BH klubovi u Evropi 2014/15

THEC
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2014/15

Post Postao/la THEC » 02 maj 2015, 15:15

Jao nekom ludom srecom njih izvuci, pa moglo bi se odmah poceti slaviti jer ko sto vec rekoh bez imalo podcjenjivanja oni ne bi mogli proci nijednog naseg predstavnika jer njihova liga je amaterska a ovaj koeficijent su nakucali radi toga sto svake godine igraju pretkolo LP jer su prvaci stalno :lol:
Pyro is not a crime !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 02 maj 2015, 15:28

THEC je napisao/la:Jao nekom ludom srecom njih izvuci, pa moglo bi se odmah poceti slaviti jer ko sto vec rekoh bez imalo podcjenjivanja oni ne bi mogli proci nijednog naseg predstavnika jer njihova liga je amaterska a ovaj koeficijent su nakucali radi toga sto svake godine igraju pretkolo LP jer su prvaci stalno :lol:
Liga amaterska, kao Zeta, Kukesi amaterski timovi pa nas po usima udarise, kao i onaj Norveski tim sto nas obruka na Kosevu. Vi sto mislite da je nas tim super jak dođite sebi, vidite da kroz nasu ligu koja je amaterska a nasi prefiks profesionalne se tesko borimo, tako da ne treba imati velika ocekivanja po pitanju europe i nekog dalekog prolaska.

Inace sto se tice predkola LP sudeci po trenutnoj formi nasih timova Sarajeva, Zelje, Sirokog, Zrinjskog i kvalitete igre, mozda nekom ludom srecom pri zdrijebanju mozda se moze proci prvo predkolo inace sve su jaki protivnici.
EL je druga prica mada i tu treba biti jako oprezan.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2015, 15:33

Drugo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 maj 2015, 15:34

Da i svakog od nabrojanih smo nadigrali, to sto smo ispali od Zete i Kuksija je druga stvar,losa realizacija itd. i porediti ovu nasu generaciju sa onom kad smo ispali od Kuksija je smijesno pa u ta doba je Todor bio najbolji nas igrac i da tvrdim da bi svaki nas tim TNS-a izbacio i nadam se da cemo imati priliku igrati sa njima (ako ne mi onda ko bude prvak) i mi ne igramo prvo pretkolo nego drugo

ps. i nezz koja budala samo nazva Haugesund amaterskim timom koji nas uostalom nije obrukao ni u cemu ne znam samo o cemu pricas
Pyro is not a crime !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 maj 2015, 15:39

Mi opasno podcjenjujemo timove i sudimo po drzavama iz kojih dolaze, npr. ovaj HJK Helsinki, mi bi rekli sta ce oni Finici tamo ne znaju sta je fudbal igraju hokej, a ljudi bi nam ocitali lekciju svim nasim timovima !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2015, 15:42

Elegant je napisao/la:Mi opasno podcjenjujemo timove i sudimo po drzavama iz kojih dolaze, npr. ovaj HJK Helsinki, mi bi rekli sta ce oni Finici tamo ne znaju sta je fudbal igraju hokej, a ljudi bi nam ocitali lekciju svim nasim timovima !
Ma vala kad skontas ipak je bolje dobiti Helsinki ili Molde nego Celtic,Bate,Ludogorets...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 maj 2015, 15:48

Elegant je napisao/la:Mi opasno podcjenjujemo timove i sudimo po drzavama iz kojih dolaze, npr. ovaj HJK Helsinki, mi bi rekli sta ce oni Finici tamo ne znaju sta je fudbal igraju hokej, a ljudi bi nam ocitali lekciju svim nasim timovima !
nekad se neopravdano i precjenjuju ti timovi, taj Helsinki stoji da je itekako kvalitetan (prije neku godinu bi nasi timovi lagano s njima zavrsili posao) ali sad vise nisu lagani nimalo, prosle godine su Rapida iz Beca izbacili i igrali grupnu fazu EL ali ko sto i Mortem rece opet je bolje njih izvuci nego recimo Plzen,Celtic,neke jevreje,
Pyro is not a crime !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, kontra i 22 gosta.