RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 18:32

Otić' će on sam, ne treba ga tjerat'. Čovjek bi donekle razumio razliku u kvaliteti, ali ima da letiš svih 90 minuta. Kao konačan produkt njegovog (ne) rada je izašla ova utakmica. Pokazalo se koliko kvalitetne pripreme je prošla ekipa. Reljić i Janko ulaze poslije 70-e, ne mogu kvalitetan šprint odradit'.

Sramota!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 18 mar 2015, 18:33

Mi smo veoma prosječni u svakom aspektu, samo što zaslijepljeni navijačkom strašću to često ne vidimo.

Može biti da na sve gledam drugačijim očima zato što sam daleko i od Mostara i BiH, ali ne shvatam mentalitet gdje se ne može protivniku čestitati na pobjedi, pa ma kako jaka netrpeljivost postojala između dva kluba.

Formula za dugoročan uspjeh treba da bude "ulaganje u mlade naraštaje". Omladinski pogoni bi trebali biti prioritet, pa čekati, dok nešto dobro ne sazrije.

Mi isto humanitarna organizacija pa uhljebljujemo besposlene igrače iz susjedne nam države istočno od nas, a oni nisu dobri ni za klupe. Nek mi neko dadne jedan, bar donekle dobar razlog, zašto smo mi doveli ovoga Reljića. Bolje da su od tih para kupili juniorima par novih lopti, ili dresove, nego što za njega plaćaju stan i hranu u MO.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 18 mar 2015, 18:34

shaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga :)
moze i meni pp :lol:
goveđigulašmajka

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 18:36

SVI PROTIV SARAJEVA

**** ME OTAC USTA
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:36

Kone su nas zasluženo izbacile, iskoristili su našu nemoć :x Slijedeći put treba dobro razmisliti koga dovesti za trenera. :kafa:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 mar 2015, 18:37

rigotina je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga :)
**** idiote
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 18 mar 2015, 18:37

nema puno pametovanja...ljudi su bolje odigrali i zasluzeno pobjedili..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:39

rigotina je napisao/la:
prijavljen si.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 mar 2015, 18:41

Igrači, dobro zapamtite šta ste uradili danas navijačima :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 18 mar 2015, 18:42

Zrinjski 100% zasluzeno pobjedio, nasi igraci u 90min nisu u stanju 2 puta opucat na gol, nisu uzeli 2 duele. Ma Feja ih je strasnio spremio nema se sta rec, a puu kretenu.
Maletić :clap:
Ostali :facepalm: :facepalm: :facepalm:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:43

Rigotina je prijavljen adminu. ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 mar 2015, 18:49

Ma slabo smo igrali skroz i normalno popusili.Niti imamo kvalitetne igrace,niti smo se nesto aman borili niti je Fejina postavka i taktika bila za udzbenike.Zrinjski je kvalitetniji igracki na svim pozicijama od nas,(mada danas nisu nesto vele odigrali,jer su dobili vise zbog toga sto smo mi bili slabi )Sudija je bio korektan kao i igraci oba tima i zato moram reci da je zrinjski zasluzeno prosao dalje,mi moramo jos cekati na taj neki rezultatski iskorak.

P.S.Ona sranja na kraju utakmice nam nikako ne trebaju :crazy: ,ovakvi takozvani navijaci stete i klubu i svim Velezovim navijacima.Kako se treba znati proslaviti neki uspjeh tako isto se treba znati podnijeti poraz,jbga :roll: Ovakvo ponasanje vodi nicemu :oops:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 18:49

Igrači su bili više nego motivisani. Premije + plata na platu , krcate tribine, dobar rezultat. Ja ih ne postavljam, nego Feja, a ovi momci znaju lopte. Vidili ste Anija koji je opet probijao, mozete sada reci da je to sve za ****, jasta nego jeste, ali se odvajao od svih nasih na terenu. Blagojevic koji je jedini kupio one lopte i vukao, ali sve u svemu loše.

Nazalost, palo je dosta momaka kako sam mogao cuti , jer je bilo incidenta pred svlačionicom. Lično sam i sam trčao minutu-dvije u smjeru Bijelog Polja, ali sve radi Veleža. Bio sam iza gola , svi su nezadovoljni i iznervirani igrom, jer iskreno ćemo nismo se nijednom u tekmi uhvatili za glavu radi dobre prilike. Takav Velež neću da gledam, i da je prošao.

Što se tiče posjete u ovoj sezoni, mišljenja sam da je to to, iako bih volio da ne bude tako.

Ako ti tvoje igrače neko izviždi i trazi da skinu dresove, a ti ih postavljas, ja bi se povukao. Feja burazeru, svaka čast tebi na rezultatima i svemu za naš Velež što si uraido, ali je do tebe. Ili možda nemaš dovoljno dobre igrače koji će ostvariti tvoje ideje, nema veze otiđi, nek dođe prosječan trener, biti ćemo prosječna ekipa i pomiriti se sa tim

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:57

hajde kada nas protivnik dobije koji je 2-3 puta bolji od nas, ili kada izgubimo visoko unatoč ogromnom trudu i zalaganju, ali ovo nije bilo ni trud ni zalaganje, nego šetanje po terenu. Ljudi moji danas je na stadionu bilo bruka ljudi, uzela se fina para, a šta sada? Sve te pare idu u savez zbog kazne koju ćemo dobiti 100%. Jedan korak naprijed, dva unazad. :oops:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 18 mar 2015, 19:00

Crvena1981Armija je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
**** idiote
još si pod gasom? malo se zajebajemo.
inace, dosta slabo ste odigrali, konto sam da ste bolji od ovoga, za onakvu igru na kontre treba imati puno bolju odbranu
goveđigulašmajka

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 19:06

Feja treba otići jer je to jednostavno zakon sporta. Boljeg sigurno nećemo dobiti, ali nekad je pormjena nužna pa makar bilo i na gore.

Ja bih samo volio da konačno prestanemo sa uvozom poluigrača iz nižerazrednih liga Srbije i Crne Gore. Ne možemo sa njima ići naprijed. Ništa protiv momaka, ali nije to put kojim se treba ići.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:08

Pohvala samo za posjetu i raju iza gola. Onih 150 izbjeglica iz srednje bosne i škutora nisam ni cuo osim na poluvremenu kad je Armija stala. Nesto su pjevali nema starog mosta srušile ga ustaše ali razumljivo kad nema mostarskih korijena među njima. Vazda je stari bio trn u oku busovčanima kakanjcima i škutorima. Nista raja jest sjeb ali idemo dalje nadam se bez Special One-a usta mu se poserem kao i Zvoniću s onom krampom što oblači kopačke na nju
From father to son

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 19:11

Zanima me samo koika i kakva kazna nas ocekiva.
Ne znam cemu revolt prema konama nisu nam oni krivi sto mi nismo ni igrali i sto smo im poklonili da prodju.
Sto se igraca tice zasluzili su da se prema njima ovako postupi. Mnoge stvari smo im oprostili milsim da treba amlo nekada i pokazati da se ne moze ovako.
Nadam se da nije bilo vecih problema i incidenata.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 mar 2015, 19:12

Al nam jakupovic navlaci :-D :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 19:12

Nemojte uspoređivati utrcavanje dva narkica na spidu sa linčem od 150 ljudi koji su utrcali pod bb
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.