prepišite od njih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne znam o čemu pričaš.SiamoNoi je napisao/la:Zasto imam osjećaj da si neki stari forumaš?!![]()
Izbori
Ovo dvoje bi bilo predivno.arminz je napisao/la:Sve vise i vise se pise kako smo potpisali Toulalana, ugovor na dvije godine plata oko 1.5mil.
...
Sto se tice stadiona izgleda da cemo dobit dozvolu da ga koristimo iducih 99 godina sa obavezom da ulazemo u stadion, a nakon toga se vraca na staro. Procijenj je na 80 miliona a mi tih para nemamo, zato takav dogovor. I to sve ako Milan dobije dozvolu da pravi svoj stadion.
Players who have scored in most different league games in 2014/15:
[11] Icardi, Tévez, Dybala
[10] Menez, Luca Toni, Gabbiadini
Inter have played 44 games against German teams: 22 wins for the Nerazzurri, 14 defeats and eight draws.
Inter and Wolfsburg are meeting for the first time in UEFA competition.
Divota, koliko mu je 33, 34 kuka? Sve sami mladici, treba Rokija vratiti, dobar je bio.arminz je napisao/la:Sve vise i vise se pise kako smo potpisali Toulalana, ugovor na dvije godine plata oko 1.5mil.
Ausilio isto radi na tome da dovede Jovetica i kako kaze Di Marzio trenutno smo ispred Juventusa.
20 Players called for the game:
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio, 54 Donkor;
Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 88 Hernanes;
Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 91 Shaqiri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.