FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 09 apr 2015, 12:29

Ne vjerujem da bi se Husref vratio u SA, nije budala da mu mafijasi prijete i sastavljaju ekipu, nek pita onog "sportskog menagera" za menagment kako mu je :), a sto se tice ovog trenera golmana koeficijent njegove intelegencije mu nece dozvoliti ostanak u Slobodi...ima MIrza Hadzic.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 apr 2015, 12:36

Dedi je bolje da suti i radi,a sto se tice Husrefa on je prosli put prakticno otjeran iz Sa sa porukama tipa idi i ne vracaj se iako je imao slabiju ekipu od trenutne i ostvarivao bolje rez,tako da ne vjerujem da ce previse zurit sa povratkom koliko god volio sarajevo.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2015, 12:37

Skver je napisao/la:Ne vjerujem da bi se Husref vratio u SA, nije budala da mu mafijasi prijete i sastavljaju ekipu, nek pita onog "sportskog menagera" za menagment kako mu je :), a sto se tice ovog trenera golmana koeficijent njegove intelegencije mu nece dozvoliti ostanak u Slobodi...ima MIrza Hadzic.
Ako smo spali na tu "ljudsku velicinu" zvanu Mirza Hadzic onda je bolje da budemo bez trenera golmana... Jao kad se samo sjetim sta su Denis Sadikovic i doticni radili u omladinskom pogonu dok je Mirza bio direktor a Denis trener, pa to je bilo uzimanje i sakom i kapom od pojedinih roditelja.

A i u sezoni kad smo ispali pa u prvom dijelu te sezone si imao neke igrace za koje je Mirza uzeo pare, doveo ih samo da imaju u karijeri da su bili u Slobodi. (Almir Čukle, Marko Milutinovic)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 apr 2015, 12:59

klasik je napisao/la:Ako smo spali na tu "ljudsku velicinu" zvanu Mirza Hadzic onda je bolje da budemo bez trenera golmana... Jao kad se samo sjetim sta su Denis Sadikovic i doticni radili u omladinskom pogonu dok je Mirza bio direktor a Denis trener, pa to je bilo uzimanje i sakom i kapom od pojedinih roditelja.

A i u sezoni kad smo ispali pa u prvom dijelu te sezone si imao neke igrace za koje je Mirza uzeo pare, doveo ih samo da imaju u karijeri da su bili u Slobodi. (Almir Čukle, Marko Milutinovic)
Prije Azmira u Slobodi su svi uzimali, ama bas svi, nemilice, dosla neka druga vremena, puno ljepsa i bolja. Ti sto su uzimali (Mirza, Denis) ako su uzimali je prava sica, sto niko ne spominje one kriminalce Sabovice, Zahirovica, Sicu i ostalu bagru, pokrali ogromne pare i nikome nista.

P.S. Mirsada Dedica pozvati na razgovor i pitati sta je on mislio sa tom svojoj izjavom, neka je lijepo obrazlozi. Za sve imaju sankcije.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 09 apr 2015, 13:35

Skver je napisao/la:
klasik je napisao/la:Ako smo spali na tu "ljudsku velicinu" zvanu Mirza Hadzic onda je bolje da budemo bez trenera golmana... Jao kad se samo sjetim sta su Denis Sadikovic i doticni radili u omladinskom pogonu dok je Mirza bio direktor a Denis trener, pa to je bilo uzimanje i sakom i kapom od pojedinih roditelja.

Prije Azmira u Slobodi su svi uzimali, ama bas svi, nemilice, dosla neka druga vremena, puno ljepsa i bolja. Ti sto su uzimali (Mirza, Denis) ako su uzimali je prava sica, sto niko ne spominje one kriminalce Sabovice, Zahirovica, Sicu i ostalu bagru, pokrali ogromne pare i nikome nista.

P.S. Mirsada Dedica pozvati na razgovor i pitati sta je on mislio sa tom svojoj izjavom, neka je lijepo obrazlozi. Za sve imaju sankcije.
Novcana kazna najvise boli. Prvo Pirija pa sad on. Ovakvim stvarima se mora stati u kraj pogotovo javno kad se izreknu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 apr 2015, 14:14

Liga i savez :puke:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2015, 14:29

TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... m-brijegom

Nešto novo? :evil: :roll:
Samo se pravno treba borit, odmah iz kluba poslati savezu ili kome vec treba ic ova obavijest, ako su bili u mogucnosti prihvatit 200 manijaka u cemu je problem ne prihvatit ne vjerujem vise od 50 fukara, kolko god mi bili optimisticni, i da se ide vise od 50 ljudi nebi otislo, 100 plafon al vrlo tesko.

Al nebitno to da 5 ljudi hoce da ide 5 ljudi treba da ode i da se omoguce uslovi. Mislim da je problem ovde sto je ultrasima napravljena sacekusa pa vraceni nazad pa de da se onda ni fukare ne puste na stadion dole.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 apr 2015, 14:30

Ne znam sto se cudite ovoj odluci, ovo sam ja znao i ranije da ce se ovo desit, trebali bi da znate da su Ultrasi bili vraceni u prosloj utakmici na Tusnju, tako da se sad vraca istom mjerom, kako mi prema njima, tako i oni prema nama i tu nema puno price .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2015, 14:59

fukara87 je napisao/la:Ne znam sto se cudite ovoj odluci, ovo sam ja znao i ranije da ce se ovo desit, trebali bi da znate da su Ultrasi bili vraceni u prosloj utakmici na Tusnju, tako da se sad vraca istom mjerom, kako mi prema njima, tako i oni prema nama i tu nema puno price .
Nije to ista mjera, njima su bili obezbijedjeni uslovi na stadionu, ogradjen dio gdje ce bit primnjeni, eh poslije kamenovanja u Miladijama cini mi se, policija ih je vratila nazad.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2015, 15:05

apsolutno ocekivana odluka i ne mozes ti tu nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2015, 15:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:apsolutno ocekivana odluka i ne mozes ti tu nista
Mozda jest ocekivana, ali mislim da nijednog argumentovanog razloga oni nemaju da zabrane dolazak.

Kolko god mrznje bilo na relaciji Fukare-Ultrasi, oni ako nisu u stanju da sprovedu jedan autobus od ulaza u grad do stadiona i nazad, onda oni nisu ni dlaka od policije.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 apr 2015, 15:17

Zašto da se zayebavaš i sl. samo izdaš saopštenje da nema gostujućih i ćao đaci :kafa: .

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2015, 15:25

Zodiac je napisao/la:Zašto da se zayebavaš i sl. samo izdaš saopštenje da nema gostujućih i ćao đaci :kafa: .
Razumijem ja to, al svako kolo, svaki dolazak gostujuci navijaca je "zayebancija" za policiju, jel mozemo mi svako kolo izdat takvo saopstenje, nemamo posebne tribine za gostujuce navijace, nemamo uslove i sl. i kraj price... al fazon je sto ovde nije to nego ocito neko ostri ku.r.ac na nama.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 apr 2015, 15:27

Tako trebaju i uraditi naši ,ni troškova ni problema nit išta ,samo saopštenje copy/paste svako domaće kolo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2015, 15:31

klasik je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:apsolutno ocekivana odluka i ne mozes ti tu nista
Mozda jest ocekivana, ali mislim da nijednog argumentovanog razloga oni nemaju da zabrane dolazak.

Kolko god mrznje bilo na relaciji Fukare-Ultrasi, oni ako nisu u stanju da sprovedu jedan autobus od ulaza u grad do stadiona i nazad, onda oni nisu ni dlaka od policije.
ma ima na toj realiciji...haman tu mora past mrtva glava i tako ce se jedino okoncat sukob ultrasa i fukara posebno i nakon svih ovih zadnjih desavanja ..i niko izgleda nece da ta krv bude u njegovoj avliji.

a i kazne su rigorozne...

npr gledano s druge strane , nasi ce takodjer vratiti ultrase ponovo, a imaju i svaki osnov da vrate recimo manijake nakon ponasanja na zadnjem gostovanju...i tu svi mogu pjevat borbene, ne mozes to promijeniti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 apr 2015, 15:46

Možeš promijeniti ako imaš svoje ljude u savezu, il na tim odlučujućim pozicijama. Pa kad dobiješ po džepu što ne možeš primiti gostujuće navijače, iduće kolo istjeraš svoje da bi goste primio. A ovako mi možemo samo svirati qrcu.

Ne da mi se tražiti po statutu i onim propozicijama za takmičenje, ali mislim da sam čitao ranije da klub mora obezbijediti prostor za gostujuće navijače inače se utakmica ne igra. Druga je stvar kad policija ne garantuje bezbijednost i vrati navijače.
A ovdje Zrinjski mimo MUPa dostavio nama takvo saopštenje, van pameti.

I ovo komentarisanje na fejsu od strane Dede, samo po džepu :crazy:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2015, 15:50

TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... m-brijegom

Nešto novo? :evil: :roll:
A ko je uticao da se vrate nasi momci iz Sirokog ? Garant isti znajucj da ce bi to belaja pa vrate ljude ..doduse neki su stigli ali pa daj momci plate orevoz i sve troskove i onda te vrati..ovako barem eto nece momci trosit pare jer su iavno rekli da nasim momcima nema ulaska na stadion
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 09 apr 2015, 15:55

saltcity ko je vracen iz sirokog ??? de makar malo se uputite u nesto prije nego komentarisete....kakvi troskovi ??

evo ja garantujem da ce sad troskovi biti veci nego da su utakmicu organizovali kako treba......POLICIJA CE MORATI BLOKIRATI SVE PRILAZE RADI OVE ZABRANE I KONTROLISATI 95 % AUTA STO ULAZE U MOSTAR......A SAD GLEDAJTE KOLIKO PRILAZA SE MORA ZATVORITI I SVE ORGANIZOVAT.......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2015, 16:20

Momcima cestitka na pobjedi,jucer sam mogao odgledati samo prvo poluvrijeme...nadam se da dolaze bolji dani i da naredne sezone idemo medju prvih 5-6 ekipa..Azmir neka okupi sto bolje ljude oko sebe i ciljana pojacanja dovesti i ne treba brinuti..

Sto se tice zabrane odlaska u Mostar,sasvim logicno barem po meni znamo kakvi su odnosi dvije navijacke grupe,bolje ovako,nego da se dogodi jos jedan Vedran Puljic !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []