Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
lupa baAlemC85 je napisao/la:Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizavAlemC85 je napisao/la:Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
Ne može ove sezone da ispadne više od dva kluba, odluka o tome koliko klubova ispada donosi se na početku sezone.7aprildomemoj je napisao/la: Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizav
e pameti moja7aprildomemoj je napisao/la:Zato sam i naveo da zavisi od Skupštine NSBiH. Ako ove sezone ispadnu samo 2 kluba to znači da sljedeće ispada čak 6. Jer sad ima 16 plus prvak 1. lige RS i 1. lige FBiH to je 18 klubova a treba biti 12. Možda bude varijanta da to bude bezbolnije ove sezone 4 kluba a i iduće sezone 4 da ispadaju. A nek si si ti javio starče, ti moraš biti svakom loncu pklopac. Jesul to godine ili šta već pa čovjek postane čangrizavAlemC85 je napisao/la:Čekaj otkud to sada. Koliko mi je poznato da tek od naredne sezone kreće skraćivanje?7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vaš raspored domaćih utakmica i bogami je zaj..n. Dolaze vam Široki, Zrinski, Željo sve ekipe koje se bore za titulu tako da tu nema bodova garant. Još ako skupština NSBiH odluči da ove sezone ispadaju 4 kluba iz PL radi smanjenja u sezoni 2016/17 na 12 klubova biće gutavo za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.