Preporuke za knjige ?? prijeglozi,sugestije,gdje,sta kako ??
Moja prva preporuka: Fajron u Sarajevu Neleta Karajlica na latinici
http://www69.zippyshare.com/v/48762917/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator/ica: insider
planiram neke SFTribalian je napisao/la:@DANTES , mogao bi i nesto van fantastike da procitas.

Spremaj IM, ostavi se Nesboa, il ćeš i ti Fatkiću prosut ko onaj, da su to neke pedagoške metodemessilla je napisao/la:Jo Nesbo bogotac. Ja evo drugi put čitam Harry Hole serijal. Prvi put po redu. Stigao do Snowmana.
počeo sa real book, ali em skupo, em ima puno i prešao na epub format... znaš ako ćeš točak onda trebaš znati da je to dug serijal koji u sredini malo opadne kvalitetom, a opet to na kraju dignu...Otelo je napisao/la:Jesi ti citao onaj " Točak vremena" i da li je bilo PDF ili real book ?
Ja se pravo zainteresirao za to ali nigdje da nadjem real book
ako ćeš e book samo reci, ja ne preporučujem pdf već epub jer njega možeš da podesis kako hoćeš...Otelo je napisao/la:Negdje sam naletio komplet 225 €, laguna izdanje.
Znam da je dug, 14 naslova, 23 knjige. Duzina mi je najmanji problem. Vise me nervira to što cu morati ebook citati

Ima kod nas u Lukavici. 23 KM je, mada se vjerovatno po ovim "divljim" knjizarama moze naci i za manje.nacho je napisao/la:@Pappy Gdje nađe Džez Basket i koliko KM?
" onclick="window.open(this.href);return false;Nitro je napisao/la:Neko link za čitanje online ili skidanje Paulo Koeljo-Alhemičar?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.