Ne prepisujMortemHz je napisao/la:Parma izbacena iz lige,osjecam neko pojacanje

A ne valja ti Mirante, a

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne prepisujMortemHz je napisao/la:Parma izbacena iz lige,osjecam neko pojacanje
Bio u srijedu u Bijeljini,ako se ondje igralo 0:0 zagarantovano,ne vjerujem ni da je ugljevik ista boljiHead je napisao/la:Ne igraju u Bijeljini uopste. U Ugljeviku igraju cini mi se.pastore je napisao/la:Za nas se ne sekiram,ali sam ubijedzen da Siroki nece dobiti radnika u Bijeljinskoj kaljuzi,najvise sto mogu je bod da uzmu,pobijedit nece sigurno
Razmisljaces jos dugo, recimo Dinamo nije uspio ni onda kad je imao navijacku armija a sad pogotovo, zatim Partizan, Rijeka je takodje nemocna itd.. Sa druge strane, imas primjer Maribora i slicnih klubova. Po meni, a govorim sad iskreno i realno, premalo je ulozeno u ekipu da bi se uopce razmisljalo o prezimljavanju, bilo bi jedno OGROMNO cudo i da se plasiramo u grupnu fazu EL, zaista OGROMNO. Ovo sve za nase uslove predstavlja velike promjene naravno ali na nekom evropskom planu mi smo samo kap u moru, cak i sa ovakvim sastavom.obiteljskicovjek je napisao/la:Vi ovdje o terenima bojite se uslova na gostovanjima a ja se ubi razmisljajuci kako da prezimimo u Euro takmicenjima
ima do tekme jos haman sedmica,,,prvo da golman jos dodje,,pa onda putovanje u gradacac,,ima neki red,,,ne preskakati,,to nevaljabegiii je napisao/la:Poz braco!nesto ste mi svi pomalo rezervisani radi tekme sa zvijezdom haha,pa njima ni hodza pomoc nemoze,pregazit cemo ih!benkara i krste od prve ko da gledam?ahh ti nebo kad ce vise tekma u pm
To vec da.obiteljskicovjek je napisao/la:Ali ko zna za 3 do 4 godine mozda budemo ozbiljno razgovarali o ovim stvarima.
E prijatelju kad bi uletili u grupe ,mi bismo digli frku kad bi ispali u grupi hahahahaMortemHz je napisao/la:@Obiteljski , ma da je samo uletit u te grupe pa nikad nista vise necu ocekivati vjeruj mi![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, Uvijeknapravojstrani i 37 gostiju.