FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo me zanima sta moderatori rade na ovom forumu i zasto ne sankcionisu ovu nakazu 
Dobro je...Pitaju me prije utakmice moze li se staviti na Slobodu, ma moze sigurno, dacemo 3 gola minimum ali nece bit penala zbog onog protiv olimpika...Kad ono bub penal..Hajde dobro je, kontam zima je, tesko da ce biti vise golova kad pade drugi...E pomislim dajte jos jedan da ne povaljam djecu za listiće, navrati ih da uplate...I bogami eto penala jos jednog...Ne znam kad su nama svirali 2 penala, a i nisam bas siguran da li je drugi bio pošto stvarno slabo vidim sa Sjevera...Bilo je lijepih sansi za Slobodu sad se vidi koliko nam fali Radovanovic ili kakav drugi napadac...
@staragarda Otkud ti na sjeveru? Trebao si zvati da ti dam kartu... Meni je ionako malo falilo da ne odem...javi drugi put, dati cu ti kartu za 3 KM po utakmici
Meni ionako zena popizdi na kartu i utakmicu...
@staragarda Otkud ti na sjeveru? Trebao si zvati da ti dam kartu... Meni je ionako malo falilo da ne odem...javi drugi put, dati cu ti kartu za 3 KM po utakmici
& $ ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Prognoza: 4:0. Vidimo se na Tusnju.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma brate,vidio si vremena....sto se tice Slobode...nema se tu sta puno pricat...SILOVANJE...Slavija dosla da se proba odbranit i nije uspjela...mi osim 4 gola jos jedno 5 strasnih prilika...ekipa ima i glavu i rep...akcije tecne i povezane...odlicno za bosanske prilike...sto vise kola prolazi sve mi se vise svidza ova ekipa...mislim da smo sa ovim timom u top 5 al nas je unistila jesen i oni odroni od igraca....mislim da je oko 1000 ljudi bilo i to me je pogodilo bas...trebalo je bit minimum 2 milje...nisam ocekivao nista spektaklurno al mislio sam da ce nam 2000 bit mjera..mislim da mozemo do boda najmanje u mostaru..istinski vjerujem u ovu ekipu...dobro se spremite i naviknite na novu Slobodu jer vec na ljeto krece uragan...u svakom smisluklma1 je napisao/la:Dobro je...Pitaju me prije utakmice moze li se staviti na Slobodu, ma moze sigurno, dacemo 3 gola minimum ali nece bit penala zbog onog protiv olimpika...Kad ono bub penal..Hajde dobro je, kontam zima je, tesko da ce biti vise golova kad pade drugi...E pomislim dajte jos jedan da ne povaljam djecu za listiće, navrati ih da uplate...I bogami eto penala jos jednog...Ne znam kad su nama svirali 2 penala, a i nisam bas siguran da li je drugi bio pošto stvarno slabo vidim sa Sjevera...Bilo je lijepih sansi za Slobodu sad se vidi koliko nam fali Radovanovic ili kakav drugi napadac...
@staragarda Otkud ti na sjeveru? Trebao si zvati da ti dam kartu... Meni je ionako malo falilo da ne odem...javi drugi put, dati cu ti kartu za 3 KM po utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam ja egiptolog jbt sta pricas u siframa ovo vec drugi put spominjes daj na PP makar malo kazi sta visestaragarda je napisao/la:ma brate,vidio si vremena....sto se tice Slobode...nema se tu sta puno pricat...SILOVANJE...Slavija dosla da se proba odbranit i nije uspjela...mi osim 4 gola jos jedno 5 strasnih prilika...ekipa ima i glavu i rep...akcije tecne i povezane...odlicno za bosanske prilike...sto vise kola prolazi sve mi se vise svidza ova ekipa...mislim da smo sa ovim timom u top 5 al nas je unistila jesen i oni odroni od igraca....mislim da je oko 1000 ljudi bilo i to me je pogodilo bas...trebalo je bit minimum 2 milje...nisam ocekivao nista spektaklurno al mislio sam da ce nam 2000 bit mjera..mislim da mozemo do boda najmanje u mostaru..istinski vjerujem u ovu ekipu...dobro se spremite i naviknite na novu Slobodu jer vec na ljeto krece uragan...u svakom smisluklma1 je napisao/la:Dobro je...Pitaju me prije utakmice moze li se staviti na Slobodu, ma moze sigurno, dacemo 3 gola minimum ali nece bit penala zbog onog protiv olimpika...Kad ono bub penal..Hajde dobro je, kontam zima je, tesko da ce biti vise golova kad pade drugi...E pomislim dajte jos jedan da ne povaljam djecu za listiće, navrati ih da uplate...I bogami eto penala jos jednog...Ne znam kad su nama svirali 2 penala, a i nisam bas siguran da li je drugi bio pošto stvarno slabo vidim sa Sjevera...Bilo je lijepih sansi za Slobodu sad se vidi koliko nam fali Radovanovic ili kakav drugi napadac...
@staragarda Otkud ti na sjeveru? Trebao si zvati da ti dam kartu... Meni je ionako malo falilo da ne odem...javi drugi put, dati cu ti kartu za 3 KM po utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo Sloboda
Zahuktava se mašina
.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ocekivano, lagano protiv oslabljene Slavije koja je igrala izuzetno grubo...Krpic opet po starom, 3 sanse fula da bi dao go hehe, Zeba doktor, Colovic osvjezenje....u Mostar sigurno bez Kise i Sarica tako da ce biti problema na sredini terena... ne znam jel jos ko fasovao karton
bus promocija fino, ako je cuo sam trebalo jos dosta toga biti ali je malo vrijeme sje.alo
bus promocija fino, ako je cuo sam trebalo jos dosta toga biti ali je malo vrijeme sje.alo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ne pricam ja jarane ni u kakvim siframa a nemam ti potrebu pisat u pp....Sloboda ce aBd u narednim godinama biti tamo gdje joj je mjesto u BH fudbalu...i organizacijski i rezultatski....ne znam sta ti nije jasno....rezultati se vec vide,zar ne...a da ne bi trcali pred rudu o nekim stvarima ce se pricati kad za to dodje vrijeme..samo sabura,strpljenja i dolazit na Tusanjmerak je napisao/la:Nisam ja egiptolog jbt sta pricas u siframa ovo vec drugi put spominjes daj na PP makar malo kazi sta visestaragarda je napisao/la:ma brate,vidio si vremena....sto se tice Slobode...nema se tu sta puno pricat...SILOVANJE...Slavija dosla da se proba odbranit i nije uspjela...mi osim 4 gola jos jedno 5 strasnih prilika...ekipa ima i glavu i rep...akcije tecne i povezane...odlicno za bosanske prilike...sto vise kola prolazi sve mi se vise svidza ova ekipa...mislim da smo sa ovim timom u top 5 al nas je unistila jesen i oni odroni od igraca....mislim da je oko 1000 ljudi bilo i to me je pogodilo bas...trebalo je bit minimum 2 milje...nisam ocekivao nista spektaklurno al mislio sam da ce nam 2000 bit mjera..mislim da mozemo do boda najmanje u mostaru..istinski vjerujem u ovu ekipu...dobro se spremite i naviknite na novu Slobodu jer vec na ljeto krece uragan...u svakom smisluklma1 je napisao/la:Dobro je...Pitaju me prije utakmice moze li se staviti na Slobodu, ma moze sigurno, dacemo 3 gola minimum ali nece bit penala zbog onog protiv olimpika...Kad ono bub penal..Hajde dobro je, kontam zima je, tesko da ce biti vise golova kad pade drugi...E pomislim dajte jos jedan da ne povaljam djecu za listiće, navrati ih da uplate...I bogami eto penala jos jednog...Ne znam kad su nama svirali 2 penala, a i nisam bas siguran da li je drugi bio pošto stvarno slabo vidim sa Sjevera...Bilo je lijepih sansi za Slobodu sad se vidi koliko nam fali Radovanovic ili kakav drugi napadac...
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da Ahmetović nije povrijeđen. Nije Musemićev tip igrača. Opet ga je odredio na klupu za rezerve. Šteta ,očito momak nema lobistu. Želim mu svaku sreću u karijeri i životu.
Ja volim FK Tuzla City
nema sta i rezultati i igre su tu, neuporedivo bolje nego jesenas. Cak nas i sudije vise vole...Sad na Tusnju sude penale za nas a ne protiv nas kao jesenas...Mada cini mi se da golman ima problema sa procjenama kod istrcavanja...Cini mi se da vec tako primismo gol...staragarda je napisao/la: ne pricam ja jarane ni u kakvim siframa a nemam ti potrebu pisat u pp....Sloboda ce aBd u narednim godinama biti tamo gdje joj je mjesto u BH fudbalu...i organizacijski i rezultatski....ne znam sta ti nije jasno....rezultati se vec vide,zar ne...a da ne bi trcali pred rudu o nekim stvarima ce se pricati kad za to dodje vrijeme..samo sabura,strpljenja i dolazit na Tusanj
Ahmetovic interesantno izgleda ali nedovoljno igrao cini mi se da ostaje da vjerujemp Musemicevoj procjeni...Sad ce se Igor vratiti i to ce biti to....
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Husrefa su poslije tekme pitali za Ahmetovica i on u izjavi rece da je u pitanju povreda zadnje loze ali laksa....sad ne znamsloboda72 je napisao/la:Izgleda da Ahmetović nije povrijeđen. Nije Musemićev tip igrača. Opet ga je odredio na klupu za rezerve. Šteta ,očito momak nema lobistu. Želim mu svaku sreću u karijeri i životu.
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
075 on roadtinaslafkr je napisao/la:Ljepotica naša
Kako ljepše izgleda od onog prethodnog nazovi dizajna
NKMramor baci se na sl zadatak
Ahmetovic im provlacio na treningu kroz noge i - ode loza. Cisto sumnnjam da ce i za Zrinjski biti spreman, a i Musemic, cini mi se, nije njegov obozavatelj. Nezz zasto, jer ocigledno je kvalitetniji spic od Krpica i siguran sam da bi sa Mujicem mnogo bolje saradjivao. Covjek jednostavno zna da se krece i pravi mnogo prostora partneru u napadu
Niko, niko, samo Sloboda
mah, igrat' će Ahmetović, svi znamo i vidimo o kakvom se igraču radi, ne može Husref biti toliko glup!
Ma mislim da se Husref vodi onom politikom "ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja"...Ahmetovic je i po meni bolji od Krpica ali sve dok imamo rezultate ja sam zadovoljan pa ne bitno ko to igraChinaglia je napisao/la:mah, igrat' će Ahmetović, svi znamo i vidimo o kakvom se igraču radi, ne može Husref biti toliko glup!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ahmetovic je upitan i za Zrinjski zbog povrede..njegov peh je sto je od pocetka nesto nacet, prvo problemi sa disanjem pa sada povreda loze...inace igrac tog renomea i igrac kojem mjesecno dajes toliko "potvrde kvaliteta" bi vrlo vjerovatno igrao...
s druge strane, Krpic u ovoj polusezoni izginu za dres Slobode...kako u Sirokom ganja beka do nasih 16, ili koliko se vraca po loptu kad ne ide- cak i mimo instrukcija Husrefa..jednostavno strasno je to koliko se krece, trci, otvara, bori, uklizava itd itd - to je ono sto ocekujemo od svakog igraca Slobode, i sto manje-vise u ovoj polusezoni skoro svi i daju...
da ima bolju tehniku i da daje svaku , a ne svaku 3-4 sansu , ne bi igrao u PL ligi BiH vec bi bio Mandzukic 2
s druge strane, Krpic u ovoj polusezoni izginu za dres Slobode...kako u Sirokom ganja beka do nasih 16, ili koliko se vraca po loptu kad ne ide- cak i mimo instrukcija Husrefa..jednostavno strasno je to koliko se krece, trci, otvara, bori, uklizava itd itd - to je ono sto ocekujemo od svakog igraca Slobode, i sto manje-vise u ovoj polusezoni skoro svi i daju...
da ima bolju tehniku i da daje svaku , a ne svaku 3-4 sansu , ne bi igrao u PL ligi BiH vec bi bio Mandzukic 2
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
slazem se sa "avatar" .... Krpic je po meni prvi napadac Slobode , mnogo se trudi , velika radilica na terenu ,cinjenica je da imamo slatke muke u napadu , ja gotivim i Mujica , ali po meni puno opasniji bi bili u vrhu Krpic-Ahmetovic . Realno dok je Muja igrao po terenima PLF , Ahmetovic se "ganjao" sa Roberto Carlosom , Spahicem , Hulkom , Kuranjijem itd ....
Ne kazem ... nije pogresno ni KRPIC-MUJIC .... a ni KRPIC - AHMETOVIC , a bogmi ni MUJIC -AHMETOVIC .... na slatkim smo mukama u spicu ...
p.s. iako smo mozda i najgledanija ekipa u drzavi .... slaba je ono posjeta , Tuzla MORA pomoci vise Azmiru ,a jedini nacin jepun Tusanj !!! treba raditi na promociji toga ... i ovi sto ne dolaze su ckapi zesce
Ne kazem ... nije pogresno ni KRPIC-MUJIC .... a ni KRPIC - AHMETOVIC , a bogmi ni MUJIC -AHMETOVIC .... na slatkim smo mukama u spicu ...
p.s. iako smo mozda i najgledanija ekipa u drzavi .... slaba je ono posjeta , Tuzla MORA pomoci vise Azmiru ,a jedini nacin jepun Tusanj !!! treba raditi na promociji toga ... i ovi sto ne dolaze su ckapi zesce

Deda je po meni jedan od najboljih golmanskih trenera u drzavi, ima i taj "igracki pedigre" i sve u svemu odlican jel, al nije mu ovo prvi put a se javno nudi Sarajevu... razumijem ja to da je on navijac Sarajeva da je sa Sarajevom posto i reprezentativac, al u ovom trenutku mu to ne treba.
A sto se utakmice tice, sto bi nas Krpa reko 'NAĆIII OREMO
SVI mogu ici sto semene tice ... OSIM AZMIRA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ljepotica naša