FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta vam je sta vam je

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nocna smjena je tu, kao i uvijek ista ekipa 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad' necu izdat' 
Jeblovas pjevanje izgleda daje gojkara =4m€ teze povrjeden nego sto se napocetku mislilo. Bico rece nece ga bit protiv kurca hocu reci borca
Dali neko zna Dali ce bit spreman za napad na hercegovinu.(FK VELEZ)
Laku noc braco.
Dali neko zna Dali ce bit spreman za napad na hercegovinu.(FK VELEZ)
Laku noc braco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si vaazda imao nerealne cifre 
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Vidi ovo, nisam znao da je Ivan zet novom skautu.
Kasniš puno kasniš.Sarajevo22 je napisao/la:Vidi ovo, nisam znao da je Ivan zet novom skautu.
Sutra lagano svi put Haseta kada ako ne sada.
SRETAN BROJ - 1725
-
Sarajevo22
- Kontakt:
E jbg nemos sve upratit
Nego meni baz zao i pitam se hocel se to nastavit da Samir nije u prvom sastavu, vidim i na treninzima vazda u rezervi.
Nego meni baz zao i pitam se hocel se to nastavit da Samir nije u prvom sastavu, vidim i na treninzima vazda u rezervi.
Sve što Meho odluči ja se slažem ipak je na prvom mjestu klub i plasman kluba pa tek onda sve ostalo.Sarajevo22 je napisao/la:E jbg nemos sve upratit
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima Samir tu neku malu povredu, a nema potrebe da se rizikuje, ima ga ko mjenjati.
Nama je jako bitno da i Velež u kup-u ostvari sto bolji rezultat za revans.Jer sam ubjeđen da ce protiv nas cuvati za komsije.
Zajebali ga, rekli mu de ti potpisi ugovor, igrat ces sigurno.. Samo sarniSarajevo22 je napisao/la:E jbg nemos sve upratit
Salim se, doci ce on na svoje.. Dosli su neki iskusniji, bolji ali ne i talentovaniji... Mlad jeste, al ce sigurno igrati... Svaki iole dobar trener ga ne bi uvodio(osim Dzene
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
danas suncee, sutra sunce ...dakle teren ce biti DOBAR, navijača će biti u dobrom broju, karte su PREJEFTINE, imamo ponajbolju ekipu od rata, igramo kup protiv Borca.... sta vise trreba?
SVE SVI SVIIIIII NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'V0!!!!!!!!!!!!
SVE SVI SVIIIIII NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'V0!!!!!!!!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u glavnom gradu?
Cimirot se jos nije oporavio? Koliko jos mora pauzirat?
Cimirot se jos nije oporavio? Koliko jos mora pauzirat?
Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
deda je napisao/la:Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
Bit ce na TV1000 repriza iza ponoci odmah
Neće biti prijenosa. Fino je vrijeme, a tako će, kako su najavili, biti i sutra i prekosutra. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Idelan termin sutra.
Na poslu do 17h i pravac Kosevo.
Bit ce raje, bit ce raje
Vrijeme danas u gradu suncano. Ne bi trebalo biti prevelikih problema sa terenom.
Na poslu do 17h i pravac Kosevo.
Bit ce raje, bit ce raje
Vrijeme danas u gradu suncano. Ne bi trebalo biti prevelikih problema sa terenom.
Sportski direktor Borca Slobodan Starčević
- Težak polufinalni žrijeb nikako ne bi smio da poremeti naše ciljeve, kaže Starčević
- Imamo ambicije da osvojimo Kup BiH, a da bi podigli pehar moramo da pobijedimo Sarajevo... "Papirnati" favoriti ne pobjeđuju uvijek. Naravno, dobili smo najtežeg rivala, ali mi ćemo dati svoj maksimum... Najmasovnije takmičenje je specifično i ne pobjeđuje uvijek favorit na papiru...
Ovi se izgleda ne šale
- Težak polufinalni žrijeb nikako ne bi smio da poremeti naše ciljeve, kaže Starčević
- Imamo ambicije da osvojimo Kup BiH, a da bi podigli pehar moramo da pobijedimo Sarajevo... "Papirnati" favoriti ne pobjeđuju uvijek. Naravno, dobili smo najtežeg rivala, ali mi ćemo dati svoj maksimum... Najmasovnije takmičenje je specifično i ne pobjeđuje uvijek favorit na papiru...
Ovi se izgleda ne šale
Das Ist Walter