nisi vidio kako selama svom bratu?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
najveci radnik foruma nevjernik
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Trib i ja smo vazda bili jarani, samo nas Katarina jednom haman zavadila 
Zisko posti svaki Ramazan jos od djecakcih dana (info. iz pouzdanog izvora)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zisko posti svaki Ramazan jos od djecakcih dana (info. iz pouzdanog izvora)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 feb 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma vidio da drugi to rade pa i onsamo_lijevo je napisao/la:najveci radnik foruma nevjernik![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ma vidio da drugi to rade pa i onsamo_lijevo je napisao/la:najveci radnik foruma nevjernik![]()
moRe bit.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Consigliere
- Kontakt:
http://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/most ... 02159.aspxConsigliere je napisao/la:Treba Indexu poslati snimak ovog debila sto govori da po boji koze moze prepoznati Bosnjake...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sjajna pjesma, sjajne grupe o sjajnom pjesnikuOtelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
O Jesenjinu nikad necu pjevati jer je ludi pjesnik zivot dao bludnoj svetici
@konsiljere imamo dakle indeksove novinare na forumu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imamo, čak si nekoliko puta bio u konfliktu sa njim(a).DANTES je napisao/la:@konsiljere imamo dakle indeksove novinare na forumu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Consigliere je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/most ... 02159.aspxConsigliere je napisao/la:Treba Indexu poslati snimak ovog debila sto govori da po boji koze moze prepoznati Bosnjake...
Tragedija je sto su malog fasistu Antu njegovi roditelji fasisti pogresno naucili,tj.slagali su mu.
Osjecam neizmjeran stid sto dijelim istu drzavu sa ovakvim zatucanim homosapiensima
Komentari ljudi iz Hrvatske, sto je najgore. Gradjani Hrvatske imaju averziju prema ovim bosanskim hrvatima. Valjda sto ovaj iz Mostara glumi veceg Hrvata nego onaj iz Splita ili Zagreba.svi su oni isti,oni su gradani BIH, a ne bosanci ili hrvati, sigurno ne...jedva cekam schengen i novi zakon o prebivalistu:))))
1946
Nije ovo nista. Kod mene u Sumadiji postoje sela u koja ne sme covek da udje ako je iz pogresnog mesta. Vece rivalstvo vlada izmedju Kupusine i Radovanja nego Boke Juniors i River Plate-a.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nije ovo nista. Kod mene u Sumadiji postoje sela u koja ne sme covek da udje ako je iz pogresnog mesta. Vece rivalstvo vlada izmedju Kupusine i Radovanja nego Boke Juniors i River Plate-a.
Fit Tony: I keep my friends close...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisu to nikakva neuobičajena razmišljanja, to je zaista modus vivendi velike većine stanovnika zapadnog dijela Mostara, pogotovo mlađih ljudi. Molim vas odite na sajt zmijskog imena i pogledajte komentare, a usput pogledajte i kakve se vijesti serviraju tamo. Cilj je da se Bošnjaci prikažu kao niža rasa, doslovno ovako. Pri tome nema razlike između deklarisanih Bošnjaka i kozmopolitskih Bošnjaka koji sebe rađe nazivaju Bosancima, Jugoslovenima i slično, za njih su svi isti i svi zaslužuju najgore. Ono što posebno frapira u ovom monologu Ante Pigmentskog je mirnoća i ton kojim to govori, on zaista vjeruje u sve ovo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa normalno da je bio na starom mostu, vidiš koje mu je boje kožabagrcavi je napisao/la:joj Ante, Ante![]()
I kaže Tribalian treba ostati u BiH.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ante kad bi vidio Ronalda na starom mostu bio bi ubijeđen da je Bošnjak

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel on rekao da je otići iz Bosne i Hercegovine u Njemačku u ovom trenutku isto kao što je bilo otići iz neke zapadne zemlje u Jugoslaviju devedesete?Virtu4l je napisao/la:I kaže Tribalian treba ostati u BiH.
Ispada sad lakse prepoznati Bosnjaka u Mostaru nego crnca u Kini

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
On to govori jer živi u Srbiji, tamo je još goreVirtu4l je napisao/la:I kaže Tribalian treba ostati u BiH.
DRUG NEBI TI PUNCA
I da je bolje u BiH nego u Belgiji, ako me sjećanje dobro služiDonnie Darko je napisao/la:Jel on rekao da je otići iz Bosne i Hercegovine u Njemačku u ovom trenutku isto kao što je bilo otići iz neke zapadne zemlje u Jugoslaviju devedesete?
Nema neke prevelike razlike, vjeruj mi, u stvari gore je kod nas, a tu razliku prave Ante i slični.bagrcavi je napisao/la:On to govori jer živi u Srbiji, tamo je još gore
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.