Samo zamijeni mene i sebe, kod mene stavi kad neko kaze da je Wall bolji od Irvinga, a sebe u suzama kad neko kaze da Harden nije MVP ili da ima previse slobodnihalemsa je napisao/la:Posto smo vazda ozbiljni, iamo sam malo vise vremena pa iz dosade napravio koji meme, nemoj te se ljutit:
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Svaštara
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Wall jeste bolji od Irvinga. Drugu sezonu u nizu vodi ekipu z PO kao glavni igrac..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ok, inace vidjeli smo da jedan igrac vodi tim u playoff, najsvjeziji primjer je Westbrook i OKC. Regularna sezona je inace takmicenje u individualnim kvalitetama, igra se 1 na 1, nema saigraca, nema trenera, nema nikakve pomoci, zato sto je kosarka zapravo individualni sport, na fazon tenisa.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Wall jeste bolji od Irvinga. Drugu sezonu u nizu vodi ekipu z PO kao glavni igrac..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto Cleveland je na dosta slabom Istoku prosle sezone doveo Denga uz Irvinga, uz Hawesa, Milesa i Jacka te postojece Waitersa, Thompsona i Varejaa. Bynuma i Benneta necu racunati jer su bili odroni. I zavrsili su na 10. mjestu sa 33 pobjede.adriano_leite je napisao/la:Ok, inace vidjeli smo da jedan igrac vodi tim u playoff, najsvjeziji primjer je Westbrook i OKC. Regularna sezona je inace takmicenje u individualnim kvalitetama, igra se 1 na 1, nema saigraca, nema trenera, nema nikakve pomoci, zato sto je to zapravo individualni sport, na fazon tenisa.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Wall jeste bolji od Irvinga. Drugu sezonu u nizu vodi ekipu z PO kao glavni igrac..
Pokretac svega u Clevelandu je James priznao ti to ili ne, Cleveland bez njega nije PO ekipa sto se moglo vidjeti kada je odsustvovao sa terena. Isto tako Wall je pokretac u Wizardsima, Wizardsi bez njega nisu funkcionalna ekipa koja ima glavu i rep..
Irving je bolji kao scorer daleko, Wall je bolji kao general na terenu daleko..
Wall nije kao Westbrook, Wall grije ekipu, Westbrook je hladi. Ne govorim o kvalitetima i o tome da je bolji od Westbrooka to necu reci, vec cisto o hemiji i koheziji.
alemsa je napisao/la:Posto smo vazda ozbiljni, iamo sam malo vise vremena pa iz dosade napravio koji meme, nemoj te se ljutit:
- adriano_leite
- Kontakt:
Normalno je da je James pokretac svega, jer sa njim su dosli i bolji igraci. Takodjer, ja sam vise od svega volio da ostane ekipa ista, uz par promjena, ali bez Jamesa, Lovea i ostalih, pa da vidim kako bi to izgledalo sa Blattom i Irvingom kao kljucnim ljudima u ekipi. Ja sam siguran da bi i tada usli u playoff.tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto Cleveland je na dosta slabom Istoku prosle sezone doveo Denga uz Irvinga, uz Hawesa, Milesa i Jacka te postojece Waitersa, Thompsona i Varejaa. Bynuma i Benneta necu racunati jer su bili odroni. I zavrsili su na 10. mjestu sa 33 pobjede.adriano_leite je napisao/la:Ok, inace vidjeli smo da jedan igrac vodi tim u playoff, najsvjeziji primjer je Westbrook i OKC. Regularna sezona je inace takmicenje u individualnim kvalitetama, igra se 1 na 1, nema saigraca, nema trenera, nema nikakve pomoci, zato sto je to zapravo individualni sport, na fazon tenisa.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Wall jeste bolji od Irvinga. Drugu sezonu u nizu vodi ekipu z PO kao glavni igrac..
Pokretac svega u Clevelandu je James priznao ti to ili ne, Cleveland bez njega nije PO ekipa sto se moglo vidjeti kada je odsustvovao sa terena. Isto tako Wall je pokretac u Wizardsima, Wizardsi bez njega nisu funkcionalna ekipa koja ima glavu i rep..
Wall nije kao Westbrook, Wall grije ekipu, Westbrook je hladi. Ne govorim o kvalitetima i o tome da je bolji od Westbrooka to necu reci, vec cisto o hemiji i koheziji.
O individualnim kvalitetama ne bih govorio, jer se vec zna moj stav o tome ko je bolji igrac, a ne bih da ulazim u bespotrebne diskusije. Samo cu reci da je Washington daleko od nefunkcionalne ekipe bez Walla. Nisu to vise vremena kada su igrali Blatche i McGee. Tu su sada jako dobri Beal, Nene, veteran Pierce koji je i dalje igracina, Gortat itd. Prosle godine je bio Ariza koji je imao cini mi se pa sezonu karijere itd.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@aleme zaboravio si Capitana kad mu neko dirne Ronda 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto bez Arize koji im je bio dobar za spacing i Millera sa dodatkom Piercea kao veterana i Sessionsa su opet tu gdje jesu.
Po meni oni bez Walla mogu odigrati par utakmica, generalno sezonu kada bi igrali bez njega bili bi daleko od PO.
Isto kao i Oklahoma bez Duranta, kazu ljudi dobri mogu, mogu 5 utakmica ali sezonu mogu samo da ispuse u konacnici.
Necu niti ja da se raspravljam, tebe se ne moze ubjediti. Ako su Nene i Gortat dobri igraci onda su bili i Deng, Hawes i Jack dobri. Samo je to trebalo znati ukomponovati..
Po meni oni bez Walla mogu odigrati par utakmica, generalno sezonu kada bi igrali bez njega bili bi daleko od PO.
Isto kao i Oklahoma bez Duranta, kazu ljudi dobri mogu, mogu 5 utakmica ali sezonu mogu samo da ispuse u konacnici.
Necu niti ja da se raspravljam, tebe se ne moze ubjediti. Ako su Nene i Gortat dobri igraci onda su bili i Deng, Hawes i Jack dobri. Samo je to trebalo znati ukomponovati..
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa evo gledaj, da bi ekipa usla u playoff, krece od trenera, mi smo izmijenjali 3 trenera za 3 godine, odnosno 2 u godinama kada nismo isli u playoff. Otpustanje Byrona je bila greska, jer ga je naslijedio Brown koji je unistio sve dobro sto je uradio Byron. Nakon odlaska Byrona, Dion i Kyrie su slabije funkcionisali, a oni su bili glavna okosnica tima. Dovoljno je uporediti i brojke. Irving najlosiju sezonu u ligi odigrao kod Browna. Covjek nema napadacke akcije. Odbrana je bila truba, a ona je trebala biti kljuc uspjeha, jer je poznat kao defanzivni strucnjak, ali nije strucan ni u jednom segmentu, pa tako ni u odbrani. Kroz ekipu je proslo mnogo igraca, Jack je bio sjena Jacka, a Bynum je bio Bynum. Varejao kao jedini pravi veteran je bio povrijedjen. Deng je dosao, nije bio ni na pribliznom nivou, a razlog su akumulirane povrede kod Thibsa i minute. Ni sada u Miamiu nije djelovao bolje nego kod nas. Hawes je igrao jako dobro i dobro smo izgledali sa njim na terenu. Gortat je double double centar, solidan ofanzivno, jako dobar defanzivno. Nene je igracina, samo ga povrede muce kroz karijeru, a u Wizardsima je propustio 15 utakmica ove sezone i 29 sezonu ranije. Andy je propustao cijele sezone nakon 15-20 odigranih utakmica.tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto bez Arize koji im je bio dobar za spacing i Millera sa dodatkom Piercea kao veterana i Sessionsa su opet tu gdje jesu.
Po mojim kriterijima, takva ekipa je daleko od nefunkcionalne ekipe, pogotovo kada imaju kontinuitet pod palicom jednog trenera.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prosto ne mogu da vjerujem da je to propustiorio_Ferdy88 je napisao/la:@aleme zaboravio si Capitana kad mu neko dirne Ronda
A.F.C. Bournemouth!
- IlCapitano
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Prosto ne mogu da vjerujem da je to propustiorio_Ferdy88 je napisao/la:@aleme zaboravio si Capitana kad mu neko dirne Ronda
Kod mene je slideshow, kreneš od ramba pa gore do nezalaganja...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da se malo igram Filipa? prvih 5 i rezervnih 5 koje bi najradije hackovali po pozicijama 
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Svaštara
@Adriano
prosle i pretplosle sezone pred početak dosta drugačija ti je bila prica o kvalitetima igrača Cavsa i ostalih i Cavsi su predvodjeni irvingom bili sigurna PO ekipa pa bista pogodio nisi
Isto tako jbg nekom je bolji wall nekom Kyrie, tebi znamo ko, al ostali jbg svako ima svoje neko vidjenje boljeg
prosle i pretplosle sezone pred početak dosta drugačija ti je bila prica o kvalitetima igrača Cavsa i ostalih i Cavsi su predvodjeni irvingom bili sigurna PO ekipa pa bista pogodio nisi
Isto tako jbg nekom je bolji wall nekom Kyrie, tebi znamo ko, al ostali jbg svako ima svoje neko vidjenje boljeg
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@aleme Svaka cast za ovo sto si napravio!
Bas se ismijah!

- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Odg: Svaštara
okJoseeMourinho je napisao/la:@Adriano
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
tuzlak1987 je napisao/la:Da se malo igram Filipa?
prvih 5 i rezervnih 5 koje bi najradije hackovali po pozicijama
Ja ti mogu onako iz glave nabrojati petoricu.tuzlak1987 je napisao/la:Da se malo igram Filipa? prvih 5 i rezervnih 5 koje bi najradije hackovali po pozicijama
Rondo, Drummond, Jordan, Smith, Whiteside
Samo sto Smith nije starter
da Russ je min 2 klase iznad Wallatuzlak1987 je napisao/la:Pa eto Cleveland je na dosta slabom Istoku prosle sezone doveo Denga uz Irvinga, uz Hawesa, Milesa i Jacka te postojece Waitersa, Thompsona i Varejaa. Bynuma i Benneta necu racunati jer su bili odroni. I zavrsili su na 10. mjestu sa 33 pobjede.adriano_leite je napisao/la:Ok, inace vidjeli smo da jedan igrac vodi tim u playoff, najsvjeziji primjer je Westbrook i OKC. Regularna sezona je inace takmicenje u individualnim kvalitetama, igra se 1 na 1, nema saigraca, nema trenera, nema nikakve pomoci, zato sto je to zapravo individualni sport, na fazon tenisa.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Wall jeste bolji od Irvinga. Drugu sezonu u nizu vodi ekipu z PO kao glavni igrac..