Ja citam komentare ovde i ne mogu da vjerujem sta pisu, kako su se samo neke stvari brzo zaboravilecollector je napisao/la:ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!
toliko od mene !!!
Ja sam takodzer na sjeveru od kada znam za sebe i stid me kada vidim sta pojedinci pisu. Kakvo nepostovanje je to sto se baci petarda ili baklja ?? Pa ti isti balavci kako ih nazivate nece da jedu da bi skupili pare za kartu da gledaju utakmicu, idu svako gostovanje bilo ono u BiH ili europi. Kao sto rece momak gore svima im je dobro kada Horde naprava dobre koreografije i dekore i kada treba pametovati a na Kosevu dode 1000 ljudi i to sve oni isti.
Ovo sto se desilo protiv Zvijezde je stvar pojedinca a ne grupe shvatite to.
Imao sam priliku razgovarati sa igracem Sarajeva na temu psovanja majki sa istoka i mislite da oni to ne cuju. Cuju vjerujte mi, i sta mislite sta im vise smeta baklja ili psovka i pricate o nekom nepostivanju kluba i igraca.
Baklje,vatrometi sve je to dekor i nemam nista protiv toga ali petarde,topovski udari trebaju se izbaciti iz upotrebe jer vise su puta napravile problem.