FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo upravo na Alfi tv,prikazuju kako smo odradili pripreme u Turskoj.
-
- Kontakt:
od svih ovih podataka, samo je ovo bitno OS iOS (8.x, 7.x) vs Android (4.4.4)koalem je napisao/la:Za Mirsu.
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /7710,8764" onclick="window.open(this.href);return false;
Skuplje ne znači uvijek bolje. Eto ti gore podaci pa razmisli.
Da se ja pitam, bez razmišljanja bih uzeo Z3.
iPhone ne može zaštekati, teorije nema, ostali prije ili kasnije počinju blokirati i javljaju se bagovi, a ako hoćeš pravu stvar moraš i platiti, jbg, ipak prilagodi se sam prema cijeni ja sam ti samo kazao koji je moj pick, sorry na off-u
Oštraković je dobar golman, plus visina koja je pristojna za golmana, ja sam zadovoljan, prvenstveno što mislim da je Meho morao odobriti njega, a u tog čovjeka imam beskrajno povjerenje. Sutra malo uživanja u potpisivanju ugovora sa fantastičnim sponzorom, can't wait !! FKS 1946
- GoldenDust
- Kontakt:
Zna li neko kada je sutra press? Btw. srce kad vidis baner malo reći Trebević 

Ta pjesmica sa sjevera, samo za LJUBAV najveću, čuvari časti samo za rulju pa nek' se pronađu!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la:Ma samo sa ovom prvom trojicom mladica, uveliko je prebacio tu cifru.macahz je napisao/la:Kakav je fudbal biznis i kakav je Tan napravio posao mozemo vijdeti evo i sad. On vec sada moze vratiti duplo vise nego sto je ulozio u upravljacka prava. Cimirot, Radovac, Duljevic, Velkoski, Okic, Tatomirovic, Mihojevic, Kallasi.
A tek u iducim godinama, stvarno svkaa mu cast na hrabrosti, ali ko ne riskira taj i ne profitira.
Nek si ti nama adzuka ziv i zdrav
Tanova ulaganja nisu zavrsena , sve do trenutka dok ne budemo apsolutno samostalni a finansijski stabilan klub. Takvo nesto se moze ocekivati tek sa ulaskom u grupnu fazu npr EL. do tada (i pored jakog sponzora) nismo jos stabilni 100%. Za nasu ligu jesmo , ali cilj je evropa ....
Press je u 11 u Bristolu
- GoldenDust
- Kontakt:
HordeBL
Hvala
Hvala

Ta pjesmica sa sjevera, samo za LJUBAV najveću, čuvari časti samo za rulju pa nek' se pronađu!!!
Zbog tog bola kad iz Brisotla... pocrkace nam komsije od muke 

cobefks je napisao/la:Zbog tog bola kad iz Brisotla... pocrkace nam komsije od muke
Dobra...dobra
Marjan vodi program , od Turaga dolaze direktori marketinga za citav svijet. ne dolazi predsjednik predsjednik TA
Cini mi se da su se tek sad pojedini osvijestili i da su uvidjeli kakav posao smo napravili i u kojem pravcu ide nas klub, miljama daleko od bilo koje druge ekipe iz BiH.
Pojedini koji su ismijavali sve ovo, pricali razno razne gluposti, kako oni nikad ne bi takvo sto zeljeli da njihov klub uradi, sad prizivaju upravo to.
Poceli se sa pricom "against modern football" a doslo do toga da prizivaju "status" i da ih bilo ko kupi.
A prosla je samo godina dana
Nevjerovatno kako neke price padaju u vodu i kako se brzo zaboravljaju

Pojedini koji su ismijavali sve ovo, pricali razno razne gluposti, kako oni nikad ne bi takvo sto zeljeli da njihov klub uradi, sad prizivaju upravo to.
Poceli se sa pricom "against modern football" a doslo do toga da prizivaju "status" i da ih bilo ko kupi.
A prosla je samo godina dana

Nevjerovatno kako neke price padaju u vodu i kako se brzo zaboravljaju

Re: Odg: FK Sarajevo
Hvala tebi ako iskreno tako mislis. Jbg na noge smo stali, virsle se ipak isplatile, valjda ce i vama naocale. Uzivaj.Unofficialpage je napisao/la:Iako sam navijač Želje, itekako mi je drago što je bar jedan naš klub uspio. Ovo više gledam iz ugla repke, što više kvalittnih klubova bolja repka. A vi se popravljate, postajete sve bolji i bolji, samo tako nastavite.
Kako je lijepo vidjeti da je nekom od naših klubova TA sponzor, pravi merak za vidjet. Nego, čiji je ono znak lijevo od grba Sarajeva?
P.S. Još uvijek nisam pafat'o gdje ko smije pisat, ne znam je li ovdje smiju i drugi pisat osim navijača Sarajeva, halalite.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ne stižem pratiti, kakav je ovaj novi golman, može li se očekivati ako Bog da nafake od njeg?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
- Kontakt:
Jedna vijest za vas u subotu najavljuju lijepo vrijeme tako da bujrum u sto vecem broju u Gradacac stisnut cemo se ako vas dodje vise hiljada 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Da i ja poželim dobrodošlicu Oštri te naravno da mu poželim i najbolje partije ili ti odbrane u najjačem dresu i aBd da se na kraju slavi dupla.
Nego kako prespavati noć do operacije "Bristol",da ne pominjem subotu,korak po korak

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jel ostrakovicu isteko ugovor sa olimpicko.ili smo morali platit ostetu
Raskinuli ugovor
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sad će se Dejo naložit, Oštrakoviću neće dati ni blizu gola. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Evo nas feningas

Hvala za snimak Head!

Hvala za snimak Head!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A joj odma mi nekako srce zaigraHead je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo citam vanredna skupstina zakazana za kone.. prave statut po uzoru na nas.
A sve kao oni nisu prazan stan da ih kupi neki Tan ....

hahahhahah
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
@MCMXLVI
I ako mi se na prvu i nije baš svidio ovaj avatar što si za mene napravio, nakon ovog tvog truda moram da te ispoštujem. Svaka čast na idejama, ovaj moj će jako dugo stajati tu.
Što se tiče Oštrakovića, ja mu mogu poželiti dobrodošlicu i neka se potrudi da nas sve obraduje. Dosta kvalitetan golman i vjerujem da je za nijansu bolji od Deje. Malo mi je žao Emira što će opet pasti u drugi plan ali ako se bude trudio i vrijedno radio Meho će i njemu dati priliku.
I ako mi se na prvu i nije baš svidio ovaj avatar što si za mene napravio, nakon ovog tvog truda moram da te ispoštujem. Svaka čast na idejama, ovaj moj će jako dugo stajati tu.
Što se tiče Oštrakovića, ja mu mogu poželiti dobrodošlicu i neka se potrudi da nas sve obraduje. Dosta kvalitetan golman i vjerujem da je za nijansu bolji od Deje. Malo mi je žao Emira što će opet pasti u drugi plan ali ako se bude trudio i vrijedno radio Meho će i njemu dati priliku.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 23 feb 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Oštri se zahebao sto ranije nije dosao kada je mogao i sada bi vec bio prvi golman kod nas.No bilo je sto je bilo,on je otisao u Olimpic i po mom mislim da mu to nije nesto pomoglo bog zna sta,mislim da je dole dosta losiji bio nego u Velezu gdje je stekao epitet jednog od najboljih golmana lige ako ne i najboljeg.U Olimpicu je malo stagnirao pa je vremenom i Tomovic mu uzeo mjesto jedinice.
Ono sto se svi sjecamo da je protiv nas na Koševu bio uzasan kada je 4 primio i da se vjerovatno ni on nesjeca sa radoscu tog dana,kada nas je vecina konstatovala nakon te utakmice e hvala bogu pa ovoga ne dovedosmo.
Po meni ako uspije da se vrati na one partije iz Veleza dobili smo pravog golmana,dakle po mom sigurno ne golman koji ce odma Deju da skine sa jedinice,ali posto smo dosli u situaciju daj sta das izbor je sasvim dobar.Na njemu je da se vrati u staru formu i da dokaze da nismo pogrijesili sa njim,naravno ako dobije pravu sansu
Ono sto se svi sjecamo da je protiv nas na Koševu bio uzasan kada je 4 primio i da se vjerovatno ni on nesjeca sa radoscu tog dana,kada nas je vecina konstatovala nakon te utakmice e hvala bogu pa ovoga ne dovedosmo.
Po meni ako uspije da se vrati na one partije iz Veleza dobili smo pravog golmana,dakle po mom sigurno ne golman koji ce odma Deju da skine sa jedinice,ali posto smo dosli u situaciju daj sta das izbor je sasvim dobar.Na njemu je da se vrati u staru formu i da dokaze da nismo pogrijesili sa njim,naravno ako dobije pravu sansu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 54 gosta.