Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kakva partija

adnan24 je napisao/la:Cestitke na zasluzenom prolazu...sretno u nastavku
Hare_BvB je napisao/la:Cestitke momci. Juve izdominirao veceras. Uzivajte, zasluzili ste.
Borusse00 je napisao/la:Čestitke na sasvim zasluženom prolazu koj ni u jednom momentu nije dolazio u pitanje.... iskreno vam želim što dalje da dogurate u lp
Momci, svaka čast!UrbyEmanuelson je napisao/la:Juventini,sve cestitke na ovoj predstavi fudbala![]()
- Burberry46
- Kontakt:
Kakav mec! Fantasticno, konacno pravi Juve u evropi, igraci puni samopouzdanja, jako, borbeno, takticki strasno, sve pohvale. Svi su odigrali odlicno
Jednostavno smo bolji I jaci od BVB u ovom trenutku!
Tevez kakva klasa
Magica Juve!!!
Jednostavno smo bolji I jaci od BVB u ovom trenutku!
Tevez kakva klasa
Magica Juve!!!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 18 mar 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mogu, nema riječi, grlo me boli koliko sam galamio, ali ne žalim sekunde. Koja rapsodija, koja taktička postavka Allegrija i koje srce su momci pokazali.
Ova trojica u odbrani su odigrali kao Cannavaro iz najboljih dana. Za Barzaglija smo znali da je doktor, ali naklon do poda prvo Bonucciju pa onda i Chielliniju koji su odigrali bez greške.
Licht i Evra preorali svoje strane, poništili njihova krila. Poseban naklon Evri u kojeg sam sumnjao, ali igra čovjek preporođen kao Pirlo prve godine.
Vidal malo živčan na početku, ali onda odigrao kao u najboljoj formi. Pereyra pretrčao za tri igrača i odlična asistencija. Ali Claudio, Principino, zaspat ću sa njegovom slikom večeras, kako čovjek kontroliše sve, vuče sve konce, kakvo postavljanje.
Tevez igrač utakmica bez ikakve sumnje, čovjek odluke. Morata promašio dva zicera, ali opraštam mu jer je zabio ipak na kraju.
Allegri
Pogba propušta sigurno Genou, a sutra će ga preispitati da nije ne daj Bože šta ozbiljnije.
Sad bi idealan scenario bio dobiti Monaco, pa da nas odmah u 1/2 finalu zacrtam.
Ponosan sam, hvala Juve.
Ova trojica u odbrani su odigrali kao Cannavaro iz najboljih dana. Za Barzaglija smo znali da je doktor, ali naklon do poda prvo Bonucciju pa onda i Chielliniju koji su odigrali bez greške.
Licht i Evra preorali svoje strane, poništili njihova krila. Poseban naklon Evri u kojeg sam sumnjao, ali igra čovjek preporođen kao Pirlo prve godine.
Vidal malo živčan na početku, ali onda odigrao kao u najboljoj formi. Pereyra pretrčao za tri igrača i odlična asistencija. Ali Claudio, Principino, zaspat ću sa njegovom slikom večeras, kako čovjek kontroliše sve, vuče sve konce, kakvo postavljanje.
Tevez igrač utakmica bez ikakve sumnje, čovjek odluke. Morata promašio dva zicera, ali opraštam mu jer je zabio ipak na kraju.
Allegri
Pogba propušta sigurno Genou, a sutra će ga preispitati da nije ne daj Bože šta ozbiljnije.
Sad bi idealan scenario bio dobiti Monaco, pa da nas odmah u 1/2 finalu zacrtam.
Ponosan sam, hvala Juve.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Šuti Kapitano evo kao da sam milju na kladari dobio
Magija El Pado
Magija El Pado
ljud cestitke na prolazu , bas ste ih razvalili , jos ste koji mogli dati da je morata hladnije glave bio
Kod mene na tvu Barca , a na laptopu Juve
Pravo mi je drago sto ste napokon uspjeli proci i pokazati nesto vise i u Europi , zelim vam da nas zaobidjete u iducem krugu
Tevez , zvijercina
Kod mene na tvu Barca , a na laptopu Juve
Pravo mi je drago sto ste napokon uspjeli proci i pokazati nesto vise i u Europi , zelim vam da nas zaobidjete u iducem krugu
Tevez , zvijercina
5 igrača je imalo karton do suspenzije i niko nije dobio žuti
, e sad ne znam da li se brišu kartoni, ako je tako ona je to odlično, jer bi bili kompletni u dvomeču, ako nije tako onda je opasno 
@VelaHavle
Kako El Pado trči u zagrljaj kolegama na kraju utakmice
@VelaHavle
Furymaker je napisao/la:ljud cestitke na prolazu , bas ste ih razvalili , jos ste koji mogli dati da je morata hladnije glave bio![]()
Kod mene na tvu Barca , a na laptopu Juve![]()
Tevez , zvijercina
El Pado stil.Padovan je napisao/la:5 igrača je imalo karton do suspenzije i niko nije dobio žuti, e sad ne znam da li se brišu kartoni, ako je tako ona je to odlično, jer bi bili kompletni u dvomeču, ako nije tako onda je opasno
@VelaHavle
Još samo da prestane prodavat' kinesku robu u svojoj prodavnici bio bi pravi gospodin
- bianconeros
- Kontakt:
Savrseno!!
Necu moci zaspati ...
Luda utakmica.. ovaj Juve hocu da gledam! !
Necu moci zaspati ...
Luda utakmica.. ovaj Juve hocu da gledam! !
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
IlCapitano@ druze ja sam jos u transu kakva tekma
imao sam danas pozitivan osjecaj ali sam sutao da ne ureknem
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

imao sam danas pozitivan osjecaj ali sam sutao da ne ureknem
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@Musla
Brate umjesto pive može sok
Brate umjesto pive može sok
- BlueBosnian
- Kontakt:
Taktički savršeno..
Bravo Alegri..
Forza Juve
Bravo Alegri..
Forza Juve
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Auhh kakav mec..
Konacno pravi Juve u evropi, pokazali smo i sebi i drugima da smo sila..
Nemam sad snage emocionalno sam iscrpljen..
Cestitam vam svima!!!
Forza Juve!
Konacno pravi Juve u evropi, pokazali smo i sebi i drugima da smo sila..
Nemam sad snage emocionalno sam iscrpljen..
Cestitam vam svima!!!
Forza Juve!
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Gle šmekera.

Prije svega
Toliko sam spominjao, da je svaki atom snage bitan, imali smo snage nadtrcali ih u obje utakmice, nismo ostavili ni 1cmm prostora i ocitali lekciju u svakom segmentu igre! Cestitke svim navijacima volljenog kluba, igracima, upravi i naravno Maxu
Nadam se da ce sa Pogobom barem u 2 sedmice biti sve ok, i da cemo dobro proci u petak
FOrza Juveeee 
Max Allegri
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad se brisu kartoni, to je sad kljucno...zuti nam se ekipa
a nikog se ne smije podcijeniti, pa ni Monako
a nikog se ne smije podcijeniti, pa ni Monako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Čestitke na pobjedi, iako u ovom duelu nisam bio za vas....
Zrelo, dobro izdanje, dobra postavka, dosta sigurnosti u igri, dobro odrađene kontre...Lijep gol na početku Teveza...
A što se mene tiče, nemam ništa protiv da pobijedite sviju u nastavku Lp, izuzev Bayerna naravno.....
Pa i pored dobrih iskustava u zadnjim duelima s vama, ne bi sigurno ni Bayernu tako lako bilo. Juve djeluje dosta kompaktno, tako da može biti za svakog neugodan...
A što se mene tiče, nemam ništa protiv da pobijedite sviju u nastavku Lp, izuzev Bayerna naravno.....
Pa i pored dobrih iskustava u zadnjim duelima s vama, ne bi sigurno ni Bayernu tako lako bilo. Juve djeluje dosta kompaktno, tako da može biti za svakog neugodan...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
auuuu kakvo pisanje po svabama i kako sam samo bio uvjeren u vasu pobjedu
par jacih kvota skinuto jedna od njih juvee...
FORZAAAA ITALIJAAA !!!
FORZAAAA ITALIJAAA !!!
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Babo svih golmana
VelaHavle je napisao/la:Gle šmekera.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.