FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kusturica
svaka cast odlicno objasnjeno, zacepio im je usta.

Zadnja izmjena: simon, dana/u 19 feb 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Bravo Kusturica, bravo Gracicu, bravo Siljak.
Voditeljica moze da se nasipu kite, glupaco ne upadaj pametnim ljudima u rijec kad si glupa ko noc.
Voditeljica moze da se nasipu kite, glupaco ne upadaj pametnim ljudima u rijec kad si glupa ko noc.
1946
Joj Nijaza... Ja vam sad otvoreno priznajem da neću platit
Kusturica

Kusturica

Jadna nasa policija, ugrozeni, odmaraju, zrtvuju odmor da bi bili na utakmici. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
1946
-
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Joj Nijaza... Ja vam sad otvoreno priznajem da neću platit![]()
![]()
Kusturica![]()
![]()
![]()

Kako je glupa, da je mogu dohvatiti kroz TV da joj samar opalim yebo je konj glupu.
1946
sta kaze konj neftic, mi moramo raditi, povlacimo policajce, brinemo o sigurnosti, mogu jadnici dobiti upalu pluca a 90 minua jede na tribinama sa kospicama u rukama !!! svaka cast Kusturici, Gracicu i Siljku i sve sto su rekli je tacno, a i nadapunjavali se se bas na stvarima koje smo i mi ovdje spominjali !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Kako se zove ona znas li?simon je napisao/la:Voditeljica je fakat ogranicena
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nije slucajno aktualizirana prica oko duga. Za tuzbu se znalo ranije ovo je opravdani pritisak na novoizabranu vladu KS
Ne bih ja krivio ovog Nefića, čovjek samo prenosi ono što piše u zakonu i pravilniku. Kusturica, Šiljak i Gracić su spominjali da je uzrok ovom duboko u političkim strukturama i direkti krivac po svima je ministar Pećanac i Skupština Kantona koja je donijela ovaj zakon.
Čovjek mi djeluje kao OK, a vidi kakvo je g.o.v.n.o.
Iskreno ja se ne brinem nešto oko ovog, još pogotovo nakon ove emisije i izlaganja trojice čelnika. Ovo ako se ne dogovore brzo ode sve na Ustavni sud i ocjene ustavnosti ovog zakona, jer kao što reče gospodin Kusturica ovo je diskriminacija sporta u Kantonu Sarajevo i diskiminacija policajaca u drugim kantonima u FBiH.
Voditeljica
Čovjek mi djeluje kao OK, a vidi kakvo je g.o.v.n.o.
Iskreno ja se ne brinem nešto oko ovog, još pogotovo nakon ove emisije i izlaganja trojice čelnika. Ovo ako se ne dogovore brzo ode sve na Ustavni sud i ocjene ustavnosti ovog zakona, jer kao što reče gospodin Kusturica ovo je diskriminacija sporta u Kantonu Sarajevo i diskiminacija policajaca u drugim kantonima u FBiH.
Voditeljica

Slusajuci fakture od mup.a i zastitara za zadnji derby koji kaze da je prihod od ulaznica nekih 60k km a da je faktura mup-a 38k i zastitari oko 15k ispada da se derby igra da bi mup i zastitari zaradili pa bi volio sljedeci termin derbija nek se organizuje tekma izmedju mup-a i zastitara pa nek zarade koliko mogu. Bas kao sto Dubioza kaze Apsurdistan.
Moram spomenut izjavu Gracica necu platiti pa vi hapsite legendarno nema sta. Al izaci ce ovo na dobro
Moram spomenut izjavu Gracica necu platiti pa vi hapsite legendarno nema sta. Al izaci ce ovo na dobro
Nisam 100% siguran ali mislim da je Azra Bavcic.Sabinho je napisao/la:Kako se zove ona znas li?simon je napisao/la:Voditeljica je fakat ogranicena
Ti si opet šampion !
A tebi na casovima pravopisa. Haj ziv bio obrazuj se, ne brukaj nas.Pitar6785 je napisao/la:SB je organizovan Tim, nema dugova, ima stadijon I trening kamp..to je to .
Ali FC SARAJEVO je veci brend (najveci u drzavi) veci klub ima NAVIJACE.
Znam da ce Neki reci da par timova ima vise titula (nazalost ima) al u pl ..
U ex yugi smo bili naj bolji Tim (Iz Bosne) naj trofejni najveci brend itd
A Tan,TA su dokaz OVOM gore
Titule ce doc njima je mjesto na KOSEVU
Vidim bila je neka emisija na TVSA.. jesu li vec izbacili na YT ?????
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Ljudi ako je ovo istina da je ubica vedrana bio tamo organizujte nesto molim vas nisam pitar ali ovo je vise smiješno bojkot svega što iz hrvatske dolazi dosta Više
Ma mojnega "stadijon"bv071 je napisao/la:A tebi na casovima pravopisa. Haj ziv bio obrazuj se, ne brukaj nas.Pitar6785 je napisao/la:SB je organizovan Tim, nema dugova, ima stadijon I trening kamp..to je to .
Ali FC SARAJEVO je veci brend (najveci u drzavi) veci klub ima NAVIJACE.
Znam da ce Neki reci da par timova ima vise titula (nazalost ima) al u pl ..
U ex yugi smo bili naj bolji Tim (Iz Bosne) naj trofejni najveci brend itd
A Tan,TA su dokaz OVOM gore
Titule ce doc njima je mjesto na KOSEVU

Nisam u toku,gdje je bio o cemu se radiCARSON je napisao/la:Ljudi ako je ovo istina da je ubica vedrana bio tamo organizujte nesto molim vas nisam pitar ali ovo je vise smiješno bojkot svega što iz hrvatske dolazi dosta Više
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Znaci idem sa salom ŽELJE PRED AMBASADU HRVATSKE FUJ GADE MI SE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.