Andre Roberson na SGdscile je napisao/la:Ja ti mogu onako iz glave nabrojati petoricu.tuzlak1987 je napisao/la:Da se malo igram Filipa? prvih 5 i rezervnih 5 koje bi najradije hackovali po pozicijama![]()
Rondo, Drummond, Jordan, Smith, Whiteside
Samo sto Smith nije starter
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da dosta ljudi podcjenjuje momka, on ove godine ima 40 double doubleova sto je uz Chris Paula najvise u ligi od svih guardova. Paul ima isto 40. Uz to i jedan i drugi igraju dobru odbranu..andro234 je napisao/la: da Russ je min 2 klase iznad Walla
- Kobe Bryant
- Kontakt:
slucajno nesta googlam i naidjeh na svoj komentar Edinu Avdicu iz 2012 , nisam nikad gotivio Jamesa
Edine, znam the ti je James I Wade drag , ali sto imaju popusta kod sudija ovo finale to je strasno. Sto se tice odbrane pogotovo od pick and roll-a to je najbolje sto Miami igra dok s druge strane Okalhoma nezna, prodori I ulazi isto stoji, ali ni James ni Wade nemogu bazen pogoditi iz vana. Sigurno 5-6 odluka sudija kardinalnih je odlucilo pobjednika , the ne govorim o kljucnim 4 nepostojeca licna Duranta koji je mora izaci , a samim tim poremetiti igru Oklahome koja se taman odljepila, pa ona vracena lopta od unutrasnju tablu , pa sivranje svega I svasta na kraju za Jamesa I Wade a nista na drugoj strani , sramotno , hajde the kazemo kao domacinsko sudjenje , pa sta je onda onaj sut za izjadnacenje ono je bio dupli faul I na Durantu na sutu I na Westbrooku na skoku. Mislim pored sumanute igre Westbrooka u II I Hardena u III, Brook je glavni krivac. Samo the kazem zar Brooks nemoze nacrati I jednu produktivnu akciju , evo the mu ja pomognem.
Postava: Fisher, Westbrook, Harden, Durant I Perkins.
Ma koliko bili dobri cak mogu I the kazem skoro pa savrsine u odbrani James I Wade , od ove akcije se nemogu branit.
1. Postavis Fishera u korner za tricu.
2. Usidris Perkinsa u reket.
3. Postavis Duranta na vrh reketa kao pick ili povratnu tricu.
4. dadnes loptu ili Hardenu ili Westbrooku , the igraju dupli pick prvo sa Durantom pa onda jedan s drugim I sa njihovim talentom fizikalijama to je ili zicer polaganja ili zicer zakucavanje za Perka ili otvoren sut za Fishera ili otvoren sut I otvoren put za prodor Durentu sto je skoro pa zicer.
Znaci toliko imas talenta I bez obzira na savrsenu odbranu od picka koju Miami igra najboljke u ligi , ovaj napad sa ovom postavom je neodbranjiv.
Pa Brookse , zar je to tesko za postaviti?
Pored sudija razlozi za poraz u 3 tekmi :
1. Slaba odbrana I skok u reketu , a uzasna odbrana od pick and roll-a.
2. Slobodna bacanja
3. James Harden , doduse igrao je dobru odbranu , ali je zeznuo par napada kada su se trebali odljepiti.
4. Durant slabo otvaranje I slaba postavka blokova za Duranta , popio par bananan na ulazima oprezniji biti.
5. Trener , neshvatljive rotacije I plan igre nepostoji.
Mada je ovo bila samo takva kradja sudija , los Miami do bola bio.
Hvalite igru Jamesa, mislim jeste igracina , ali na ovakav nacin do titule mene potsjeca na Miami 2006, moze statistika sve govoriti, ali ostat ce mrlja, doduse nikoga to nece biti briga jer je Wade ostao od tada closer I najboljie izdanje u finalima ikada I jednog igraca?
Meni su pokazatelj I internacionalne tekme , Olimpijada 2004 je dovoljno rekla o Jamesu , Wade-u , Bosu I Carmelu , 2008 su se svi sklonili I pobjegli I Kobe preuzeo protiv Spanije u 4/4 , Durant sa dosta slabiom ekipom 2010 pokazuje isto slicno. Jeste the ovi imaju fizikalije ali Kobe I Durant su nesta vise , ma koliko se ti trudio the Jamesa dignes visoko.
Mislim jeste nestvarna ona tekma portiv Bostona I brojeke ali su I nestvarna izdanja protiv Dallasa, evo sad u finalu ga cuva Harden a-1-1 pa ga James nemoze izdominirati a nije Harden neki extra defanzivac , jeste iznad prosjeka ali the nema hrabrosti the ga izgura I the igra ledjima protiv hardena zalosno , hajde kada ga cuvaju Durant ili Selfalosa pa kao duge ruke.
Neznam gadi mi se vise ovo kada vidim klasicnu nepravdu , ovdje je zasad nepravda nad Oklahomom , isto sto tebe bole neke stvari opravdano protiv Utah-a sto su sviranje , mislim the bi trebao analizirati I ovu tekmu.
pa to je prekid i iskljucenje, nema prednosti, pogresan si primjer daoDonnie Darko je napisao/la:Zamisli u fudbalu, ekipa krene u kontru 3 na 2, i ono za svaki slučaj neki igrač ekipe koja se brani, na suprotnoj strani terena daleko od lopte faulira protivničkog igrača koji nema loptu samo da bi prekinuo kontru.
Mislim to je logično crveni karton direktan i ne bi se igra prekidala, ali samo zamisli da je to dopušteno na šta bi fudbal ličio.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
dscile je napisao/la:Ja ti mogu onako iz glave nabrojati petoricu.tuzlak1987 je napisao/la:Da se malo igram Filipa? prvih 5 i rezervnih 5 koje bi najradije hackovali po pozicijama![]()
Rondo, Drummond, Jordan, Smith, Whiteside
Samo sto Smith nije starter
tri centra,malo previse
http://www.complex.com/sports/2015/04/9 ... ality-quiz" onclick="window.open(this.href);return false;
k. malone
k. malone
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahahhaa ta ce ba i ja nekad imam osjecaj da bi stociro svakog ko pomisli njih dvojicu poredit
..jedan je MJ
Man charged in fight over whether Michael Jordan or LeBron James better
STATE COLLEGE, Pa. -- Police say an argument over whether Michael Jordan or LeBron James is a better basketball player ended in a Pennsylvania man's arrest on aggravated assault and other charges.
Man charged in fight over whether Michael Jordan or LeBron James better
STATE COLLEGE, Pa. -- Police say an argument over whether Michael Jordan or LeBron James is a better basketball player ended in a Pennsylvania man's arrest on aggravated assault and other charges.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
eto sta se desi kad se forumasi sretnu uzivo 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
" onclick="window.open(this.href);return false;

- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaze Woj da je odnos izmedju Carlislea i Ronda trajno nepopravljiv i da Rondo sigurno odlazi. To je bilo i jasno nakon sinoc.
Isto kaze da je "neizbjezno" da ide u Lakerse kod Kobija ovog ljeta.
Isto kaze da je "neizbjezno" da ide u Lakerse kod Kobija ovog ljeta.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
I tako Rondo bez velike trojke pored njega postade ne samo beskoristan igrač, već i rak u ekipi.
Ma s Rickom se ne slaze i to je toDonnie Darko je napisao/la:I tako Rondo bez velike trojke pored njega postade ne samo beskoristan igrač, već i rak u ekipi.
predo je on, sto se tice ove ekipe, sinoc nije htio ni igrat
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa sta je igrac koji nece igrati nego beskoristan i rak?alemsa je napisao/la:Ma s Rickom se ne slaze i to je toDonnie Darko je napisao/la:I tako Rondo bez velike trojke pored njega postade ne samo beskoristan igrač, već i rak u ekipi.
predo je on, sinoc nije htio ni igrat
Uostalom ko je on da se ne slaže sa Rickom, u Dallasu. Hajd da je ovaj došao u Boston pa i nekako.
Kad se sjetim kako je Dallas bio dobar prije trejda.
Pa jebga ne da mu Rick da igra svoju igru, nego Rick zove plays konstatno, to vremenom se napuni kao sto i vidis, nije dobar fit. Sinoc je bez ikakvog effort-a igro, namjerno faulira, 8 secundi dobi ono nije lotpu prenio preko pola, Terrija ostavlja samog pobjeze bukvalno od njegDonnie Darko je napisao/la:
Pa sta je igrac koji nece igrati nego beskoristan i rak?
Uostalom ko je on da se ne slaže sa Rickom, u Dallasu. Hajd da je ovaj došao u Boston pa i nekako.
Kad se sjetim kako je Dallas bio dobar prije trejda.
Bio je Dallas dobar prije trade nea sta, ali im je odbrana bila problem i tad, ni Wright nebi mogo zaustaviti ovaj PnR.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovoga puta, zahvaljujući Rajonu lično, baratam činjenicama. Koliko god se to njegovim vojnicima ne sviđalo.
Ne samo da je razjebo Dallas, već je svojim odlaskom omogućio i Celticsima da uđu u playoff.
Jedva čekam njegov teferič u Lakersima naredne sezone. Nadam se da neće još koja draga ekipa okliznut se i dovesti ga. Lakersi
Ne samo da je razjebo Dallas, već je svojim odlaskom omogućio i Celticsima da uđu u playoff.
Jedva čekam njegov teferič u Lakersima naredne sezone. Nadam se da neće još koja draga ekipa okliznut se i dovesti ga. Lakersi