FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro hajde imas pravo na svoje misljenje I ako meni licno se ne svidza. Vidis da I onako nas nije veliki broj sto dolazi na Grbavicu jos ove neke stvari skresat ce brojnost publike samo tako.
Stvarno nije mi cilj da se prepirem pogotovo sa Zeljovcima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Igrački gledano, Kokot može biti ok zamjena.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nemojte pravdati nekoga samo zato jer je dosao u Zelju nemojte ko pitari.Kokot je igrac koji nema mjesta u Zelji a u nastavku sezone ce u klubu shvatiti zasto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa **** ga ja da je toliki cetnik kolko pisete nebi valjda doso u Zelju igrat.Eto jel dovoljno.Znaci frajer ima damu cim je doso da igra za nas.On je sad nas i vozdra.Ja sam osto invalid u **** ratu ali necu srat nikom ko dodje u moj klub.
Nema on šta da traži u Želji. Marš u pizdu maminu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
dok nije potopisao ugovor moze li se isti ikako stopirati to bi bilo najbolje on nema sta ovdje traziti nek se vraca u kanadu.pile87 je napisao/la:Nemojte pravdati nekoga samo zato jer je dosao u Zelju nemojte ko pitari.Kokot je igrac koji nema mjesta u Zelji a u nastavku sezone ce u klubu shvatiti zasto.
51%--------49%
Popusili suplju od pitara
ne sviđa se ni meni što on dolazi, a ne neko bolji ili na poziciji gdje smo lošiji. al mislim da je ovo što ja govorim neka elementarna logika. ako na stvari gledamo tako kako vi gledate, malo je njih čisto iz srbije ili RS ili koji su tamo igrali, baš malo.MuhamedTM je napisao/la:Dobro hajde imas pravo na svoje misljenje I ako meni licno se ne svidza. Vidis da I onako nas nije veliki broj sto dolazi na Grbavicu jos ove neke stvari skresat ce brojnost publike samo tako.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
decki nije to slatka,al i on je zavrsen stoga prihvatite ili nemojte al sad razglabati na temi sta je ko radio i gdje nevezano za nas klub stvarno je bezveze, ima tema diskusije i prebacite tri prsta i orlove tamo,al ponavljam ovo ujutro ako se desi je za slatku stoga vas molim hajmo malo vedrije price staviti na temu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma ubi ih ova pauza pa ih prenosi fatajusuper je napisao/la:decki nije to slatka,al i on je zavrsen stoga prihvatite ili nemojte al sad razglabati na temi sta je ko radio i gdje nevezano za nas klub stvarno je bezveze, ima tema diskusije i prebacite tri prsta i orlove tamo,al ponavljam ovo ujutro ako se desi je za slatku stoga vas molim hajmo malo vedrije price staviti na temu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
to jeste slatka ali od 4.3.ja mislim ako Bog da sladje nema.jos ako bude i generalni sponzor tada ce sve biti za 5super je napisao/la:decki nije to slatka,al i on je zavrsen stoga prihvatite ili nemojte al sad razglabati na temi sta je ko radio i gdje nevezano za nas klub stvarno je bezveze, ima tema diskusije i prebacite tri prsta i orlove tamo,al ponavljam ovo ujutro ako se desi je za slatku stoga vas molim hajmo malo vedrije price staviti na temu
51%--------49%
a hoćemo l' to igrati 4-4-2 ako je on završen? ili će baja igrati krilo?
Dosao Kokot il ne, Bajic treba da igra napadaca jer on nije za krila
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ko kaze da ce Kokot igrati? Dosao je da bude na klupi logicno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Bajic MORA igrati u spicu. On je napadac koji ima ogroman potencijal i nas je zasad najve i interes da on bude medju prvim strijelcima lige da se sto bolje proda i da napravi sto bolju inostranu karijeru. A zamjene, hvala Bogu, ima.
Hajde super neku pozitivnu, ljubim te. Daj na p.p.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
znači toliko smo dobri da pravimo rotaciju i selekciju
ako je tako tek onda ne kontam jer ne znam šta je toliko bolji od nede. možda 10-20%, a možda ni toliko. ali eto.

ako je tako tek onda ne kontam jer ne znam šta je toliko bolji od nede. možda 10-20%, a možda ni toliko. ali eto.
Kokot je dao u Slaviji u 12 utakmica 5 golova. Nedo nije dao toliko koliko je promjenio klubu u Premijer Ligi..
- champions1921
Bez obzira na sve bilo je prioritetnijih pozicija za popuniti od vrha napada.. Haj da je neki klasa igrač u pitanju nego Kokot koji je prosječan i u ovom momentu nije za prvih 11.. Još i ti orlovi mogu donijeti problema jer bi bilo kakav eventualni incident sa Kokotom radi te tematike mogao uticati i na još neke igrače kojima ne bi bilo prijatno u toj situaciji.. Ne znam, po meni malo nepromišljen potez kluba..
BUDI ŽELJO !!!
Naravno da MORA, nek se objese svi u klubu ako i pomisle na nešto drugo, znači samo ako pomisle..neroazzuro je napisao/la:Bajic MORA igrati u spicu. On je napadac koji ima ogroman potencijal i nas je zasad najve i interes da on bude medju prvim strijelcima lige da se sto bolje proda i da napravi sto bolju inostranu karijeru. A zamjene, hvala Bogu, ima.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
bio je i feđa dudić drugi strijelac lige, bio je i igor radovanović, pa znamo kako to ide. mislim niko sretniji od mene da kokot krene trpati k'o na tekućoj traci, ali bogami...iako je daleko od krampe kao što neki kažu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.