Da se mi skupimo sa foruma, sa Legendom za selektora, dobili bi i nase i Litvance.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koji nivo Allahu dragi.
Da se mi skupimo sa foruma, sa Legendom za selektora, dobili bi i nase i Litvance.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vjerujem da se bolji rukomet igra na Derventa - Vogosca.
Jbm ti ovo i sto mi treba. Markovicu dati kartu u jednom smjeru.
Jbm ti ovo i sto mi treba. Markovicu dati kartu u jednom smjeru.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 maj 2015, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Naguzili se litvanci,ali kome ba kad nasi nemaju pojma.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Bolji sam od ovih nasih krila skupa 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta će biti, i tamo smo bili bolji samo (i to jedva) od velesile Irana, a igrači i pogotovo genijalci na klupi su ostali istiKeenan.- je napisao/la:Sta nam bi poslije SP, majko mila...
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 03 maj 2015, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
ZELJEZNICAR 1921!
Boli me glava nesto, stomak pomalo, sve gore i gore kako vrijeme odmice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
samo kad bi malo stisnuli odbrani, bar 2-3 minute, bila bi egal završnica....ima još vremena
hajmo sad iskoristiti dva igraca više
hajmo sad iskoristiti dva igraca više
4 na 2

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Buricuuuu brateeeee
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
B U R I C 
Prce je blje da ode na klupu.KATASTROFA
ovaj međed od 200 kila nas uništava, pravi im prostor, izvlaci penale...a ne možeš ga izgurati, otac ga yebo
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 maj 2015, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mozes mi samo pojasniti ovo "mali biscani" , a ima i Bihac premierligaski klubova, samo da te napomenem, i Bihac ne zivi od cazinjana i kladuscana kao sto pises, ovo nije ni mjesto ni tema za pisanje o ovakvim stvarima, ali poznajem ja tebe na ovom forumu jos prije 2 godine, i imao si ovako slicnih gluposti jos kad je FK Krajina bila u 1 ligi federacije, i ta dvorana iz kantonalnog budzeta ako se ikad bude pravila znaj da ce se praviti u Bihacu, ipak je to glavni grad USK, imas pozdrav iz najljepseg grada na kantonumerdanovic je napisao/la:Drago mi je što su biscani pokazali sta misle svojim brojnim komentarima, koji su negativno usmjereni kako na kapitena, tako i na sve građane najmnogoljudnije opcine na USK. Iako sam iz Cazina, nisam bio na utakmici čak ni na onoj protiv Grcke, sasvim mi je svejedno gdje repka igra, važno da je dvorana puna. Mnogi mali biscani zaboravljaju da egzistiraju zahvaljujući najviše gradjanima Cazina i Velike Kladuše, pa mi je sasvim neshvatljivo ovakvo omalovažavanje. Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost. Ako se treba negdje praviti dvorana iz kantonalnog budžeta to je onda Cazin, jer jedini imamo premijerligaski klub na kantonu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
let3 je napisao/la:ovaj međed od 200 kila nas uništava, pravi im prostor, izvlaci penale...a ne možeš ga izgurati, otac ga yebo
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa ovaj nas pivot pogodit okean ne moze, frajer je 3-4 zicera promasio boze sacuvaj
Pobjedice nas Litvanija

Jbt veazalic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Faruk Varalica nastavlja kao na SP, panjina pa et'
Fali Toroman da ga ****,iskustvo je iskustvo,Malinovic van forme kao i Ivan i to nema igre cim su oni odsjeceni,u odbrani umjesto da igraju Vranjes,terzic,Prce debeli supak nesto izmislja ma mrs u pm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
.... a po selektoru bice iskljucivo kriv Toromanovic ...BosnaSTL je napisao/la:Pobjedice nas Litvanija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.