kaže Saša Pastore večeras bio najbolji
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

zgembo89 je napisao/la:Murinjo je unistio El Clasico Reala i Barselone svojim podlostima bukvalno su igrači Reala imali zadatke kako da izazovu kartone,incidente
SteveHeighway je napisao/la:Neuracunljiv,ne smije mu dati crveni jbt
Ma Mourinho je večeras pobjedio sam sebe. Čovjek ima ekipu koja je među top 5 na svijetu i igrati ovako piččkasto, i to ne samo večeras nego skoro stalno, je meni van svake pameti.Rajaz je napisao/la:Ovo večeras je pobjeda fudbala. Dosta je bilo više Mourinhovog provlačenja na anti-fudbal i odbijance. Apsolutno zaslužen prolaz PSG-a jer su i u prvoj utakmici bili neuporedivo bolja ekipa. Kakvo htijenje, zalaganje, želja i borba
Kujpers katastrofalan, Mourinho popio taktičku šamarčinu od yebenog Blanca.
Šteta što Lucas Moura nije mogao nastupiti, tek tad bi bio show.
Marco Veratti je najbolji centralni veznjak na svijetu
u realu je imao duplo bolju ekipu a igrao je jednako **** kao večeras.FaraonTM je napisao/la:Ma Mourinho je večeras pobjedio sam sebe. Čovjek ima ekipu koja je među top 5 na svijetu i igrati ovako piččkasto, i to ne samo večeras nego skoro stalno, je meni van svake pameti.Rajaz je napisao/la:Ovo večeras je pobjeda fudbala. Dosta je bilo više Mourinhovog provlačenja na anti-fudbal i odbijance. Apsolutno zaslužen prolaz PSG-a jer su i u prvoj utakmici bili neuporedivo bolja ekipa. Kakvo htijenje, zalaganje, želja i borba
IlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije on za velike klubove odnosno za klubove sa ekstra igračima. Za njega su srednji europski klubovi ala Shakhtar, Porto i tako to. Vjeruj da bi on sa tim klubovima bio uspješniji nego sa Realom i Čelzijem.Donnie Darko je napisao/la:u realu je imao duplo bolju ekipu a igrao je jednako **** kao večeras.FaraonTM je napisao/la:Ma Mourinho je večeras pobjedio sam sebe. Čovjek ima ekipu koja je među top 5 na svijetu i igrati ovako piččkasto, i to ne samo večeras nego skoro stalno, je meni van svake pameti.Rajaz je napisao/la:Ovo večeras je pobjeda fudbala. Dosta je bilo više Mourinhovog provlačenja na anti-fudbal i odbijance. Apsolutno zaslužen prolaz PSG-a jer su i u prvoj utakmici bili neuporedivo bolja ekipa. Kakvo htijenje, zalaganje, želja i borba
Gledaj ti njima pozadine i grbova, Dinamo, Milan, Manchester United, wtf?! Je li oni uopšte znaju koji klubovi su u LP? Najgora TV kuća sa najgorim voditeljima, sramota.zgembo89 je napisao/la:
Zato je Zlatan osto saburli. Ima ba i on djecu. Zna kako s njima.ronaldo99 je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
dingosp pravi
maminjo i silvio platili reklamu....anonymousHD je napisao/la:Gledaj ti njima pozadine i grbova, Dinamo, Milan, Manchester United, wtf?! Je li oni uopšte znaju koji klubovi su u LP? Najgora TV kuća sa najgorim voditeljima, sramota.zgembo89 je napisao/la:
fakat kad se samo sjetim onih namjernih zuih, crvenihMotokultivator je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Murinjo je unistio El Clasico Reala i Barselone svojim podlostima bukvalno su igrači Reala imali zadatke kako da izazovu kartone,incidente![]()
Ma Bubinjo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.