a ja i dalje pijem nju, kiselu voduDex je napisao/la:Sedam je subota, pa se ne slavi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Gospodska nacijaUnofficialpage je napisao/la:Kakva Britanija, njihova nošnja , običaji... nervira meOtelo je napisao/la:Bolje dovesti Britaniju nego NjemackuUnofficialpage je napisao/la:Objavimo rat Njemačkoj i oni dođu ovdje da ratuju i mi se predamo, onoi nas zauzmu i onda uživamo k'o ljudi.
Ali moramo prije smanjiti uticaj @vojvode možda on prije objavi rat Britaniji pa oni dođu![]()
Ljepsi jezik, ljepsi stadioni, ma ljepse sve![]()
Ako dođu Nijemci ne moraš jezik učit, ima više naših nego njihovih, ali nisu ljepše žene
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovima što bi da dovode Njemačku moj diverzantski odred će dopustiti da se tornjaju u Njemačku ako me fino zamole 
- samo_lijevo
- Kontakt:
KOja tragedija sa helikopterom u Srbiji.
pokvari mi dan 
Pilot Omer Mehić, kapetan Milovan Đukalić, zastavnik Nebojša Trajić, mehaničar letač zastavnik Ivan Miladinović, lekar Ževad Ljajić, anestetičar Miroslav Veselinović i beba iz porodice Ademović iz Novog Pazara.
R.I.P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A sta je tacno bilo sa helikopterom? Vidim raja iz SRB poziva na neke ostavke politicara, bijes na sve strane, vidim da su Zvezda i Partizan palili reflektore da moze sletiti na njihove stadione ako bude trebalo ali na kraju valjda nije dosao do njih. Sta tacno bi? Dok sam vidio vise poginulih a medju njima i beba nisam imao volje da citam, samo onako sjebano blejim u monitor i kontam ono pa boze imali te?samo_lijevo je napisao/la:KOja tragedija sa helikopterom u Srbiji.pokvari mi dan
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svi koji su stavili Britaniju ispred Njemačke su me nasmijali odmah poslije buđenja i automatski napravili dan lijepim. Hvala vam momčiluci 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Srusio se helikopter. Sumnjaju na kvar, ali i na lose vremenske uslove. Koliko sam ja skontao prvobitno je trebalo sa kolima hitne da se preveze dijete, pa onda u Kragujevac,da bi na kraju otisao za BG.Rooney88 je napisao/la:A sta je tacno bilo sa helikopterom? Vidim raja iz SRB poziva na neke ostavke politicara, bijes na sve strane, vidim da su Zvezda i Partizan palili reflektore da moze sletiti na njihove stadione ako bude trebalo ali na kraju valjda nije dosao do njih. Sta tacno bi? Dok sam vidio vise poginulih a medju njima i beba nisam imao volje da citam, samo onako sjebano blejim u monitor i kontam ono pa boze imali te?samo_lijevo je napisao/la:KOja tragedija sa helikopterom u Srbiji.pokvari mi dan
![]()
Nije mogao sletiti na aerodrom, iako aerodrom i helikopter imaju odgovarajucu opremu. Zbog toga su plaili svjetla.
Inače su se usrećili svi oni koji su imali posla sa Britanijom. Oni rade samo ono što im veliki brat kaže da rade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Britanija, Francuska, SAD, Izrael, Turska, Saudijska Arabija
Jamajka, Kuba.. ^^
Jamajka, Kuba.. ^^
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo i alternativnog. Na list papira napiši zahtjev, kulturno se obrati i biće ti odobreno da se tornjaš u Regensburg. Zahtjev napiši na engleskom, njemački, kineski i ostali egzotični jezici ne dolaze u obzir.Donnie Darko je napisao/la:Svi koji su stavili Britaniju ispred Njemačke su me nasmijali odmah poslije buđenja i automatski napravili dan lijepim. Hvala vam momčiluci
Gdje si to pročit'o? U veseloj svesci?Virtu4l je napisao/la:Inače su se usrećili svi oni koji su imali posla sa Britanijom. Oni rade samo ono što im veliki brat kaže da rade.
Rekli mi Carrington, Owen i Hurd, a potvrdio Ashdown. Inače veliki prijatelji Bosne i Hercegovine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pusti ped.ercinu. Samo budale ce staviti Njemacku ispred Kraljevine.DukeOfWellington je napisao/la:Evo i alternativnog. Na list papira napiši zahtjev, kulturno se obrati i biće ti odobreno da se tornjaš u Regensburg. Zahtjev napiši na engleskom, njemački, kineski i ostali egzotični jezici ne dolaze u obzir.Donnie Darko je napisao/la:Svi koji su stavili Britaniju ispred Njemačke su me nasmijali odmah poslije buđenja i automatski napravili dan lijepim. Hvala vam momčiluci
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JackTheStripper
- Kontakt:
@DukeOfWellington, odakle tolika ljubav prema Velikoj Britaniji? 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1e1bf98456" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo braća pravi karnevale po Višegradu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma šta kažeš? Drž' se ti vesele sveske.Virtu4l je napisao/la:Rekli mi Carrington, Owen i Hurd, a potvrdio Ashdown. Inače veliki prijatelji Bosne i Hercegovine.
Nema sad nekog egzaktnog objašnjenja. Fascinacija historijom, kulturom, jezikom i svim ostalim što UK nudi.JackTheStripper je napisao/la:@DukeOfWellington, odakle tolika ljubav prema Velikoj Britaniji?
http://sportsport.ba/blabla/lisa-ann-na ... ada/156437" onclick="window.open(this.href);return false;
Građanska dužnost izvršena
Građanska dužnost izvršena
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...