FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo li morati dijeliti profit sa ovim sponzorima ili nam oni daju pare tek onako da ih reklamiramo samo? 
- prasovic89
- Kontakt:
Ne mogu da se sjetim nijednog sponzora koji nosi ime ''Tajna'' jbm majku
spasite nas neizvjesnosti više, dosta je bilo toga sa Misketom 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci mogao bi zlatni lec'

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako mi je drago što smo krenuli naprijed i rast' ćemo još više. Samo još da počne priča oko stadiona, uf!

prasovic89 je napisao/la:Ne mogu da se sjetim nijednog sponzora koji nosi ime ''Tajna'' jbm majkuspasite nas neizvjesnosti više, dosta je bilo toga sa Misketom

Nama bi grupna faza npr EL otvorila vrata jos mnogih svjetskih kompanija koje tragaju za svjezom krvi . Bojim se da amidza ne padne u zaborav....
od silnih sponzora.
He he , naravno da nece jer je bio tu PRVI , vjerovao u sve sto mu je prestavljeno..uplatio ulog koji nas je izvukao sa dna (finansijskog) i na njegovo ime , mnogo stvari se desilo , a evo izgleda opet ce se desiti. I ako ne bude nista , mi godisnji budjet imamo popunjen , sto od sponzora sto od amidze
He he , naravno da nece jer je bio tu PRVI , vjerovao u sve sto mu je prestavljeno..uplatio ulog koji nas je izvukao sa dna (finansijskog) i na njegovo ime , mnogo stvari se desilo , a evo izgleda opet ce se desiti. I ako ne bude nista , mi godisnji budjet imamo popunjen , sto od sponzora sto od amidze
nece biti zlatni, manji ce biti nego TA ali je ime ono sto je bitno us svemu i sigurno da bi ulaskom u grupnu fazo nekog tamicenja taj ugovor sa njima imao tek onda an teziniMortemHz je napisao/la:Znaci mogao bi zlatni lec'![]()
![]()
- prasovic89
- Kontakt:
Nisi normalan

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Evander je napisao/la:Hocemo li morati dijeliti profit sa ovim sponzorima ili nam oni daju pare tek onako da ih reklamiramo samo?
svaka ti je zlatna
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

@Benko,znam da nece biti kao TA jer ne mozes imati 2 generalna...ali ako je veliko ime onda mora biti zlatni
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Onda pretpostavljam da je neka strana firma u pitanju?!Benko je napisao/la:nece biti zlatni, manji ce biti nego TA ali je ime ono sto je bitno us svemu i sigurno da bi ulaskom u grupnu fazo nekog tamicenja taj ugovor sa njima imao tek onda an teziniMortemHz je napisao/la:Znaci mogao bi zlatni lec'![]()
![]()
Da nisu iz istočne EU?
To su firme koje su jako oprezne i dolaze vecinom preko "nekoga". Ne zele previse rizikovati ali su jako BRZI kada namirisu dobru stvar. Naše tržište ce im biti jako "Primamljivo" tako da sam i ocekivao da postanu nekome sponzor. Mislim da je ovo sa TA otvorilo vrata mnogim drugim sponzorima tog nivoa da uđu u klub, jer ako jedan TA moze biti generalni i oni sigurno razmisljaju na nacin da i oni onda imaju neku sigurnost i dobru "vidljivost" u tom klubu.
Takvi sponzori imaju poseban nacin na koji rade i kazu, lupam evo vam godsinje 200 000 KM, nas logo na reklamama (koje ce biti one elektronske), ali, ako uđete u grupnu fazu lige prvaka, mi vam dajemo PO UTAKMICI 400 000 maraka da nasa reklama se pojavljuje svakih 60 sekundi na reklamama, da na press-u budde na stolu nas logo. Ako udjete u LE ide 300 000 ... svako dodatno reklamiranje placamo toliko i toliko...
Generlni je druga stvar ali je i generalni spremio srasne boonuse z atitule, kup, evropske tekme itd
Naravno i za poraze ima inekcija samo u minus
Takvi sponzori imaju poseban nacin na koji rade i kazu, lupam evo vam godsinje 200 000 KM, nas logo na reklamama (koje ce biti one elektronske), ali, ako uđete u grupnu fazu lige prvaka, mi vam dajemo PO UTAKMICI 400 000 maraka da nasa reklama se pojavljuje svakih 60 sekundi na reklamama, da na press-u budde na stolu nas logo. Ako udjete u LE ide 300 000 ... svako dodatno reklamiranje placamo toliko i toliko...
Generlni je druga stvar ali je i generalni spremio srasne boonuse z atitule, kup, evropske tekme itd
Naravno i za poraze ima inekcija samo u minus
Mislim da je rano tu temu nacinjati dok se ne zavrse pregovori na obostrano zadovoljstvo i zadovoljstvo prije svega nas clanova kluba.
1946
nijeamidzaTan je napisao/la:da nije![]()
![]()
![]()
?????????????????????
http://www.gazprom.com/f/1/global/i/gaz ... 140_en.png
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije Amidza 
Head je napisao/la:Mislim da je rano tu temu nacinjati dok se ne zavrse pregovori na obostrano zadovoljstvo i zadovoljstvo prije svega nas clanova kluba.
Trebao je neko da otvori sezonu , neko jak...neko prejak. Kada je TA potpisao onda su se i mnogim drugim otvorile oci....ipak jos smo mi jeftini u odnosu na jedan Chelsea ili RM ...pa evo i jednu Romu koja je 2 liga euro fudbala ali je izuzrtno skupa kada je sponzorstvo u pitanju.
Pitam se sta ce biti kada udjemo ABD u grupnu fazu---NIKE ili ADIDAS ILI T-COM ....naravno da to niko ne zna ali nije naodmet spomenuti ovakve kompanije
Pitam se sta ce biti kada udjemo ABD u grupnu fazu---NIKE ili ADIDAS ILI T-COM ....naravno da to niko ne zna ali nije naodmet spomenuti ovakve kompanije
BRAVO HEAD..."clanova kluba"

- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.