Jesam i li tebe tuki išta pitao ja govorim u svoje ime nisam za tebe ništa rekao a zaboli mene racku što češ ti gledatiOrton je napisao/la:Bas nas boli tuki oces li ti gledat utakmicu ili neces
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 mar 2015, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
koji kanal prenosi sa moja tv moja tv je mislim oprofajder svih janalamirzatele je napisao/la:Ovdje postavite link, valjda neko napravi sa moje tv
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bez Okića smo mašina a i bez Duljevića bi bilo kudi kamo bolje u Gradačćcu ko je bio vidio je pametnom dosta.joker90 je napisao/la:Je li mi imamo bolje krilo trenutno od Duljevica?? Koga bi ti stavio na krila danas ako ne ovu dvojicu? Krste i krilo ne idu zajedno to smo vidjeli vise puta.sekac je napisao/la:Je li da me banuješ za moje mnišljenje aferim Zagore deri nije problem.Zašto da smirim što moram gledati Okića i Duljevića ili što neču gledati svetinju zbog njih.Zaslužio sam ban zato đšto ne mislim kao večina i cjepaj brate ja nikog ne vrijeđam osim ŠSS i neke igrače a vi odma upozorenje aferim brate samo udri.Zagor je napisao/la:sekac @ upozorenje još jedno. Smiri doživljaje...
Sarajevo ljubavi moja!
hoce biti link?
Gdje je Bica??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nije ni na klupi ali bolje je vjeruj mi ne bi on mogao gristi toliko koliko nama treba.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Bica??
Sarajevo ljubavi moja!
Sekac jarane,pretjerujes..Ti ocito jos ne kontas da mi jurimo dva gola..sekac je napisao/la:Nije ni na klupi ali bolje je vjeruj mi ne bi on mogao gristi toliko koliko nama treba.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Bica??

Ajmooooooo Rajvosaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uz Boziju pomoc moze i 1:3 na produzetke..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Komšije, moze i meni link, bio bih zahvalan!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako bolan ne kontam pa zato se i nerviram kako sa ovom dvojicom naprijed kako jedimno me Benko ohrabruje.socrates je napisao/la:Sekac jarane,pretjerujes..Ti ocito jos ne kontas da mi jurimo dva gola..sekac je napisao/la:Nije ni na klupi ali bolje je vjeruj mi ne bi on mogao gristi toliko koliko nama treba.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Bica??![]()
Ajmooooooo Rajvosaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uz Boziju pomoc moze i 1:3 na produzetke..![]()
Sarajevo ljubavi moja!
sa 1:3 se ne ide na produzetkesocrates je napisao/la:Sekac jarane,pretjerujes..Ti ocito jos ne kontas da mi jurimo dva gola..sekac je napisao/la:Nije ni na klupi ali bolje je vjeruj mi ne bi on mogao gristi toliko koliko nama treba.MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Bica??![]()
Ajmooooooo Rajvosaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uz Boziju pomoc moze i 1:3 na produzetke..![]()
Željezničar živimo !
- grobar1099
- Kontakt:
Hajmo komsije ima li tog linka jeb3m mu misaa malog
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Bica bi nam dobrodosao u slucaju da imamo rezultat. Cudno mi sve ovo ba..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
@sekac hajd svega ti objasni koga staviti umjesto tog dvojca, hajd Krleta sam i ja ocekivao umjesto Okica, al koga staviti umjesto Duljevica u prvih 11 koji je nas najprobojniji i najbrzi igrac !!! mozda Stojceva ??? kojem je radijus kretanja jednak mom kad gledam tekmu !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Imal tog linka ?
@katakomba: Divi ganje....rezultat se odnosi nakon produzetaka....Haj sto mene,ali sto tebe drma nervoza..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Vjeruj mi da ga gotivim i najbolji je asistent ali on ,Džemo što ne igraju su pravi potezi mislim na danas a kasnije......MCMXLVI je napisao/la:Bica bi nam dobrodosao u slucaju da imamo rezultat. Cudno mi sve ovo ba..
Sarajevo ljubavi moja!
stvarno ovi pitari su nesposobni...daj ima li ko link
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- egocentrik
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Proximic, SamoDaKazeem, Uvijeknapravojstrani i 59 gostiju.