Brato vidis da su kinky. Namjerno pokusaju s nekom gluposti i onda uzivaju dok im ga mećemVirtu4l je napisao/la:![]()
taman kad pomisliš da nema dalje, pastrmka te razuvjeri
Cernica je napisao/la:Brato vidis da su kinky. Namjerno pokusaju s nekom gluposti i onda uzivaju dok im ga mećemVirtu4l je napisao/la:![]()
taman kad pomisliš da nema dalje, pastrmka te razuvjeri
nek dodu na pivu na vojnicko kad budemo titulu slavili. **** se komsiju samo nek ima pit, pa taman je i zrinjski osvojiowestherc je napisao/la:Ja sa vama polako a vi tako e onda ništa od vina...
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili)
I samo jako...
Evo sto ste poceli pisat na nasoj temi nego ste jos poceli odgovarat jedan drugomrigotina je napisao/la:;);););););););)
nek dodu na pivu na vojnicko kad budemo titulu slavili. **** se komsiju samo nek ima pit, pa taman je i zrinjski osvojiowestherc je napisao/la:Ja sa vama polako a vi tako e onda ništa od vina...
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili)
I samo jako...
Hvala brat moj viplashzna je napisao/la:Rođeni sretno sutra, razvalite ih. Pozdrav za sve prave Mostarce a poseban pozdrav bratu Pastrmki, zna on ko ga pozdravlja![]()
ma pogrešno sam se izrazio. Želim vam sreću ! Al što se Sarajeva tiče bili bi vam zahvalni i da uzmete bod u tom sam smislu rekao. Naravno da želim da ih razvalite !!!tepsija je napisao/la:Čekaj...ako sam dobro shvatio Zagore,ti nama želiš sreću i da makar bod 'uzmemo' na našem terenu.Taman kao da protiv Reala igramo.Na stranu kup,bili smo u strašnom grču i pod pritiskom...ali sutra samo pobjeda.
Kao protiv Želje,Sarajeva,Širokog,tako i protiv ovih seoskih lola,samo oštro i na pobjedu.
4:0.
ja sam im davno halalioDrustveniParazit je napisao/la:Sutra ih razvalite i od mene vam je halal što ste nas pobijedili.
Nidje veze drug.Virtu4l je napisao/la:Samo da vaši ne izgore u prevelikoj želji.
Brato nemoj se ljutiti ali za mene ova utakmica ne predstavlja ništa nego obično ghovno i tako i bude. Ja sam davno postao ravnodušan za nazovi derbi kojim se oni diče. Još kada se ove izbjeglice iz srednje Bosne uhvate Nevesinjaca a veze nemaju gdje se ta Varoš nalazi dođe mi da povraćam. Prvi Olimpijac iz BiH je bio Nevesinjac koji se prezivao Tepavica, a prvi doktor nauka iz BiH je bio također bio iz Nevesinja a to je Safvet Beg-Bašagić. Ratko Radovanović koji je s Bosnom bio prvak 1979 je također Nevesinjac, a pjevač Tifa vuče korijene iz Nevesinja. Poznati doktor Skočajić je iz Nevesinja. Mnogi fudbaleri koji su igrali u Veležu su Nevesinjci, a među njima su: Okuka, zatim Jazo Đurasović iako je rođen u Mostaru, i on ima korijene odozgo. Braća Dugalić, nažalost rahmetlije su također Nevesinjci...Ima ih još ali nemam sada vremena da ih sve nabrojim. Vladimir Skočajić Taramba je također Nevesinjac.Cernica je napisao/la:Ma busimo sutra one izbjeglice iz srednje bosne i škutore doseljene 70ih u mostarsku novogradnju 100%. Idemo im yebat mamaru i syebat slavlje uz ganguA vala brato i bolje im je da ih mi zguzimo ko će ih gledat kako gangaju s onim stavijapr u hou i rukom ispod zuhapa
![]()
![]()
daj brato ovo je stavijarmo nije škutorija idite kod dida gangat
ma ja bola samo forza do pobjede mostaraca protiv kunda
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, Beli98, Burberry46, bvsic, Direktorcic, gh0stHZ, Giuseppe1, Hajdeee, jurisicduska, Morgen19, Napapijri, perodeformero, rishovski, Rodman, SamoDaKazeem, TETRAPAK, Vanja8, worchester i 99 gostiju.