Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Citam ovo sto je Zamparini izjavio da smo ponudili 35 miliona za Dybalu
Kako nas koristi da digne cijenu igracu, cekajuci da se jave naftasi.
Iz Juventusa su vec opovrgnuli da je ta cijena ponudjena, a i sam nisam vjerovao cim sam procitao.
Jos lafo, "Juve zeli zavrsit sve u roku naredne sedmice", drugim rijecima ljudi pocnite mi slati ponude (PSG; City etc etc) hajde sta cekate, koji lafinas je Zamparini.
Kako nas koristi da digne cijenu igracu, cekajuci da se jave naftasi.
Iz Juventusa su vec opovrgnuli da je ta cijena ponudjena, a i sam nisam vjerovao cim sam procitao.
Jos lafo, "Juve zeli zavrsit sve u roku naredne sedmice", drugim rijecima ljudi pocnite mi slati ponude (PSG; City etc etc) hajde sta cekate, koji lafinas je Zamparini.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
20 miliona i nek **** u troskoku.
bjeri bola Karli, uozbilji se .. baš me zanima koliko biste vi tražili za njega da je vaš igrač (a da je ovakva situacija)
garant biste rekli, €20 mln
pitajte da vam ga daju džaba 
Kada bi nastupao za Juventus cijena bi bila 40 milionaChinaglia je napisao/la:bjeri bola Karli, uozbilji se .. baš me zanima koliko biste vi tražili za njega da je vaš igrač (a da je ovakva situacija)garant biste rekli, €20 mln
Samo saburli Dybala je nas... ide to na 30mil u ratama plus neki igrac koji je njima interesantan tipa de cegliea ili Padoina a da nije potreban Juventusu... i vjerovatno da se obavezemo za kupovinu i Vazqueza... po meni dosta solidan igrac za rotaciju... kao i perrerya... jer ga dosta povezuju sa nama... ubjedjeniji sam u ovaj transfer nego u Scudetto ove sezone..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
o tome pričam, krajnje objektivni JuventiniVelaHavle je napisao/la:Kada bi nastupao za Juventus cijena bi bila 40 milionaChinaglia je napisao/la:bjeri bola Karli, uozbilji se .. baš me zanima koliko biste vi tražili za njega da je vaš igrač (a da je ovakva situacija)garant biste rekli, €20 mln
O jes o jes. Slobodno priznajChinaglia je napisao/la:o tome pričam, krajnje objektivni JuventiniVelaHavle je napisao/la:Kada bi nastupao za Juventus cijena bi bila 40 milionaChinaglia je napisao/la:bjeri bola Karli, uozbilji se .. baš me zanima koliko biste vi tražili za njega da je vaš igrač (a da je ovakva situacija)garant biste rekli, €20 mln
Ne može El Pado za Dijambalu.MrMuscle je napisao/la:Samo saburli Dybala je nas... ide to na 30mil u ratama plus neki igrac koji je njima interesantan tipa de cegliea ili Padoina a da nije potreban Juventusu... i vjerovatno da se obavezemo za kupovinu i Vazqueza... po meni dosta solidan igrac za rotaciju... kao i perrerya... jer ga dosta povezuju sa nama... ubjedjeniji sam u ovaj transfer nego u Scudetto ove sezone..
Dijambala je u zadnjoj godini ugovora praktično i tu je najbitnije da se dogovormo s igračem jer sam siguran da neće produžiti, Zampa baca bombe jer on nijednu ponudu nije dobio, prodaje maglu. Na kraju će preći za 20M + neki igrač iako ne vrijedi ni eura iznad 20M. Nije Marotta lud, bit će kako on želi, baš kao i za Iturbea, neće pasti pod pritisak licitacije.
Včrs najavljeno: Storari; Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Morata, Llorente.
Nema Comana za lijeka. Max reče da je ovo možda i odlučujući meč za scudetto i zato i jači sastav.
Najbitnije je da ne bude povreda, a i gol Španaca ne bi bio loš, i Morata je u nizu bez gola od LP.
Včrs najavljeno: Storari; Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Morata, Llorente.
Nema Comana za lijeka. Max reče da je ovo možda i odlučujući meč za scudetto i zato i jači sastav.
Najbitnije je da ne bude povreda, a i gol Španaca ne bi bio loš, i Morata je u nizu bez gola od LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ipak SKY najavljuje Comana sa Moratom i Llorenteom u napadu.
Kombinacija koju do sad nismo ni jednom gledali, jedva čekam.
Kombinacija koju do sad nismo ni jednom gledali, jedva čekam.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
#Juventus starting XI: Storari, Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin, Vidal, Marchisio, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente. #ParmaJuve

El Pado 
Idemo lagano samo 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventus FC
Solidno, moze bolje, ali pristojno u ovom sastavu.
Coman dobar, bori se, strasno je uzivanje gledati ga u prodoru s brzinom koju ima.
I Struraro dobar.
Ne bi bilo lose ubaciti Pepea i preci na 4-3-3 ako Max ne odluci da ubaci Moratu.
Coman dobar, bori se, strasno je uzivanje gledati ga u prodoru s brzinom koju ima.
I Struraro dobar.
Ne bi bilo lose ubaciti Pepea i preci na 4-3-3 ako Max ne odluci da ubaci Moratu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne sviraše nam najmanje jedan penal, ono na Llorenteu, a mogli su i sa Sturarom na početku onaj duel.
Nadam se jednoj šansi i golu u drugom i da umrtvimo ovo još.
Nadam se jednoj šansi i golu u drugom i da umrtvimo ovo još.
Juventus FC
Uzasno branjenje kontre. Ogbonna umjesto da krene na igraca on bjezi nazad, Chiellini lose zatvara, a jos 4 igraca posmatra.
Ciganska igra Parme inace, more faula, a sudija je nas zakinuo za bar 5.
Nismo zasluzili izubiti ovdje.
Debi Vitalea.
Katastrofalno sudjenje cijeli mec.
Odavno ciganskiju ekipu nisam vidio od ove Parme.
Sto se tice nas, Llorente, Ogbonna i Pepe tesko da ce vidjeti Juventusa naredne sezone.
Ciganska igra Parme inace, more faula, a sudija je nas zakinuo za bar 5.
Nismo zasluzili izubiti ovdje.
Debi Vitalea.
Katastrofalno sudjenje cijeli mec.
Odavno ciganskiju ekipu nisam vidio od ove Parme.
Sto se tice nas, Llorente, Ogbonna i Pepe tesko da ce vidjeti Juventusa naredne sezone.
#MaxOUT
#MaxOUT
koja bruka. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlFantasista
- Kontakt:
Zaslužen poraz, ja sam znao da neće dobiti, očekivao sam ovakv meč, Lloretne, Pepe i tako te protjerati na ljeto, nemaju oni šta tražiti više u ovoj ekipi...
Nek' su izgubili da se malo opamete pred ključni dio sezone...
Žao mi Allegrija...
Nek' su izgubili da se malo opamete pred ključni dio sezone...
Žao mi Allegrija...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bez nekog posebnog komentara, ono ko da si znao da ce izgubit.
Dobro je da se prodrmaju a sada slijedi utakmica sezone u utorak.
bye the way Vidal je sjena od nekadasnjeg igraca.
Dobro je da se prodrmaju a sada slijedi utakmica sezone u utorak.
bye the way Vidal je sjena od nekadasnjeg igraca.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 1 gost.