Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ostalo je Mesi da postepeno se rijesi skarta HVS (Hadzic/Susic/Vrsajevic).
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DragonGirl
- Kontakt:
Saša Papac je novi skaut reprezentacije BiH 
Vrsajevic-Hadzic-Susic VHS kasetaJackTheStripper je napisao/la:Ostalo je Mesi da postepeno se rijesi skarta HVS (Hadzic/Susic/Vrsajevic).
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ovo je pozitivna stvar. Konacno nesto lijepo i iz saveza da se desi. Otkada pregovaraju sa njim, konacno da se i to rjesi.DragonGirl je napisao/la:Saša Papac je novi skaut reprezentacije BiH
Mlad , ambiciozan, i nema sumnje da ce mnoge talente dovesti pod BH zastavu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Odlicna vijest zaistaDragonGirl je napisao/la:Saša Papac je novi skaut reprezentacije BiH
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Saša Papac je novi skaut reprezentacije BiH
-
TomBrajder
- Kontakt:
Sta ti analiziras a zaboravljas najjaceg igraca u reprezentaciji, nije ti dobro momak je legenda a ti tako, inace mislim na Sea rusilca Kolasinca da ne bi bilo zabune.. nemoj da se to ponavljadamirdamic72 je napisao/la:ljudi moji ovdje vise nije bitno ko je trol a ko nije
meni je bitno to što nam je 90 % igrača van forme,povrijeđeno,neuigrano i tome slično,kad nemas materijala tesko je kucu graditi
evo ja sam spraman da detaljno izanaliziramo sve igrace i da vidimo sta i kako stoji
Golmani:
Asmir Begović, dobar
Ibrahim Šehić, ok-ali ne uigran u reprezentaciji
Ratko Dujković -katastrofa
Odbrana:
Emir Spahić-dobar ali kasikom ti daje a drskom ti oči vadi-jedan dobar potez onda zasere i zuti fasuje + 35 godina,
Ognjen Vranješ -van forme,
Ermin Bičakčić-prosječan igrač,
Toni Šunjić-prosječan igrač,
Ervin Zukanović -ok,
Avdija Vršajević-katastrofa,
Mensur Mujdža-noga u cekeru-stalno povrijeđen,
Edin Cocalić-dobar ali neuigran,
Senad Lulić-dobar ali povrijeđen-forma mu je u padu od SP
Vezni red:
Gojko Cimirot dobar ali mlad,
Haris Medunjanin-vehabija je katastrofalan-ja sam očekivao od njega puno vise,
Miralem Pjanić-dobar KLASA ali i njega zaustavljaju po ulici i pitaju što ne igra više,
Sanjin Prcić-dobar ali mlad,
Izet Hajrović-katastrofalna forma, ,
Anel Hadžić-ocekivao sam puno više od njega-prosjek,
Tino Sven Sušić,dobar je ali jos je mlad,ima teret imena,
Muhamed Bešić-jedna od svjetlih tačaka reprezentacije,
Semir Štilić-dobar ali nedokazan i neuiran za reprezentaciju,
Edin Višća-brz i agilan ali se gubi protiv vecih ekipa ;
Napad:
Edin Džeko-dobar kvalitet,ali se je opusti-karijera mu je u silaznoj putanji
Milan Đurić-pozitvan igrač,napreduje sto je rijetkost za sve navedene,
Vedad Ibišević-legenda ali brate od SP forma mu je u k...u,
Riad Bajić,dobar ali mlad
Tako je, i treba sto vise bivsih reprezentativaca ukljuciti u rad oko reprezentacija svih uzrasta.Goalgetter je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Saša Papac je novi skaut reprezentacije BiHOdlicna vijest stvarno. Papac i Rahimic zasluzuju ovo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- BakrenaZica
- Kontakt:
Ja sam sigurna da bi sa Mešom kao selektorom u Brazilu u drugi krug otišli, Jednostavno, Safet nije imao pravu taktiku, donosio je neke neocekivane odluke u sastavu tima itd. A Pjanic, Begovic i jos nekolicina su u repku "ušli" prije Safeta. Ako se dobro sjećam, Ćiro ih je doveo.
sad kad ti se natovare Papetovi honorarci, ček' samo dok dođe smjenaBakrenaZica je napisao/la:Ja sam sigurna da bi sa Mešom kao selektorom u Brazilu u drugi krug otišli, Jednostavno, Safet nije imao pravu taktiku, donosio je neke neocekivane odluke u sastavu tima itd. A Pjanic, Begovic i jos nekolicina su u repku "ušli" prije Safeta. Ako se dobro sjećam, Ćiro ih je doveo.
#Salihović
- Goalgetter
- Kontakt:
SBBKBB scenariji.
Polako ljudi, ovdje se vec donose zakljucci, a nije ni debitovao na klupi reprezentacije. Ovaj rad dosada je odlican, i sasvim odgovoran, ali nije skauting igraca sve, cekaju njega mnogo veci zadaci, a to ce da se pokaze na terenu.
Polako ljudi, ovdje se vec donose zakljucci, a nije ni debitovao na klupi reprezentacije. Ovaj rad dosada je odlican, i sasvim odgovoran, ali nije skauting igraca sve, cekaju njega mnogo veci zadaci, a to ce da se pokaze na terenu.
- BakrenaZica
- Kontakt:
BozePetra je napisao/la:sad kad ti se natovare Papetovi honorarci, ček' samo dok dođe smjenaBakrenaZica je napisao/la:Ja sam sigurna da bi sa Mešom kao selektorom u Brazilu u drugi krug otišli, Jednostavno, Safet nije imao pravu taktiku, donosio je neke neocekivane odluke u sastavu tima itd. A Pjanic, Begovic i jos nekolicina su u repku "ušli" prije Safeta. Ako se dobro sjećam, Ćiro ih je doveo.
Oni iz Japana?
Polahko ljudi, nećemo pretjerivati. Meša još uvijek nije odradio nijednu utakmicu, vidjećemo posle ovog dvomeča.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Realno gledajuce sanse za kvalifikovanje na Ep su ravne nuli. Zao mi je sto ce Bazdarevic zavrsiti neuspjesno kao selektor BiH. Ni mnogo bolji treneri nebi mogli kvalifikovati ovu ekipu. Pritisak je ogroman, ocekuje se plasman od Bazdarevica. Svaka sljedeca utakmica ce biti finale. Utakmica protiv Andorre ce biti sve teza i teza za svaki minut u kojem budu mogli sacuvati nulu. Teza ce biti utakmica protiv Andorre nego ona protiv Litvanije. Jer u ovoj mozemo sve izgubiti a nista dobiti, jer tesko ce iko prosuti bodibildera protiv njih, a najvece sanse imaju protiv druge najslabije ekipe u grupi. A tabela nista nekrije.
Losa forma vecine igraca je zabrinjavajuca, sve ostalo je OK za sada. Novi selektor je do sada dosta uradio, sad da vidimo prvu utakmicu, taktiku i odabir prvih 11.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DragonGirl
- Kontakt:
Da, slažem se da je odlično ovo vezano za Sašu. I previše smo se nagledali sumnjivih lica svih ovih godina oko tima, i dobro je što se to polako mijenja i što konačno ljudi koji su dali mnogo toga ovoj ekipi ponovo dobijaju svoje zasluženo mjesto u njoj. 
Eh da je to tako jednostavno...emir79 je napisao/la: A sta, trebao mu je neko na tanjiru da servira SP? Pa ako je toliko strucniji od Susica ne sumnjam da ce sa najboljom generacijom svih vremena to i ostvariti.
Safet je dobio idealnu grupu i u kvalifikacijama i u grupnoj fazi SP i nacekacemo se da dobijemo slicnu grupu.
Zamisli sad da budemo u trecem sesiru (sto je realno) i dobijemo Belgiju ili slicnu ekipu iz drugog sesira (a ima ih dosta), nijedan trener tada puno ne pomaze. Ako Mesa dobije slicnu grupu onda cemo porediti.
Velike su sanse da cemo se sljedecih desetak godina boriti samo za plasman na EP i zato je EP2016 imperativ, kako zbog samog ucesca tako i za bolju poziciju na ranglisti i laksu grupu za SP, ali je Pape za 4 kola uspio svesti sanse na minimum. Ovo je nazalost realnost i ja se sjebem kad pomislim na to (a necemo imati ni Dzeku za koju godinu).
Mora se priznati da su kod Safeta ova dvojica doživjeli afirmaciju ali to je bilo više zbog nedostatka kadra. Znamo da je i Begović cijeli prvi ciklus kvalifikacija kod Safeta presjedio na klupi. Pjanića je stavio u prvi plan jer je to jednostavno moralo biti tako. Vjerujem da bi i Ćiro to isto uradio da je ostao duže nego što jeste.BozePetra je napisao/la:sad kad ti se natovare Papetovi honorarci, ček' samo dok dođe smjenaBakrenaZica je napisao/la:Ja sam sigurna da bi sa Mešom kao selektorom u Brazilu u drugi krug otišli, Jednostavno, Safet nije imao pravu taktiku, donosio je neke neocekivane odluke u sastavu tima itd. A Pjanic, Begovic i jos nekolicina su u repku "ušli" prije Safeta. Ako se dobro sjećam, Ćiro ih je doveo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A razlike drasticnebagrcavi je napisao/la:Polahko ljudi, nećemo pretjerivati. Meša još uvijek nije odradio nijednu utakmicu, vidjećemo posle ovog dvomeča.
Tacno se vidi zdrav temelj sportskog kolektiva iz kojeg je dosao!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sva sreca pa Nikic Nikola nije bio gostHusika je napisao/la:A razlike drasticnebagrcavi je napisao/la:Polahko ljudi, nećemo pretjerivati. Meša još uvijek nije odradio nijednu utakmicu, vidjećemo posle ovog dvomeča.
....Kada imas covjeka kojeg je Zeljo odgojio !!!
Tacno se vidi zdrav temelj sportskog kolektiva iz kojeg je dosao!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, DzaniMehmet, Futbol, HariTz, invincible1921, Kaunas, maho_sa, Proximic, tuzlanskinacin i 85 gostiju.