SAMO FINALE lp MOZE SPASITI SEZONU ,U SPUPRTNOM ZA MENE JE OVA SEZONA NEUSPJESNA OVO JE KATASTROFA .
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
makar samo jedan da su dali ALI NI JEDAN **** PENALLLLLLLLLLLLLLL ,JAD I CEMER.
SAMO FINALE lp MOZE SPASITI SEZONU ,U SPUPRTNOM ZA MENE JE OVA SEZONA NEUSPJESNA OVO JE KATASTROFA .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Bit ce da je proradio domino efekt
Za nepovjerovat.
Za nepovjerovat.
- Centre forward
- Kontakt:
Najgore od svega je sto nas je ovih 120 minuta iscrpilo do maximuma. Dodaj na to i povredu Robena i dobiješ koridu u Čevljanovićima.
Bravo Mario Gece, pogodio si okvir gola.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
J e b e m sudiji mater. Coravi klokan debilski. Puuu ****
- Rekordmeister
- Kontakt:
Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..
Na penale nemam riječi, ono je katastrofa. Eto, Gagelmann odvede BVB u finale, šteta, ali hajde, okrećemo se klempi i idemo na sve ili ništa 
Centre forward je napisao/la:Najgore od svega je sto nas je ovih 120 minuta iscrpilo do maximuma. Dodaj na to i povredu Robena i dobiješ koridu u Čevljanovićima.![]()
a ovo malo debelo gocinjsko govedo cerati iz kluba uzeti sta se da uzeti za njega .Kad se samo sjetim prica o njemackom mesiju
@Nerminović drug, ipak smo mi prošli dalje uz dosta, sreće 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Weiser je elber za ovog getzea. Kako lik nonsalantno sve shvata to je za nepovjerovat. Sezona je uzas jer lp ne vjerujem da mozemo uzet sa ovoliko povreda i turbulencija u igri. Pa jel moguce ovoliko nepravde da ima. Puuuu . **** fudbal cijeli. 2 penala , precke stative sanse. P7uuuuuu
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bas od veresije napravise sta napravise.. Ovo je davno trebalo rjesiti , imali su sansi, poslije jedna prava prilika i gol Dortmunda i normala ljudi odmah boljii..
Zbog Kloppa mi je drago nek su prosli i da osvoje, a eto domino efekt bas, karma
Mi smo njih znali pobjedit u par navrata bas u zadnjim secundama ono i ajd neka sevap je
Samo da protiv Barce odigraju ovako bar do izlaska Thiaga jer je to super igra bila,. i ja sam zadovoljan do one minute kad je morao izac i Robben i Thiago prije..
Ovo za penale.. bas prepricavat unucima ak Bog da haha..
Zbog Kloppa mi je drago nek su prosli i da osvoje, a eto domino efekt bas, karma
Samo da protiv Barce odigraju ovako bar do izlaska Thiaga jer je to super igra bila,. i ja sam zadovoljan do one minute kad je morao izac i Robben i Thiago prije..
Ovo za penale.. bas prepricavat unucima ak Bog da haha..
FC Bayern !!!!!
Scholl je napisao/la:J e b e m sudiji mater. Coravi klokan debilski. Puuu ****
dzaba mu psujes ne cuje te
nema ba kad treba bit yeban gaće same spadaju 
- anelbavarac
- Kontakt:
Jah kriv je Gotze.
Doduse bez Lewe, Mullera, Thiaga, nije ko im'o ni pucat.
Uleverkusen poslat' "B" ekipu, druge nema.
Doduse bez Lewe, Mullera, Thiaga, nije ko im'o ni pucat.
Uleverkusen poslat' "B" ekipu, druge nema.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NA kraju je Bayern poklonio penale Borussiji, više nego očito, kome još golman šuta penal u četvrtoj seriji. O utakmici nema se šta reći, još jednom se pokazalo da Bundesliga ima ozbiljan problem sa sudijama, ovo je postala tradicija da svaki važan duel oni odluče. Borussiji sretno u finalu, drugačije do Evrope nisu mogli ni doći pa mi je jasno zašto je krajnji ishod meča ovakav.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Rekordmeister je napisao/la:Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..
De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?
Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.
Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu
#miasanmia
Ne mogu da vjerujem da ima navijaca Bayerna koji su u stanju kritikovati Gagelmana
Prosle godine Vam sudija nije smetao kada nije priznao cist gol BVB-a u finalu. Kao sto sam napisao na temi BVB-a morate znati da se u zivotu kad-tad sve vrati.
PS: Nakon ovog poraza sam jos vise ubjedjen da ce Bayern uzeti LP, jer ce zeljeti demantovati kriticare.
Prosle godine Vam sudija nije smetao kada nije priznao cist gol BVB-a u finalu. Kao sto sam napisao na temi BVB-a morate znati da se u zivotu kad-tad sve vrati.
PS: Nakon ovog poraza sam jos vise ubjedjen da ce Bayern uzeti LP, jer ce zeljeti demantovati kriticare.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako osvoje LP, halalit ću im ovo ispadanje iz kupa.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/schwein ... aja/160602" onclick="window.open(this.href);return false;
Schweinsteiger tragicar veceri
Schweinsteiger tragicar veceri
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sudija **** ti sve da Bog da pištaljku proguto, dva penala nisi sudio, **** ti i ženu i kćerku i sve . Nevjerujem da smo ispali
kavi smo penali jeli ovo moguće četri penala onako promašiti
i onakve šanse fulati Bastiane imaš li oči da je smjestiš u gol. Još povreda Robbena
teško ćemo se oporaviti od ovog i proći Barcelonu Neko je SIHRE BACIO na nas ovo je nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.