FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaves
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaves » 12 apr 2015, 23:00

Zna li se ista je li Braida stvarno bio na Romi danas ili je patka?

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 apr 2015, 23:40

Zasto se cudite zbog ove reakcije Neymara?
Zar vam jos uvijek nije jasno da ste hamalski klub?
Paraplegičar je tu da zamjeni malog staljina,i kao takav moze da radi sta hoce.
Ne znam zasto se iscudjavate? :|

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 apr 2015, 23:49

Dzoni je napisao/la:Zasto se cudite zbog ove reakcije Neymara?
I sa staljinom i paraplegicarom vas rijesimo kakav li je osjecaj

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 apr 2015, 23:54

xaves je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Zasto se cudite zbog ove reakcije Neymara?
I sa staljinom i paraplegicarom vas rijesimo kakav li je osjecaj
I mi smo vas 3-1,al to nije poenta moje price.
Ja nigdje u pitanje nisam dovodio kvalitet pomenutog dvojca,vec samo kazem da ste hamalski klub.
Ne trebas se zbog toga lose osjecat jer taj sistem danas pokrece svijet,najbolji primjer ti je kod nas,bruka ljudi* koji gule za privatnika** a samo se on bogati.

*bruka ljudi - ostali igraci barce.
**privatnik - midzet

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 apr 2015, 23:57

Hahaha ne pije ti ta vode haj mi nadji jednog, ali jednog bivseg igraca Barce koji je pricao lose o Messiju ili imas neke insajderske informacije za koje niko ne zn

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:07

xaves je napisao/la:Zna li se ista je li Braida stvarno bio na Romi danas ili je patka?
Bio je na tekmi, 100%.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 13 apr 2015, 00:11

mandraX je napisao/la:
xaves je napisao/la:Zna li se ista je li Braida stvarno bio na Romi danas ili je patka?
Bio je na tekmi, 100%.
Znaci mogao bi Pjanic doci? Nedavno je i sam rekao da ga je najvise naucio LE dok je bio u Romi, kako bi nam legao sa svojom elegancijom i zadnjim pasom koji je prijeko potreban od veznjaka ove sezone, igrac koji ima fantasticne predispozicije samo jos psihu da popravi, a siguran sam da bi se u Barci pobrinuli za to na najbolji moguci nacin

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 apr 2015, 00:12

xaves je napisao/la:Hahaha ne pije ti ta vode haj mi nadji jednog, ali jednog bivseg igraca Barce koji je pricao lose o Messiju ili imas neke insajderske informacije za koje niko ne zn
Pogresnoj se osobi obracas za insajderske informacije,slabo ti ja to pratim.
Ali vidim ono sto je dostupno svima,a to su zivi prenosi sa terena.
Prosle sezone mnogi od vas su bili nezadovoljni igrama midzeta,jer je (vase rijeci) setao po terenu i nije radio nista dok lopta ne dodje do njega.
Cuvao se za SP rekose.
Ostali su hamalili za njeg i pokrivali igraca manje

Imal tebi logike da jedan ozbiljan klub koji je od njeg napravio ime,izljecio ga,pruzio mu sve sto treba u zivotu i koji ga placa i dan danas stavlja licne interese jednog igraca ispred svojih interesa?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:13

xaves je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Bio je na tekmi, 100%.
Znaci mogao bi Pjanic doci? Nedavno je i sam rekao da ga je najvise naucio LE dok je bio u Romi, kako bi nam legao sa svojom elegancijom i zadnjim pasom koji je prijeko potreban od veznjaka ove sezone, igrac koji ima fantasticne predispozicije samo jos psihu da popravi, a siguran sam da bi se u Barci pobrinuli za to na najbolji moguci nacin
Ne mora značit' da je Pjanića pratio, ja bih prije rekao da je onog beka u Torina pratio.

A možda i jednog i drugog. :cool:
Dzoni je napisao/la: Imal tebi logike da jedan ozbiljan klub koji je od njeg napravio ime,izljecio ga,pruzio mu sve sto treba u zivotu i koji ga placa i dan danas stavlja licne interese jednog igraca ispred svojih interesa?
Koliko je Messi dao Barci (sad fakat stani, razmisli o ovome, pa onda piši nešto), koliko kredita ima, može naredne tri sezone da hoda po terenu i češka jajca, niko mu nema pravo prigovorit'.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 13 apr 2015, 00:16

Kako licne interese o cemu pricas covjek nas vuce doslovno vecinu sezone s obzirom da Ney i Suki nikako ne mogu istovremeno uhvatit formu znaci daleko najkonstantniji i najbolji igrac ove sezone i sad neki licni interesi?? Mislim da su odgovor na tu "nezahvalnost" silne titule koje je donio kao glavni igrac Barce, smijesno je to sto si apisao cuj licni interesi
EDIT: @mandrax pisale su neke spanske novine da je pratio njega i pjanica pa zato sam uzeo malo ozbiljnije tu informaciju

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 apr 2015, 00:19

mandraX je napisao/la:
Dzoni je napisao/la: Imal tebi logike da jedan ozbiljan klub koji je od njeg napravio ime,izljecio ga,pruzio mu sve sto treba u zivotu i koji ga placa i dan danas stavlja licne interese jednog igraca ispred svojih interesa?
Koliko je Messi dao Barci (sad fakat stani, razmisli o ovome, pa onda piši nešto), koliko kredita ima, može naredne tri sezone da hoda po terenu i češka jajca, niko mu nema pravo prigovorit'.
To i jest moja poenta.
Midzet je postao veci od vaseg malog kluba.
I zato je barca hamalski klub. :kafa:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 13 apr 2015, 00:21

Covjek je zabio najvise golova u historiji klasika, i ja bih bio frustriran njime da je obrnuta situacija, razumljivo je dzoni.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 apr 2015, 00:24

xaves je napisao/la:Covjek je zabio najvise golova u historiji klasika, i ja bih bio frustriran njime da je obrnuta situacija, razumljivo je dzoni.

E jbg ne moras odmah sve svodit na neke licne frustracije,ako malo bolje razmislis ovo sto sam ja napisao je cinjenica,kao sto je cinjenica i to da je zabio najvise golova u historiji klasika.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:24

Dzoni je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
To i jest moja poenta.
Midzet je postao veci od vaseg malog kluba.
I zato je barca hamalski klub. :kafa:
Dosta vam je noćnih mora, kompleksa, tuge i sl. prouzrokovao hamalski klub na čelu sa Midzetom. Mi smo uživali, moram priznat'. :kafa:

[youtube][/youtube]

Nije lahko, znam...

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 13 apr 2015, 00:26

Dzoni je napisao/la:
xaves je napisao/la:Covjek je zabio najvise golova u historiji klasika, i ja bih bio frustriran njime da je obrnuta situacija, razumljivo je dzoni.

E jbg ne moras odmah sve svodit na neke licne frustracije,ako malo bolje razmislis ovo sto sam ja napisao je cinjenica,kao sto je cinjenica i to da je zabio najvise golova u historiji klasika.
Ne mislim licne frustracije nisam isao na tebe ali generalno vi realovci smisljate te teorije zavjere da je veci od kluba zasnovane na cemu? Na cemu je zasnovano to da je postao veci od kluba samo trazim objasnjenje nista vise

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 apr 2015, 00:29

xaves je napisao/la:
Ne mislim licne frustracije nisam isao na tebe ali generalno vi realovci smisljate te teorije zavjere da je veci od kluba zasnovane na cemu? Na cemu je zasnovano to da je postao veci od kluba samo trazim objasnjenje nista vise
Pa zar ti nisam dao objasnjenje kroz prethodne postove? :hmmmmm:

@mandrače mozes ti i bolje od nekog jeftinog klipa sa youtuba :thumbup:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:31

Dzoni je napisao/la: @mandrače mozes ti i bolje od nekog jeftinog klipa sa youtuba :thumbup:
Nije Bogami jeftin, vjeruj meni se svaki put digne kad gledam ovaj klip. :mrgreen:

A taj klip je jedina činjenica u cijeloj ovoj, nazovimo je, diskusiji. :salut:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 13 apr 2015, 00:31

@Dzoni rekao si da je midzet veci od kluba diktator, privatnik u jednom poredjenju ok ali nisi dao jedan jedini argument u korist toga samo mi nije jasno na temelju cega je to konkretno zasnovano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 apr 2015, 00:34

Midzo je veci (a i skuplji) od 90% klubova svijeta.

Još kad bi imao ovlasti da smijenjuje predsjednike, uprave i trenere - gdje bi nam kraj bio :think:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 apr 2015, 00:36

let3 je napisao/la:Midzo je veci (a i skuplji) od 90% klubova svijeta.

Još kad bi imao ovlasti da smijenjuje predsjednike, uprave i trenere - gdje bi nam kraj bio :think:
Tehnički gledano Messi je skuplji od 99% timova svijeta :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.