zeljo je vodio sa 1:0 , a rudar izjednacio golom V. Samardzije.
ovaj put samo pobjeda dolazi u obzir
ja sam nov na forumu pa POZDRAVLJAM sve forumase
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!
dobro nam dosao....alan ford je napisao/la:neznam ko se sjeca da su se davno u prvenstvenoj utakmici ( druga liga zapad sfrj ) sastali rudar i zeljeznicar.rezultat je bio 1 : 1. na kraju prvenstva zeljo je bio prvak i vratio se u prvu ligu.
ovaj put samo pobjeda dolazi u obzir![]()
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!
Ne mislim na njegovog brata Vitomira Vitu Samardzijurudarprijedor je napisao/la:dobro nam dosao....alan ford je napisao/la:neznam ko se sjeca da su se davno u prvenstvenoj utakmici ( druga liga zapad sfrj ) sastali rudar i zeljeznicar.rezultat je bio 1 : 1. na kraju prvenstva zeljo je bio prvak i vratio se u prvu ligu.
ovaj put samo pobjeda dolazi u obzir![]()
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!a ako mislis na Vinka Samarzdiju on nam je sad oruzar...
pa nije jaka ali je padala nocas...i sad ono kao hoce nece...Stole iz Bora je napisao/la:Jeli bas tolika kisa u Prijedoru? Kakav je teren? Moze li se igrati ikako?
$ се /, " " $. & & " " ' & "tatamata je napisao/la:Momci srecno danas.Ispunite mi Zelju!
не " се " " - $ " ? отежаноrudarprijedor je napisao/la: pa nije jaka ali je padala nocas...i sad ono kao hoce nece...![]()
![]()
a ovi nasi slabije igraju po mokrom terenu....
![]()
![]()
![]()
tatamata je napisao/la:Joj tebe i logike,stvarno si smijesan...I vama je kuci Rudar uzeo bod,pa vi sad hocete da ih pobjedite u gostima?Glupo je poredjenje,ali samo da ti dokazem da ni tvoje nije bolje.Kako god okrenes,vi se ovog vikenda vracate na drugo mjesto.dudlas74 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto ste pobjedili zrinjski u Mostaru .Njih je zeljo stro u sred mostara a vi tricu primiste u 20 minuta , prema tome vi nemate sta traziti na Grbavici.A rudaru iskreno zelim da bar bod osvoji al bice tesko.Hocel ko gledati sa balkona onih zgrada na Pecanima?Odatle je brate najbolji pogled.
Sta je sad? Sta je radio sudija, daj malo detalja. Slusajuci komentatora na BH radiju, nije bilo sumnjivih detalja osim jedne situacije u 37 minuti kad je Popovic pao u sesnaestercu Rudara.rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu![]()
![]()
a covjece pa ne znam sta da kazem...
![]()
![]()
a jest vam krivo,nevjerovatno...jel to niste zastitili obraz nebeskog naroda,sad ce vas iz borca optuziti za izdaju,ccc,nema smisla,jel tako...rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma srce slatko,opet savez nesto zafrko',,,,sram ih bilo,kako je jedan veliki Rudar prijedor mogao biti porazen od PLAVE LOKOMOTIVErudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu![]()
![]()
![]()
![]()
ma sta ste vi...vi ste jedan VELIKI PLAVI ****demir44 je napisao/la:Ma srce slatko,opet savez nesto zafrko',,,,sram ih bilo,kako je jedan veliki Rudar prijedor mogao biti porazen od PLAVE LOKOMOTIVErudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je to znaci. Hajde dobro, ko gubi ima pravo i da se ljuti. Bice bolje vec sljedecu utakmicu protiv Travnika ..rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudijapa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
umjesto da budes realan,da kazes svaka cast(pogledaj kako igramo ovo proljece),da ti bude draze da bolja ekipa bude prvak,a ne gledati nac.kljuc,ti ovdje kao sporis nasu pobjedu,ekipe koja uzme u sirokom 3 boda,u mostaru bod,a kao eto VELIKOM Rudaru ne mozemo 3...gledaj realno.rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudijapa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
cekaj prvo vi ste super ekipa...pa pitaj vase momke kad dodju..cijelo drugo poluvrijeme niste se snasli sa loptom.... cijelo drugo pol zadrzavate loptu izlezavate se jer je bilo ocigledno da smo pritisli i da lako mozete ostati i bez boda...i onda onaj idiot sa pistaljkom sve usere....prvo pol je prica za sebe...tu nije bilo prilika ni za jednu ekipu...ali u prvom je sve zivo svirao na stetu Rudara...u drugom se malo smirio do 80.minute...i onda konta beslije i....scorpion je napisao/la:umjesto da budes realan,da kazes svaka cast(pogledaj kako igramo ovo proljece),da ti bude draze da bolja ekipa bude prvak,a ne gledati nac.kljuc,ti ovdje kao sporis nasu pobjedu,ekipe koja uzme u sirokom 3 boda,u mostaru bod,a kao eto VELIKOM Rudaru ne mozemo 3...gledaj realno.rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudijapa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
Ja vama iskreno zelim opstanak u ligi i siguran sam da necete imati problema da to obezbijedite.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Daduli, Zigazaga i 28 gostiju.