Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Trebali su onaj popis stanovništva vršiti u julu i augustu, bilo bi 80% bošnjaka najmanje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nije da je bolje,nego u BIH imas vecu perspektivu.Virtu4l je napisao/la:
I da je bolje u BiH nego u Belgiji, ako me sjećanje dobro služi
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dodaj Kanyea u potpis.Donnie Darko je napisao/la:Trebali su onaj popis stanovništva vršiti u julu i augustu, bilo bi 80% bošnjaka najmanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Gre kakva ti je ovo lokacija
Hebo majku, pa svi bi negdje bježali. Po prici, ova zemlja ce se prepoloviti za nekih deset godina.
Hebo majku, pa svi bi negdje bježali. Po prici, ova zemlja ce se prepoloviti za nekih deset godina.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mo's mislit kako bi bilo da nema vize i ovih ogranicenja kretanja.Belmin6 je napisao/la:Gre kakva ti je ovo lokacija![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Šta znam, meni se ne ide nigdje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kanye će se tetovirat na kurcu.Greivis je napisao/la:Dodaj Kanyea u potpis.Donnie Darko je napisao/la:Trebali su onaj popis stanovništva vršiti u julu i augustu, bilo bi 80% bošnjaka najmanje.
Ja samo mogu reći da pripadnici 2 ostala naroda u BiH se precjenjuju, ali da će sve njihove slabosti kad tad izać na vidjelo. Samo nek nastave
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sta bi od onog popisa? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tek ove godine se mogu očekivati prvi rezultati što se tiče etničke kompozicije, prvo se govorilo sredinom godine mada je vjerovatnije krajem godine. Mulja se i tu opasno.Cartman je napisao/la:Ja sta bi od onog popisa?
Ante puši ga niggerima ebo te ćaća zatupljeni.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ćaća i jest kriv za ovo.geoxx je napisao/la:Ante puši ga niggerima ebo te ćaća zatupljeni.
Pa generalno mislim da su Hrvati i Srbi tamniji od nas, zbog brace Turaka i njihovih preferencija sto se zena tice. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ante je u mostaru postao glavni predmet ismijavanja doslovno na svakom koraku, mislim smijesno je da nije bio na starom mostu ne znam sta reci zaista
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma mozda boja kose npr kod Srba dominantna crna ali ten je druga stvar skroz i to ne od osobe do osobe. Moze ti otac i mati imati svijetliji ten, a ti tamniji..
Dok se za karakteristike lica ljudi razlikuju od regije do regije.
Uglavnom ne mislim ja da je sada momak neko zlo jer i ja bih prepoznao 9 od 10 ko je ko. Mada ne koristim tu retoriku da ocrnim nekog kao sto vecina Hrvata koristi pogotovo prema Srbima.
Npr postoji razlika cak u karakteristikama ljudi u mojoj okolini. Znam na prvu jel ta osoba iz Tuzle ili ne na osnovu face
Uglavnom ne mislim ja da je sada momak neko zlo jer i ja bih prepoznao 9 od 10 ko je ko. Mada ne koristim tu retoriku da ocrnim nekog kao sto vecina Hrvata koristi pogotovo prema Srbima.
Npr postoji razlika cak u karakteristikama ljudi u mojoj okolini. Znam na prvu jel ta osoba iz Tuzle ili ne na osnovu face
- plavipatriota
- Kontakt:
vidim da vam je tema "crni bošnjo iz mostara", na "smiješne slike" dosta zayebancija sam stavio oko crnih bošnjaka
stvarno, odavno veću glupost nisam čuo

stvarno, odavno veću glupost nisam čuo
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovo zadnje mi nije jasno.Kako ti uspijeva ?tuzlak1987 je napisao/la:Ma mozda boja kose npr kod Srba dominantna crna ali ten je druga stvar skroz i to ne od osobe do osobe. Moze ti otac i mati imati svijetliji ten, a ti tamniji..
Chelsea F.C.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nikad tu nisam dobio nikakvu pohvalu, radim tu ko Bošnjak !

Nikad tu nisam dobio nikakvu pohvalu, radim tu ko Bošnjak !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Blue Heart
Jednostavno ne znam.. Svaki dio drzave ima neke odlike svoje i ljudi njegovi. I svaka osoba nosi bar par tih nekih odlika.
U Tuzli npr jednostavno ces razlikovati nekog ko je iz Tuzle jer svi na neki nacin imamo nesto zajednicko od nekog ko je iz drugog grada..
Meni kada bi stavili ovog Antu bez da znam ime, prezime i bilo sta ostalo uvijek bih rekao da je Hercegovac, jer imaju ovakve glave, podvojke cesto, taj neki drugi rad misica lica. Jednostavno neku karakteristicnu Hercegovaclu facu..
Jednostavno ne znam.. Svaki dio drzave ima neke odlike svoje i ljudi njegovi. I svaka osoba nosi bar par tih nekih odlika.
U Tuzli npr jednostavno ces razlikovati nekog ko je iz Tuzle jer svi na neki nacin imamo nesto zajednicko od nekog ko je iz drugog grada..
Meni kada bi stavili ovog Antu bez da znam ime, prezime i bilo sta ostalo uvijek bih rekao da je Hercegovac, jer imaju ovakve glave, podvojke cesto, taj neki drugi rad misica lica. Jednostavno neku karakteristicnu Hercegovaclu facu..