off kao ove godine.

Arizona svake godine moze praviti play off jer u njenom divisionu nema niko konkurentan. Arizona sa rekordom 10-6 napravi play off.Igrjau ljusi sa Seattlom,San Franciscom i St louisom

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
najbolje je da mi sacekamo play off pa ce mo vidit vratiti se an tvoj post da ti dokazem i u uzivo da ce mo biti tamo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- randy_moss
- Kontakt:
volis kontrirati nema ti nista draze. ali eto neka ti bude. dokaz da jetsi nece dospjeti do play offa dobit ces tamo negdje u januaru.marseille_unique je napisao/la:najbolje je da mi sacekamo play off pa ce mo vidit vratiti se an tvoj post da ti dokazem i u uzivo da ce mo biti tamo
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Ko je ove divizije napravio i postoji li ikakva sansa da se to nekad promjeni. Totalno je glupo, jer nije fair rasporedjeno?SaltCityAttack je napisao/la:ebiga jarane ti stvarno mene zabrinjavas.....Pa Patriotsi su ispali od Baltimora koji ima jednu od najboljih odbrana lige i to se pokazalo.Vi ste imali srece i prosli ste dalje.Pogleda samo kakve te ekipe imaju division
Arizona svake godine moze praviti play off jer u njenom divisionu nema niko konkurentan. Arizona sa rekordom 10-6 napravi play off.Igrjau ljusi sa Seattlom,San Franciscom i St louisom... ja ih ebem ako ovo ne mogu proci i slijedecih 5 godina.....Tako isto i San Diego ima najvise sanse da uvjek bude prvi.....ti pogledaj division on Bearsa i onda reci zasto oni nisu dogurali tu gdje su jetsi.....Pa pogledaj ti minesota ima 12:4, a Packersi imaju 11:5 rekord i normalno da je odatle najteze izboriti to prvo mjersto.Naravno Dallas,Giants i Eagles je division gdje covjek do zadnje utakmice nezna ko ce biti prvi to se pokazalo i ove godine.Ja ti kazem Jetsi ove godine nece otici u play off.Nece biti prvi u divisionu preko Patriotsa nema sanse, a jedino da izbore play off kao ove godine.
nema potpisa
- marseille_unique
- Kontakt:
dobro si reko to bi bilo super, a ove dvije divizije nastale su ti tamo 60 nbegdje godina a jetsi su uzeli prvi trofej kad se igralo po ovom sistemu zato je to do sada najveci superbowl svih vremena kada je za nas igrao nemeth
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ja sam ranije navijala za Green Bay ali sam sad jedna od onih izgubljenih Favre-fanova koji su prinuđeni da navijaju za mrsku Minesotu...diego_TM je napisao/la:Evo malo pošto vidim da niko nije otvorio ovu temu a pratim američki nogomet da vidimo koji timovi imaju ovdje najviše fanova za početak. Molim vas da se ne petljate ako nemate pojma o čemu se radi i nemojte mješati američki nogomet i ragbi dvije potpuno različite stvari

P.S. Vidim da je danas McNabb prešao u Redskinse. Nadam se da će mu tu biti dobro jer nije bio dovoljno cijenjen u PHI.
Izvini, moram da te pitam jeli ti to misliš na vrijeme kad su se sastale NFL i AFL? Onda nisu Jetsi osvojili prvu titulu, nego Packersi.la marseille_unique
dobro si reko to bi bilo super, a ove dvije divizije nastale su ti tamo 60 nbegdje godina a jetsi su uzeli prvi trofej kad se igralo po ovom sistemu zato je to do sada najveci superbowl svih vremena kada je za nas igrao nemeth

Definitions belong to the definers, not the defined
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha gledaj nam i navijacica
i to iz susjednog Green Baya
....Inaceu ovom sportu ima rivalstva, a ni jedan nije kao sto vlada rivalstvo izmedju Packersa i Bearsa....Navijaci i jendog i drugog tima bez obzira na polozaj svoje ekipe upravo najvise prizeljkuju da njihove ekipe zabiljeze pobjede u tim utakmicama...rivali iz divizije, a i komsiluka, jer je Green Buy nedaleko od Chicaga odnosno nesto vise od 1 sat vremenski udaljen......Koliko god je rivalstvo postojalo izmedju ovih ekipa, ipak navijaci Bearsa su uvjek postovali Favra.on kada je napustio Packerse svima u Chicagu je bila to najdraza vijest sasvim sigurno.Bez obzira sto danas taj isti Favre nastupa za Minesotu,ipak svima je laknulo kada je napustio Packerse prije svega zbog tog rivalstva.Znater i sami da je postojala mogucnost da Favre zavrsi i u Bearsima, koji su bili zainteresovani za njegov dolazak, prije nego sto su trade za Cutlera.Vjerujem da je upravo taj rivalitet presudio da on nikad nebi dosao u Chicago.
Danas Favre igra protiv svoje ekipe i naravno da ni jedan normalan navijac Packersa nece prigovoriti Favru zbog njegove odluke da nastavi sa igranjem.Kad se smao sjetim da sui packersi mu davali 15-20m samo da ostane penzijonisan i da se ne vraca aktivnim igranjem, prije nego sto je otisao u Jetse....on je rekao da to ne zeli, jer on ipak zeli da igra i za manje novca.Necu reci da su packersi pogrijesili, jer zaista nisu.Favre je legenda ali koja je u godinama i koji ce danas sutra otici u mirovinu.Naravno da Packersi su gledali za svoju buducnost, jer na klupi su imali odlicnog Rogersa koji nije dobio pravu priliku i bio je vec slijedece sezone free agent i zeljeli su su stvoriti qoterbecka za budusnost i u tome su uspjeli.
Bice ovo jako zanimljiva sezone. Ocekuje se velika borba izmedju Vikinga,Packersa i Bersa u diviziji, a Detroit vise nece biti maci kasalj kojeg ce svako dobijati tako lahko i oni su se dosta dobro pojacali za narednu sezonu, a imaju i dosta dobrog qoterbecka koji je vec godinu iskusni.
Sto se tice divizije gdje su Dallas,Giants,Washington i Philadelphija tu ce biti takodjer sve otvoreno
..... Washington bi mogao ove godine napokon da se ukljuci u borbu za prvo mjesto, s obzirom da su doveli nekoliko dobrih pojacanja,a Philadelphija je u odnosu na prosle sezone dost apodmladila ekipu sto im ide u prilog za njihovu buducnbost i pored toga bice dosta dobra ekipa.Dallas i Giants standardno vodit ce takodjer glavnu rijec za to prvo mjesto.
Ostalim ekipama ide u prilog sto upravo Packersi,Bearsi,Vikingsi,Dallas,Washington.Philadelphia i Gaintsi vec imaju takav raspored, samim tim sto moraju gostovati kod jedni drugih i gdje mogu kao gosti tesko doci do pobjede.To je dokazi i prosle godine, gdje Vikingsi izgubise onu utakmicu u Chicagu i izgubise sansu da protiv Siantsa igraju kuci, gdje bi sasvim sigurno ostvarili pobjedu i plasirali se u super bowl....sve u svemu ocekujem zanimljivu sezonu

Danas Favre igra protiv svoje ekipe i naravno da ni jedan normalan navijac Packersa nece prigovoriti Favru zbog njegove odluke da nastavi sa igranjem.Kad se smao sjetim da sui packersi mu davali 15-20m samo da ostane penzijonisan i da se ne vraca aktivnim igranjem, prije nego sto je otisao u Jetse....on je rekao da to ne zeli, jer on ipak zeli da igra i za manje novca.Necu reci da su packersi pogrijesili, jer zaista nisu.Favre je legenda ali koja je u godinama i koji ce danas sutra otici u mirovinu.Naravno da Packersi su gledali za svoju buducnost, jer na klupi su imali odlicnog Rogersa koji nije dobio pravu priliku i bio je vec slijedece sezone free agent i zeljeli su su stvoriti qoterbecka za budusnost i u tome su uspjeli.
Bice ovo jako zanimljiva sezone. Ocekuje se velika borba izmedju Vikinga,Packersa i Bersa u diviziji, a Detroit vise nece biti maci kasalj kojeg ce svako dobijati tako lahko i oni su se dosta dobro pojacali za narednu sezonu, a imaju i dosta dobrog qoterbecka koji je vec godinu iskusni.
Sto se tice divizije gdje su Dallas,Giants,Washington i Philadelphija tu ce biti takodjer sve otvoreno

Ostalim ekipama ide u prilog sto upravo Packersi,Bearsi,Vikingsi,Dallas,Washington.Philadelphia i Gaintsi vec imaju takav raspored, samim tim sto moraju gostovati kod jedni drugih i gdje mogu kao gosti tesko doci do pobjede.To je dokazi i prosle godine, gdje Vikingsi izgubise onu utakmicu u Chicagu i izgubise sansu da protiv Siantsa igraju kuci, gdje bi sasvim sigurno ostvarili pobjedu i plasirali se u super bowl....sve u svemu ocekujem zanimljivu sezonu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobar ti je postSaltCityAttack je napisao/la:hahaha gledaj nam i navijacica(...) Favre je legenda ali koja je u godinama i koji ce danas sutra otici u mirovinu.Naravno da Packersi su gledali za svoju buducnost, jer na klupi su imali odlicnog Rogersa koji nije dobio pravu priliku i bio je vec slijedece sezone free agent i zeljeli su su stvoriti qoterbecka za budusnost i u tome su uspjeli. (...)

I još nešto mi smeta u cijeloj toj priči: samo zato što igrač dođe u određene godine počinje se smatrati kao staro gvožđe. Uvijek ima neki novi, mlađi, jači... A ne može svaki put mlađi igrač "get the job done". Navešću samo primjer iz NBA od neki dan: Pau Gasol koji jede ljude žive ispod koša bio je deklasiran od strane Tim Duncana (moj omiljeni igrač, Big Fundamental

P.S. Ne komentarišeš ništa za McNabba?
- randy_moss
- Kontakt:
evo izgleda da ce jetsi dovesti jasona taylora iz miami dolphinsa...ne valja nimalo..
ako potpise konkurencija ce biti strasna na OLB:
- Bryan Thomas 2 sacka prosle sezone
- bivsi prvi pick Vernon Gholston koji nema sacka u 2 godine koliko je proveo u NFL-u
kakav kloc.
ako potpise konkurencija ce biti strasna na OLB:
- Bryan Thomas 2 sacka prosle sezone
- bivsi prvi pick Vernon Gholston koji nema sacka u 2 godine koliko je proveo u NFL-u

Eh, sad mi je lakše... Budućnost NFL-a je osigurana; rodio se mali Parker Brett Favre. Čestitam, Grandpa Brett, sigurna sam da dolaziš na ovaj forum

- randy_moss
- Kontakt:
a gdje ce vise igrati covjek dedo postade...neka se umirovi i nek se igra sa unukom..
Bojite se, Patsi, bojite...randy_moss je napisao/la:a gdje ce vise igrati covjek dedo postade...neka se umirovi i nek se igra sa unukom..

P.S. Evo na vijestima kažu da je Parker već krenuo s treningom; bacio svoj prvi interception

- randy_moss
- Kontakt:
vjeruj da se ne bojim. ali postoje neke granice i trenutak kada treba reci dosta je.edina je napisao/la:Bojite se, Patsi, bojite...randy_moss je napisao/la:a gdje ce vise igrati covjek dedo postade...neka se umirovi i nek se igra sa unukom..Unuk je Brettu ekstra motivacija. Sad mora i za njega osvojiti prsten dok mali ne naraste pa osvoji sam svoj...
P.S. Evo na vijestima kažu da je Parker već krenuo s treningom; bacio svoj prvi interception
Slažem se. Samo ko će odrediti te granice kad sportisti treba da se povuku? Po mom mišljenju to treba da urade oni sami. Dokle god oni imaju želju za igrom, dokle god su fizički u stanju da igraju i dok god neko želi da ih angažuje oni i treba da igraju... Protiv sam toga da se ljudi otpisuju samo zato što dođu u određene godine. Brett sa 40 igra bolje od npr. Campbella, Cutlera i još niz drugih mladih igrača. Zašto bi on trebao u mirovinu? Mi treba da promijenimo svoje razmišljanje. Kao što sam već negdje na forumu napisala profesionalni vijek sportista je između ostalog zbog medicinskog napretka danas znatno produžen.randy_moss je napisao/la: (...) postoje neke granice i trenutak kada treba reci dosta je.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma najbolje mu je da ide kao najbolji nego kao igrac koji ce zavrsiti sezonu bez pamcenja. Meni bi bilo drago da igra u istom ritmu sve do kraja karijere ali vidjet cemo. Strasna je konkurencija qoterbeckova u nfc north cutler,rodzers,favre,onda I ovaj mali lagano dolazi mislim na staforda iz detroita
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
jetsi potpisali santonia holmesa za pick 5.-e runde ovogodisnjeg drafta.
ne valja ovo nimalo. bas su se nameračili da osvoje afc east. a patriotsi jedino potpisali TE Alge Crumplera iz Tenneseeja. nadam se dobrim odabirima na draftu i brzom povratku welkera.
gdje li je marseille_unique da mi soli pamet?
ne valja ovo nimalo. bas su se nameračili da osvoje afc east. a patriotsi jedino potpisali TE Alge Crumplera iz Tenneseeja. nadam se dobrim odabirima na draftu i brzom povratku welkera.
gdje li je marseille_unique da mi soli pamet?
Nije ti to loša strategija (da se nadaš)... Patriotsi su poznati po tome da uvijek naprave nešto dobro na draftu. Sigurna sam da Bill B. ima nešto senzacionalno u rukavu i ove godine... Šta misliš hoće li Welker biti spreman do početka priprema? Imate vi i onog malog, zaboravila sam mu ime, što je sličan Welkeru, ali stvarno mislim da je Wes nezamjenjiv tu...randy_moss je napisao/la:jetsi potpisali santonia holmesa za pick 5.-e runde ovogodisnjeg drafta.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma on nece igrati prve 4 utakmice zbog suspenzije koja mu je dodjeljen. Danas svi tjeraju problematicne igrace a dallas I jetsi ih uzimaju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kad smo kod problematicnih, zaboravio si i Cincinati.SaltCityAttack je napisao/la:Ma on nece igrati prve 4 utakmice zbog suspenzije koja mu je dodjeljen. Danas svi tjeraju problematicne igrace a dallas I jetsi ih uzimaju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.