??AlemC85 je napisao/la:Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Idi sprcio mater i ne vracaj seAlemC85 je napisao/la:Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.
From father to son
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
i one pi.cke od igraca svi za njimAlemC85 je napisao/la:Feja dao ostavku, igrači i stručni štab će biti rigorozno kažnjeni.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
@Cernica brato tako je to. Bez Veleža se ne može pa kakav god bio. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Do groba bratoMaestro^^ je napisao/la:@Cernica brato tako je to. Bez Veleža se ne može pa kakav god bio.
From father to son
Re: Odg: RSD Velež Mostar
To sigurno samo neću dolaziti protiv zrinskog, nije meni problem što smo ispali vec kako smo ispali nismo postojali u drugom poluvremenu kad su trebali da grizu loptu oni su setali po terenu. Pa yebo te zivot ja sam cijelu noc radio došao kuci u 9 ustao u 12 i na utakmicu a oni setaju bolan. A Bobic prima gol koji je ravan tome da je sam uzeo loptu i usetao u gol.Yebo te igrac koji nije u stanju izdržati 90 minuta. Maletic je bog za sve njih i treba ga ostaviti kako god u klubu.Maestro^^ je napisao/la:Pa šta reći na sav ovaj užas? Toliko sam razočaran da je to nevjerovatno. Ali opet ću ko da gledam ići u nedjelju na novu dozu sekirancije, jer se ipak ne može bez Veleža. RAja biće bolje, jer gore ne može.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ekipa igra katastrofalno i jedino zna napravit nešto iz kontri,tako su i zabili 2 gola u gostima.
Danas je sve izgledalo dobro dok je Zrinjski imao loptu u nogama. Da se zabio gol u prvom poluvremenu vjerujem da bi Zrinjski još više napao,otvorio se,a Velež iskoristio to,zabio još jedan i to bi bio kraj.
Onaj gol Zrinjskog mi nije jasan,pa ono bi ja obranio. Lopta je išla polako,praktički po sredini gola.
Tad sam znao da je kraj. Velež nikakvu igru nije imao,Zrinjski se samo trebao povući i dalje je bilo lako.
Po meni je sramotno da jedna ekipa ne zna praktički ništa s loptom u svojim nogama. Pa jedino što se radilo su duge lopte na krila. Kad se Zrinjski povukao za to više nije bilo mjesta i trebalo se od toga odustati i igrati "pass igru" i na taj način probati doći do gola.
Naravno to se nije radilo nego se lopta samo nabijala prema naprijed,normalno da se s takvom igrom nije ni stvorila šansa.
Šteta zbog posjete,da se prošlo dalje protiv Sarajeva je mogao opet biti pun stadion. Ovako će bit Hordi + stotinjak RA iza gola i to je sve.
One događaje na kraju utakmice neću detaljno komentirati. Samo ću napisati jednu riječ - SRAMOTA.
Danas je sve izgledalo dobro dok je Zrinjski imao loptu u nogama. Da se zabio gol u prvom poluvremenu vjerujem da bi Zrinjski još više napao,otvorio se,a Velež iskoristio to,zabio još jedan i to bi bio kraj.
Onaj gol Zrinjskog mi nije jasan,pa ono bi ja obranio. Lopta je išla polako,praktički po sredini gola.
Tad sam znao da je kraj. Velež nikakvu igru nije imao,Zrinjski se samo trebao povući i dalje je bilo lako.
Po meni je sramotno da jedna ekipa ne zna praktički ništa s loptom u svojim nogama. Pa jedino što se radilo su duge lopte na krila. Kad se Zrinjski povukao za to više nije bilo mjesta i trebalo se od toga odustati i igrati "pass igru" i na taj način probati doći do gola.
Naravno to se nije radilo nego se lopta samo nabijala prema naprijed,normalno da se s takvom igrom nije ni stvorila šansa.
Šteta zbog posjete,da se prošlo dalje protiv Sarajeva je mogao opet biti pun stadion. Ovako će bit Hordi + stotinjak RA iza gola i to je sve.
One događaje na kraju utakmice neću detaljno komentirati. Samo ću napisati jednu riječ - SRAMOTA.
Yebote Maletic sa 34 godine najbolji i najvise pretrcao danas. Hvala ti feja sto si doveo kvalitetne igrace na mjestima gdje nam je škipilo usta ti se ponjake ta retardirana. Ostavio si strasan kostur
From father to son
Pred onoliko navijača trebaš trčati ko da imaš motor u guzici , a ne neko šetanje. Pa naši nisu mogli hodati zadnjih pola sata. Maletić kao naš najstariji igrač , jedan od najspremnijih , a i najboljih. Ali ni on neće moći igrati još dugo, jer je ipak u godinama. Mora se nešto pod hitno mijenjati. Prvo početi sa fejom i nekim igračima , pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. FORZA VELEŽ!!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...
aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
tesko ce opet onoliko raje otici na utakmicu ovakvog veleza
Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
Čitava ekipa nam je izgledala kao reekranizacija serije Đekna još nije umrla a kad će ne zna se. Ja bi Zvoniću i Zolju zabranio da igraju fudbal do kraja života. Dva metra u obojici a pregled igre ko da ih je pojebao neko u oči...shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Doduše, to više govori o Feji.
Ovo sam i ja primjetio i ako Zvonic zna kiksati ako nista visoke lopte je kupio. Prva izmjena je trebala da bude Haurdic. Covjek nista nije pokazao. Blagoje nije trebao igrati kao zadnji vezni to se pokazalo pogresnim.gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Tko visoko leti nisko pada, uvijek se dizete a onda placete, pozdrav iz grada sampiona.
Tako je, Škahić je bio jedan od najboljih danas.shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
ma imao je tri cetiri srljanja medju trojicu naprijed pa petljanje s loptom . da ovi susjedi ikakve veze imaju tri bi nam gola zavalili u prvih sat vremena ...ne zna se ko je gori ... ovdje treba ko u nadrealistima hajmo svi lopta je o o o okrugla , trava je ze ze zelena..........shaman7 je napisao/la:Svaka tebi cast, sve cu se sloziti osim Skahica, po meni ekstra utakmicu odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu, prije cemo reci da kad Zolj ima loptu u svom posjedu, srce mi lupa tries puta jačearius je napisao/la:mi lijeve strane nismo ni imali danas . ako ti je taktika feja da gadjas loptama anija , treniraj ekipu americkog fudbala onda...ne mogu da shvatim da je dao odrijesene ruke skaljicu koji je i dijete veleza a igra mu nekakav skahic koji ne zna ni gdje treba trcati a ne gdje loptu poslati.zvonica necu ni da spominjem. ja gori velez od rata nisam gledao. greljo je jap stam za onog skahica a campi roberto karlos za pejica.haurdic...aca i sad da udje bolje bi odigrao od sviju ...onaj reljic poslije dvije minute ne moze sprinta napraviti....fuj
haj poflautaj ga majmune ... ono ce o letovima i padovimabezze je napisao/la:Tko visoko leti nisko pada, uvijek se dizete a onda placete, pozdrav iz grada sampiona.
Ali bez njega smo bili još gori. Mislim, ne želim pravdati nikoga, ali nema smisla okrivljavati dva-tri igrača. Nikolić, Haurdić, Dino (meni je drag i volio bih da eksplodira, ali objektivno ako je on u orvom timu onda smo mi tim za osmo-deveto mjesto), oba naša centarhalfa, Bobić......sve je to bilo u nivou Zvonića, a neki su bili i gori*p!p!t@* je napisao/la:gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Zato što onako kako on igra mogu i ja, **** me otac ako ne mogu, eto zašto. A lopte igrao nisam ima dvije godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.