NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 22 mar 2015, 19:56

jastaje... ocepilo je pravo... :D hajd vam na jednu... :kafa: :kafa:

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 22 mar 2015, 20:11

Eto me :lol: :lol: , ja cu ponijet kupus za meze!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 mar 2015, 20:41

Mozda sam trebao i postavit sematski ekipu da skonta se da ekipa ta mogla se nosit s celikom...
ito na golu
desni bocni colic,lijevi bocni jasarevic jer vidjeli ste cardoza,stoper puljic ,stoper bijelic jel covic momak nije za prepoznat iz prvog dijela prvenstva,facic zadnji vezni,stojanov spic,lijevo gadzo koji neznam zasto nije igrao,desno diata,koji nece prokinut sjetite se da je to igrac koji treba da mjenja stranu u toku utakmice da bi bio pravi i zabija,islamagic da igra iza napadaca ili da se zarotira sa facicem zavisno od celika,isanovicu pa gdje si danas kakav haracic kakav spasojevic......jovanovica da nespominjem nigdje ga nema u opciji a dobar igrac,ordagic je trebao uci s klupe da da razbije ili smiri zavisno od rezultata ...
o ekipi i svemu mogao bi tusiti koliko hoces ,mogao bi na segrta osuti ali nema od toga nista valjda radi dobro,trebali smo zavrsiti jakovljevica jer odbrana nije ista bez njega i prekidi kad on diriguje drugacije je to bilo...i trebali smo savica uzeti al stvarno

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 mar 2015, 21:33

Lose je to danas izgledalo skroz,da li je se podleglo pritisku od vaznosti utakmice ili je nesto drugo u pitanju ko to zna.Cinjenica da je nasa ekipa trenutno skup igraca sa skromnim mogucnostima,ali i pored toga sve nas nekako drzi to da je Segrt svojim prisustvom malo podigo te momke pa mozda i iznad njihovih stvarnih mogucnosti.Mene tjesi jedino sto ima jos bar 4 takve ekipe u ligi pa se treba nadati opstanku do zadnjeg kola,svaku drugu opciju treba zaboravit jer za nas nebi znacio samo rang nize,nego mnogo,mnogo nize.Jos ima igre,ali sada nezavisi samo od nas nego i od drugih mozda i vise nego od nas samih.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 mar 2015, 21:35

Ne mogu se oteti dojmu danasnje utakmice.Mislim da Segrt najvećim dijelom snosi odgovornost za neuspjeh.To se ne moze priznati jer stekao velike simpatije i kredibilitet svojom pričom,ali i zeljom da napravi ono sto svi zelimo.Prije svega dovoljno nije skontao nasu ligu,prljave poslove,niti je upozanao pojedinačni kvalitet svakog protivnika.On fura nasu igru,otvoreno, pa kud puklo da puklo.Sa ekipama ravnim nama imat ćemo vise problema jer ljudi svjesno prepuste kontrolu igre kakvu Segrt zeli,a onda dva tri puta zaprijete i dva gola zabiju.Odgovorno tvrdim da ćemo prije dobiti ekipe iz vrha,jer one diktiraju tempo, a mi moramo igrati zatvorenije,a kroz takvu igru će nam se ukazti prilika za zgoditak.Sada tu ima drugi problem, zbog neiskustva ne znamo čuvati taj rezultat.Mozda zvuči paradoksalno,ali očekujem pobjede na domaćem terenu s ekipama iz vrha.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 mar 2015, 09:31

komsije nase drage , krajnje vrijeme je da se probudite , ne smijete ispasti ni pod razno , jer ko ispadne ove sezone ,tesko ce d se vrati tako brzo , svima je poznato skracivanje lige i po meni vas klub i grad mora biti u toj prici , sad kao nikad navijaci moraju stat iza kluba , punite tribine ,bodrite klub ,morate uvezati niz dobrih rezltata .... sretno

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 23 mar 2015, 09:57

Nema predaje puno bodova je jos u igri vrijeme je da se svi probudimo i da podrzimo nas klub nas grad

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 mar 2015, 11:02

Dobro ce nam doc ova reprezentativna pauza da se momci malo saberu jer nije lako izaci iz serije losih rezultata,nije bilo ni srece, pritisak sve veci ali vjerujem da cemo na kraju sezone ipak sacuvati premijerligaski status, ne treba im sada okrenuti ledja kad je najtzere nego biti 100 % uz ekipu i trenera...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 mar 2015, 11:51

Ajmo ljudi svi na tribine inace ce nam za godinu-dvije opet se pocet mezit po utakmicama uz razna pecenja kao prije 10-12 godina i govorit ajmo zvijezdaaa hocel ko bodeva haha

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 mar 2015, 13:47

Ovim putem bi porucio onoj raji iz sume da mi se lagano nataknu na ****.
Nebitno sta se desilo jucer, nemaju pravo nikome dobacivati i psovati. U mojim ocima oni su slucajni prolaznici koji su se u tom trenutku nasli u blizini stadiona i koji nemaju ama nikakve veze sa utakmicom.

I ti 'ljudi' koji se penju po drvecu i masu nekakvim zastavicama, rakijaju u sumi i ne mogu platit ulaznicu, uzimaju sebi za pravo da jednom gospodinu kao sto je Segrt dobacuju kako bi on trebao cuvati krave.

To je stoka, samo takva. :nene:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 mar 2015, 14:40

peh jarani peh teski... nista jaci celik nije bio, m nemamo srece da zabijemo kad treba i dzaba je kontra gol...

steta da tu padne 1-0 za nas posve druga prica ba... Navijaci nisu tako ni losi **** bilo je opet svijeta dosta i nema zajebancije i to zvizdanja i tako... o onim sto su u sumi necu da pricam nevjerujem da oni gledaju utakmicu ba mislim da beru GLJIVE ili puzeve neznam tacno...

Treba srece malo,Sergt je motivator teski lik ce se gol skinut da motivira narod i igraca... valjda ocepi i nama vec jednom....

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 23 mar 2015, 16:13

Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 mar 2015, 18:14

7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2015, 18:16

AlemC85 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?
lupa ba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 23 mar 2015, 20:03

Ne komentarišem puno po forumima, jer ako s kim kreneš u diskusiju tko gleda pravo, ode ti u slijepu ulicu. Glede stanja u Zvijezdi, nadam se da ćete opstati u ligi, jer zaslužujete, ali opet ono ali to ne ovisi od navijača već od čelnih ljudi. Bojim se da nema više te euforije pred utakmicu koje je prije bilo, npr dok ste bili u Prvoj ligi FBiH. Utakmice Zvijezde se ne doživljavaju vise sa sportskog stajališta, već samo razlog za da se nekoga tereti za loš rad, da se neki krivac nađe.
Nadam se da ćete opstati, jer ako ne uspijete u toj nakani, teško će onda biti, jer kad kola jednom niz brdo krenu e onda ih je teško vratiti na željeno mjesto. Puno sreće u nastavku šampionata.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 24 mar 2015, 12:48

AlemC85 je napisao/la:
Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizav :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 24 mar 2015, 13:42

Pa lupas, ne moze se u toku sezone donosit takva odluka..mada nama to i nije vazno, ako ove ne ispadnemo onda sledece nam cvajta ne gine, realno i ne zasluzujemo bolje, bar sto se igara tice.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 mar 2015, 17:39

7aprildomemoj je napisao/la: Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizav :mrgreen:
Ne može ove sezone da ispadne više od dva kluba, odluka o tome koliko klubova ispada donosi se na početku sezone.

Dakle to je varijanta samo u tvojoj glavi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2015, 18:03

7aprildomemoj je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizav :mrgreen:
e pameti moja :facepalm: :facepalm: ...cuj svakom loncu poklopac :facepalm: :facepalm: ...rekao sam da lupas gluposti jer si napisao tesku glupost da se to o cemu ti trabunjas moze desit u pola sezone... pa posto sam star i cangrizav da ti opet odgovorim....NE LUPETAJ GLUPOSTI I NE TRCI PRED RUDU...ISPADAS SMIJESAN
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 29 mar 2015, 09:33

Mi zadnji na tabeli sa Mladosti a naši treneri piju slave slikaju se kao da smo prvi imate li vi imalo ljudskog stida i sportskog morala :oops:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.