FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:15

amorovski je napisao/la:De sliku neko ovdje hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Edit: naso sam hahahaha. Mortem yebe ne vadi hahaha
:cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 mar 2015, 20:16

ZijadLopez je napisao/la:Nema navikavanja i uigravanja golmana. Kvalitetan golman je kvalitetan golman, a sama ta pozicija pola ekipe. Npr. Borjan došao u Radnički, i odmah na gol (donio doslovno Radničkom po bod protiv Partizana i Zvezde). Delač je kvalitetniji od Bandovića za klasu, i on će nadam se braniti. Dejo je solidan bio u zadnje vrijeme, ali je limitiran golman. Delač je bio mega talenat, inače iz Inter Zaprešića ne bi potpisao za veliki Chelsea sa samo 16 godina (sa 16 godina prvi golman tima iz 1. HNL !). Po mom skromnom mišljenju, treba mu samo mir, kontinuitet, uz trenera kalibra Mehe Kodre da mu pomogne da složi neke stvari u glavi i razjasni sam sa sobom, i kvalitetan rad, dobit ćemo velikog golmana, siguran sam, a ima samo 22 godine ako se ne varam.
Samo bih rekao nesta, a to je da golman nije isto biti kao novi igrac u timu. Mnogo lakse je se uklopiti u tim kao igrac nego golman. Jer na golmanu ima mnogo veci pritisak. Sjeti se one greske u Zenici, koja samo losa procjena.To za Borjana jeste tacno jer sam ga gledao, samo sto Borjan ima MNOGO vise iskustva od Delaca, i zato moze odmah na gol. Ako znas De Gea golman Uniteda, a predpostavljam da znas, dali se mozda sjecas koliko je njemu trebalo da se navikne na ligu i samo koje greske je pravio na pocetku. Zamisli koja je on samo klasa golmana. Samo zelim reci, Delac je definitivno bolji od Deje, ali ne treba nigdje sa njim zuriti. Ne treba sve nazor.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:30

Obris'o Husaric ono sto je pric'o hahah , sta ce...nego da se vratimo na temu...ocekujem u ovo u srijedu na parkingu

slika

:opaopa:

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 mar 2015, 20:31

Ne smijete zaboraviti da smo lani zeznuli sa Delačevom minutažom, pa smo imali problema sa Čelzijem oko nove posudbe, Delač mora braniti najmanje 30% tekmi i ne smijemo se tim dogovorom igrati, tako da ga možete očekivati. Moje lično mišljenje je da odavno nisam vidio boljeg golmana, koji pravo prati situaciju i ima mirnoću, naravno ako izuzmemo Zenicu, braniće on vidijećete :njanjanja:
P.S kakv lud vozni park :thumbup:
Mosa RajvoSa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2015, 20:33

Hoću mnogo što šta da kažem ali nikako da nađem vremena. Kod nas je izgleda baš dobro pa nemamo o čemu piskarati pa uvijek nađemo neku temu gdje ćemo se, uslovno rečeno, sukobiti. Zaista nam to ne treba.
Prije nekoliko dana je bila rasprava oko tribina, ko više pomaže a ako odmaže klubu. Svi zajedno i pomažemo i odmažemo klubu nekim svojim postupcima, to je bar svima jasno. Danas vidim ova neka priča oko Mihojevića.
Mihojević je jako dobar igrač i vjerujem da će se u budućnosti za njeg interesovati mnogi evropski klubovi a samim tim će i reprezentacija komšija htjeti ga pod svoju zastavu.
Ja bih, a vjerujem i većina vas, bili presretni da Marko na kraju obuče dres naše A selekcije jer je evo prošao skoro sve mlađe selekcije. I mi kao klub, mislim ljudi koji su zaduženi za njegov napredak, treba da uradimo sve da on na kraju i izabere BiH. Međutim ako se to ne desi ja ga neću smatrati manje bitnim igračem FKS, ali ga definitivno ne mogu gledati kao Gojka.
Mi treba da uradimo sve da bi naše nacionalne selekcije imale dobre igrače koji su ponikli, stasali u našem klubu ali opet je odluka samo na igraču i to treba poštovati.

I ako postoji tema za Omladinski pogon pa ću tamo malo više reći o ovom, ali ovdje želim samo da pohvalim upravu na ukazivanju povjerenja ovoj četvorici momaka.

Vidim neki od naših se "aktivno" uključili u analiziranje nekih stvari koje nisu bitne za naš klub i pokušavaju nešto promjeniti, molim vas, nemojte biti kao što su ti drugi bili. Sjetite se samo priče od usvajanja našeg statuta, pa preko sponzorstva Visit Malaysia, kupovine upravljačkih uloga u skupštini od strane gospodina Tana itd itd.. koliko su puta omalovažavali svaki naš korak prema naprijed. E pa nek omalovažavaju i dalje mi krupnim koracima koračamo ka uspjehu. Nemojte biti kao oni, još im se ovdje dozvoljava (i ako sam rekao sebi da neću administraciju komentarisati) najgnusnije vrijeđanje..... Nemojte, džaba ćete biti banovani.

E s obzirom da je Savez napravio pravu zbrko oko one utakmice u Bijeljini i igrača koji je nastupao s kartonima, može li mi neko objasniti ovo:
Ni uoči predstojećeg derbija protiv Sarajeva stručni štab Borca nisu zaobišli problemi.
Zbog kartona trener Marinović ne može da računa na Miloša Žeravicu i Uglješu Radinovića i to znači da će vezni red biti hendikepiran.
Ukoliko ova dvojica nisu imali pravo nastupa u ligaškoj utakmici, a sad se kup igra prije, da li će imati pravo nastupa u Kupu ili će očistiti kartone i nastupiti u ligaškoj utakmici. :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 05 mar 2015, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 05 mar 2015, 20:34

Kada je tek pocela sapunica oko Pirica, pricao sam sa Husaricem i evo šta mi je rekao

slika

Ako hocete postavit cu vam cijeli razgovor :D
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:40

Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne :thumbup:

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 05 mar 2015, 20:41

MortemHz je napisao/la:Obris'o Husaric ono sto je pric'o hahah , sta ce...nego da se vratimo na temu...ocekujem u ovo u srijedu na parkingu

:opaopa:
u koliko je tekma u srijedu ?

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 mar 2015, 20:45

miden je napisao/la:Kada je tek pocela sapunica oko Pirica, pricao sam sa Husaricem i evo šta mi je rekao

slika

Ako hocete postavit cu vam cijeli razgovor :D
Ma eto on svog golmana forsira što i razumijem, ali nemam ni ja daleko mišljenje od njegovog u vezi sa Plakalom, dosta dobro je opisao ove mane, ja ću jer je naš dodati malo da će se popraviti i steći iskustvo,ali ipak visina je ta na kraju što ga handri :sick: kakav golman moraš biti da bi nadoknadio svoju visinu na žalost
Mosa RajvoSa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:47

Posto je srijeda mislim da je 18:00...ali nije iskljuceno da bude oko 15:00-15:30 ;) :bih:

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 05 mar 2015, 20:48

MortemHz je napisao/la:Posto je srijeda mislim da je 18:00...ali nije iskljuceno da bude oko 15:00-15:30 ;) :bih:
A ne samo te termine 15:00, morat cemo bjezati s posla :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 mar 2015, 20:48

@pitarlook, bas sam htjeo isto napisati. Jedan na jedan zaista los. Valjda ce biti bolje nadam se.

[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:51

Ma znam Mstar ali sta ces...oni bi rado pomjerili u 6,znaju sve ali ako je to jace od nas... :zzz:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 05 mar 2015, 20:52

MortemHz je napisao/la:Postavi al' na pm ... da ne gusimo temu ovdje...ali ako nikome ne smeta sto da ne :thumbup:
slika

slika

Lik konstantno omalovažava, svakog golmana koji je trebao doci i koji je došao u FKS.
Posle prijateljske tekme sa nama se malo smiro, jer je Piric primio indentican gol, kao onaj što je Dejo primio protiv Borussie. Strijelac tog gola je bio Kovacevic, ako se neko ne sjeca.
Das Ist Walter

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 mar 2015, 20:54

@MCMXLVI Ma svi mi to isto vidimo, možemo mi njega voliti i da nam bude drag, ali fakte su nešto drugo, mora imati sad već karizmu i da se ne boji, golman mora biti i malo luckast povremeno da ponudi nešto blesavo, a njbolje bi bilo da negdje bude posuđen da se dobro kali, pa radi njega ako baš odskoći e vala, a ovako ništa, biti četvrti golman je niđe veze
@ miden lik je odvratan i ne vrijedi trošiti rijeći na njega :salut:
Mosa RajvoSa

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 05 mar 2015, 21:15

eee ebg i ja tamam poceo Husari koju pametnu, lik obrisa komentar, stvarno mi dosadno mislio sam ga malo prcat...

p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2015, 21:17

BeSha1992 je napisao/la: p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/inf ... -krvi/2151" onclick="window.open(this.href);return false;
ako misliš na ovo.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 mar 2015, 21:22

hahaha treba ove čizme zaganjati da se čovjeku vrate :rol:
http://****/clanak/7228/segrt-k ... -bar-cizme
Mosa RajvoSa

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 05 mar 2015, 21:24

hilmo je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la: p.s. ima li neko da je davao krv i da su ga zvali gospoda iz kluba, moze i na pm odgovor...
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/inf ... -krvi/2151" onclick="window.open(this.href);return false;
ako misliš na ovo.
procitao sam to, ali rekla je neka gospodja, da ce zvati telefon osobe koje su davale krv, kao da pitaju za koju ce tribinu kartu, pa mi sutra nekako ofirno otici...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 05 mar 2015, 21:38

Ovo bi bilo dobro.. da izdominiramo i Dinama i Maribora :D

slika
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.