Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

rishaaa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la rishaaa » 24 mar 2015, 13:48

KAPITEN!!!
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 24 mar 2015, 21:49

rishaaa je napisao/la:KAPITEN!!!
[youtube][/youtube]
Smead u Zenici.....

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 mar 2015, 22:00

@Ziko, de idi vidi imal' me napolju..

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 24 mar 2015, 22:41

Mesa, ne forsiraj ih puno, nisu djeca navikla.Izdahnuti će jadni :D,kod papeta je svaki drugi trening bio odgođen :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 22:47

adoo11 je napisao/la:Mesa, ne forsiraj ih puno, nisu djeca navikla.Izdahnuti će jadni :D,kod papeta je svaki drugi trening bio odgođen :D
Tad je stalno kisa padala, a sad se klima promijenila.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 mar 2015, 22:55

adoo11 je napisao/la:Mesa, ne forsiraj ih puno, nisu djeca navikla.Izdahnuti će jadni :D,kod papeta je svaki drugi trening bio odgođen :D
navikli su da gledaju VHS u salonu hotela uz kaficu sa estradnim umjetnikom Baljom i skautom NIgerije Borčetom

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 24 mar 2015, 23:01

Juka na fb... :kafa:
slika
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 mar 2015, 23:18

Mesa, hvala ti, ako za nista drugo onda da na treningu reprezentacije mozemo vidjeti one za koje smo se borili godinama ovdje na forumu. Gledam trening, i tekmu na male, i napokon imam osjecaj da je tu svi najbolji tu (plus Stila i Sunjic). Uhvatio me neki optimizam, kao da sam 5 kracih eksir'o :urnebes:

Prognoza:
ne kazem da cemo se plasirati, al hocemo 100%.
Djuric daje najmanje tri gola do kraja kvala.
Pjanic napokon postaje igracka alfa i omega ovog tima.

Ajmooooooo! :opaopa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2015, 23:28

Mislim da nam se ne moze ponoviti Kipar, da se nesto takvo desi protiv Andore.

A onda se nadati da ce do juna i Izraela igraci da podignu formu kao i kasnije pred Wels i ostale utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 mar 2015, 23:40

Nama tako malo treba za ludilo sjećam e vremena Čire kad smo išli u ZEnicu protiv Španije na utakmicu,a imali smo osjećaj ko da je neka srednja reprezentacija jendostavno od EGipta Sušić je uništio duh u reprezentaciji igrači nisu igrali dobro nije tu štimalo nazor je odigrano SP i onda debakl najvie je za sve kriv Izvršni odbor što nije na vrijeme razriješio Safeta sa pozicije selektora

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 25 mar 2015, 00:19

osjeti se pozitivna atmosfera već, ne daj boze da je gulaš još tu

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 mar 2015, 00:24

Nakon svih bodova koje smo prosuli i svega onoga što nam se izdešavalo u ovim kvalifikacijama, ova utakmica sa Andorom stvarno dolazi u najbolje moguće vrijeme, bez obzira na trenutnu formu Zmajeva, dolazi onda kada nam je očajnički potrebna injekcija samopouzdanja, tri boda kao nešto što će nas pogurati prema naprijed i vratiti optimizam, a Andora je najbolja prilika za to. Iako ih ne treba shvatiti olako, ipak su oni neko ko je u proteklih 15 godina upisao pobjedu svega 2-3 puta, tako da, uz onakav pristup kakav trenutno ima stručni štab i koncentrisanost igrača, tu ne bi apsolutno trebalo biti većih problema. :bih:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 25 mar 2015, 00:26

plavipatriota je napisao/la:osjeti se pozitivna atmosfera već, ne daj boze da je gulaš još tu
Jeste. :kafa:
Jos kad Mesa iz jedne tekme klepi tri b. dok gulasu trebalo cetri tekme za dva pisljiva b. :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 mar 2015, 00:27

Sve gledam ove rezultate Andore, zadnja pobjeda 2004., smiješno mi uopšte pomisliti na bilo šta osim sigurne pobjede, a onda se sjetim Kipra koji je bio u ne pretjerano boljoj situaciji. Tako da me je čak i Andore strah.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 mar 2015, 00:35

Biki je napisao/la:Uh, ove slike gore nekako ljepse kako na njima nema one glave Piplicine! :clap:
Siguran sam da nam prosli strucni stab nije znao tablicu mnozenja!!!Ma sta siguran, znam !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 mar 2015, 01:02

Donnie Darko je napisao/la:Sve gledam ove rezultate Andore, zadnja pobjeda 2004., smiješno mi uopšte pomisliti na bilo šta osim sigurne pobjede, a onda se sjetim Kipra koji je bio u ne pretjerano boljoj situaciji. Tako da me je čak i Andore strah.
Zaboravljas na nas nepremostivi hendikep na toj utakmici...

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 mar 2015, 01:12

Donnie Darko je napisao/la:Sve gledam ove rezultate Andore, zadnja pobjeda 2004., smiješno mi uopšte pomisliti na bilo šta osim sigurne pobjede, a onda se sjetim Kipra koji je bio u ne pretjerano boljoj situaciji. Tako da me je čak i Andore strah.
Tad je bilo 30 bodova u igri i nije bilo potrebe skoknuti do Pule i pogledati Kipar uzivo, ili cak pogledati neku njihovu "kasetu".

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 mar 2015, 01:16

Consigliere je napisao/la:
Zaboravljas na nas nepremostivi hendikep na toj utakmici...

slika
Mora se priznati da zrači pogledom. Sad svi kod Saje na rendgensko snimanje, tu je profit, a trenersku karijeru je ocigledno okacio macku o rep.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 mar 2015, 01:27

Ovako,kad se malo zagledam u tablicu kvalifikacija i trenutne aktualnosti u našoj reprezentaciji,vidim da se ne nalazimo u lakoj situaciji,ali ni malo.Ako bi htjeli ostvariti put do Eura,moramo početi od ove utakmice redati sve pobjede pa dokle se nešto ne promjeni u poretku i kako se ostali rezultati budu krećali.Ali tu vidim prepreku u vidu naše,hajmo reći,osvježene reprezentacije sa nekim većim promjenama.Došao je novi izbornik,koji će sigurno,bez problema,dobiti Andoru naravno,ja ne vidim drugi mogući ishod,ali isto tako,ekipa će se vrlo brzo izmjeniti kad prođe Andora i Austrija zbog igrača koji možda nisu zaslužili pozive prije Meše,za vrijeme Safeta.Dok se sve to dobro provjeri,očisti i formira standardna i funkcionalna reprezentacija,doći će vrijeme kada će trebati uvoditi novitete u našoj igri i taktici i sve će to utjecati na naš cilj,a to je što prije početi pobjeđivati i vratiti se u kolosijek.
Od tog Egipta polako se gubilo sve što je reprezentacija stekla do tada,odlazak na SP,euforija i mišljenje navijača da smo jaka momčad koja spada u gornji dio Europe.Treba to sve povratiti nazad.
Ali vidim da je Meša jedan dobar stručnjak i čovjek koji stoji čvrsto na zemlji i bit će to sve u redu,nadam se da ćemo se dokopati tog Eura,isto tako,radujem se novim igračima u A-selekciji ali i i novim mladim talentima u U-21,19,17 kategorija,i nadam se da će ova reprezentacija postići neki brand kad je u pitanju promovisanje naših igrača u svojim klubovima,to jest da nam većina ne sjedi na klupi kod svojih timova i da igraju u banana klubovima u banana ligama.
Keep walking.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 mar 2015, 02:39

Cautinho je napisao/la:Ovako,kad se malo zagledam u tablicu kvalifikacija i trenutne aktualnosti u našoj reprezentaciji,vidim da se ne nalazimo u lakoj situaciji,ali ni malo.Ako bi htjeli ostvariti put do Eura,moramo početi od ove utakmice redati sve pobjede pa dokle se nešto ne promjeni u poretku i kako se ostali rezultati budu krećali.Ali tu vidim prepreku u vidu naše,hajmo reći,osvježene reprezentacije sa nekim većim promjenama.Došao je novi izbornik,koji će sigurno,bez problema,dobiti Andoru naravno,ja ne vidim drugi mogući ishod,ali isto tako,ekipa će se vrlo brzo izmjeniti kad prođe Andora i Austrija zbog igrača koji možda nisu zaslužili pozive prije Meše,za vrijeme Safeta.Dok se sve to dobro provjeri,očisti i formira standardna i funkcionalna reprezentacija,doći će vrijeme kada će trebati uvoditi novitete u našoj igri i taktici i sve će to utjecati na naš cilj,a to je što prije početi pobjeđivati i vratiti se u kolosijek.
Od tog Egipta polako se gubilo sve što je reprezentacija stekla do tada,odlazak na SP,euforija i mišljenje navijača da smo jaka momčad koja spada u gornji dio Europe.Treba to sve povratiti nazad.
Ali vidim da je Meša jedan dobar stručnjak i čovjek koji stoji čvrsto na zemlji i bit će to sve u redu,nadam se da ćemo se dokopati tog Eura,isto tako,radujem se novim igračima u A-selekciji ali i i novim mladim talentima u U-21,19,17 kategorija,i nadam se da će ova reprezentacija postići neki brand kad je u pitanju promovisanje naših igrača u svojim klubovima,to jest da nam većina ne sjedi na klupi kod svojih timova i da igraju u banana klubovima u banana ligama.
Vidis ja sam dosta ovoga govorio i prije nego je novi selektor izabran. Da ce, ko god dode, stvarno imati pune ruke posla. Iskren da budem imajuci u vidu ukakvom smo momentu birali novog selektora i sta je prethodni napravio (opet mu sve najgore zelim :( ) ,misljenja sam da smo dobrog selektora i izabrali. Jer realno niti jedno "veliko ime" nebi preuzelo repku u onakvom stanju. A nije ni momenat da se neko uci na repki. Elem lahko nam Boga mi biti nece. To znamo i ja i ti i Mesa i igraci i svako ko je iole realan. Ako se i ne plasiramo na EP ja necu previse zaliti. Bice jos prilika. Da, bilo bi lijepo da se stekne taj kontinuitet al Boze moj. Sta da se radi? Za ove momke cu uvijek navijati dok god se oni budu borili i ostavljali srce na terenu. Isto tako mislim da Mesa radi odlican osao, barem ovo do sad sto se vidjelo. I treba ga ostaviti i u koliko se ne plasiramo da covjek dobije sansu od pocetka kvala da vidimo sta je u stanju napraviti. (Osim naravno ako se u takmama pokaze da je totalna neznalica i laik, u sto cisto sumnjam. Veci laik od prethodnika nemoze vala biti nikako).
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Kizo886, MiranGlasnic, rukometubih23, Soli, Wolffire i 66 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []