Cleveland Cavaliers

L-Train
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la L-Train » 12 maj 2015, 11:56

ovo sam ocekivao od @Tite da prebrojava krvna zrnca,ali od tebe nisam :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 maj 2015, 14:08

L-Train je napisao/la:ovo sam ocekivao od @Tite da prebrojava krvna zrnca,ali od tebe nisam :mrgreen:
Zar sam pogrijesio u svojoj racunici? :D

Nemam nista protiv Cavsa, ali sam alergican generalno na bandwagon navijace, bilo kojeg tima, u bilo kojem sportu. Cak mi ne smetaju ni navijaci igraca, ali bandwagon navijaci izvuku ono najgore iz mene. :nene: :puke:
Postovanje treba zaraditi.

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 12 maj 2015, 14:14

kad_kako je napisao/la:Nebi otisao toliko daleko i rekao da ima dosta navijaca. Na ovom forumu ima 1 navijac Cavsa (sa tobom 2), dosta bandwagon navijaca, i pokoji Jamesovac.

@Ulivaca, da se kojim slucajem ne zoves Deni?
Nisam deni ali kad svrstaš ta 4 slova u malo drugačijem redoslijedu dobiješ moje ime. :D
Mogao sam si misliti jel tako je po čitavoj Americi. Kad je Džemaludin otišao, svi odjednom nisu Cavs fans, ali su "uvijek" bili Heat fans, ili Lebron fans.
Samo prava raja se sjeća kako je bilo prije njega. Pa ja sam dobivao karte za džabe dok su Ricky Davis Andre Miller i ostali igrali.
A vidi nas sad...
Dobri su vam ovi Bullsi ali imam neki feeling večeras
FC Bayern -/- THE Ohio State University

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 maj 2015, 14:18

Nije vise DAL aktuelan,sad je CLE. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 maj 2015, 14:41

Ulivaca je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nebi otisao toliko daleko i rekao da ima dosta navijaca. Na ovom forumu ima 1 navijac Cavsa (sa tobom 2), dosta bandwagon navijaca, i pokoji Jamesovac.

Nisam deni ali kad svrstaš ta 4 slova u malo drugačijem redoslijedu dobiješ moje ime. :D
Mogao sam si misliti jel tako je po čitavoj Americi. Kad je Džemaludin otišao, svi odjednom nisu Cavs fans, ali su "uvijek" bili Heat fans, ili Lebron fans.
Samo prava raja se sjeća kako je bilo prije njega. Pa ja sam dobivao karte za džabe dok su Ricky Davis Andre Miller i ostali igrali.
A vidi nas sad...
Imam jednog poznanika iz Zenice, koji zivi 5 minuta od Q arene, a zove se Deni, pa sam zato pomislio od tebe, Edine (?), da si on. :D

Jedini pravi navijac, Cavs-a, na ovom forumu (po mom misljenju), prije tvog dolaska, ti je 'adriano_leite'. Covjek je tu odavno i ostao je uz Cavse i kroz vas citav proces dugogodisnjeg tankiranja. Jest da je postao malo arogantan (ne zamjeri, ali jesi druze), ali kroz kakvo je trolanje u toku godina prosao na forumu, ne moze mu covjek ni zamjeriti na tome. Ostali 'navijaci' su lagano se rasprsili u toku godina, i sad se naravno vracaju, i busaju se u prsa svojim Cavsima. :stop: :lol:

Sretno, i neka bolja ekipa pobijedi veceras! ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2015, 15:11

kad_kako je napisao/la:
Ulivaca je napisao/la:

A vidi nas sad...
Imam jednog poznanika iz Zenice, koji zivi 5 minuta od Q arene, a zove se Deni, pa sam zato pomislio od tebe, Edine (?), da si on. :D

Jedini pravi navijac, Cavs-a, na ovom forumu (po mom misljenju), prije tvog dolaska, ti je 'adriano_leite'. Covjek je tu odavno i ostao je uz Cavse i kroz vas citav proces dugogodisnjeg tankiranja. Jest da je postao malo arogantan (ne zamjeri, ali jesi druze), ali kroz kakvo je trolanje u toku godina prosao na forumu, ne moze mu covjek ni zamjeriti na tome. Ostali 'navijaci' su lagano se rasprsili u toku godina, i sad se naravno vracaju, i busaju se u prsa svojim Cavsima. :stop: :lol:

Upravo ovo, nisam postao arogantan, nego malo i ja provociram one sto su provocirali proteklih godina, dosta raje to ne konta, ali sta da se radi :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 12 maj 2015, 15:30

kad_kako je napisao/la:
Ulivaca je napisao/la:

Mogao sam si misliti jel tako je po čitavoj Americi. Kad je Džemaludin oticao, svi odjednom nisu Cavs fans, ali su "uvijek" bili Heat fans, ili Lebron fans.
A vidi nas sad...

Znači odgonetnuo si ime, svaka čast :thumbup: ... Ali eto koliko je malen taj svijet. Znam 100% da sam igrao košarke sa jednim Denijem i to baš iz Zenice prije možda 2,3 godine... To mora da je on, kod nas nema toliko puno Bosanaca kao npr. u Chicagu, a svakog pamtim k'o da mi je rod.

Ali brate, trebali ste uzeti i onu zadnju, Džemo šut- katastrofa, naš 3pt shooting- katastrofa, a Kyrie jadnik jedva hoda, a odigra 40 minuta. Jest' da vam je falio Gasol, priznam to jeste handicap.
Večeras će biti lom, i ko pobjedi će i najvjerovatnije osvojiti East... Sretno!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 maj 2015, 15:59

Deni je malo otkacen. Barem po mojim utiscima. Ako je taj bio takav, onda je to isti. :D

Ova ekipa bez Gasola, je na razini onih Bulls-a iz predhodnih godina. Ofanzivno budemo limitirani totalno. On nama jednostavno donosi novu dimenziju u napadu, jer je jedini big man koji konstantno zabija. Taj je uvijek toplo hladno, a Noah, je nepostojeci u tom segmentu igre. Jedino budemo defanzivno bolji bez njega. Mada ne trazim izgovore. Sve ekipe imaju svoje povrede. Utakmica je se mogla dobiti, ali to je NBA, nikad nista nije sigurno. Ako Atlanta uhvati zamah kakav su imali u regularnoj sezoni, mislim da predstavlja opasnu prijetnju objema ekipama. Nama ni Washington ne lezi. Ali sve ce se znati uskoro. :)

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 12 maj 2015, 16:23

Vidim da se prozivaju neki navijaci Cavsa,recimo ja sam se registrovo pred pocetak ove sezone,sto ne znaci da nisam prije bio navijac Cavsa,ove godine imam konstantan pristup internetu i malo vise vremena da mogu pratiti vecinu utakmica,a Cavse sam gledao sve i jednu utakmicu.NIsam zelio biti jedan od onih sto pogledaju box score kad se probude i krenu da pametuju.Za kraj bih dodao samo da nisam jedan od mladzih generacija i da sam bio i ostao navijac Cavsa prije Jamesa a abd i poslije njegovog zavrsetka karijere.Poz i abd da veceras dobijemo.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 maj 2015, 16:35

kad_kako je napisao/la:
L-Train je napisao/la:ovo sam ocekivao od @Tite da prebrojava krvna zrnca,ali od tebe nisam :mrgreen:
Zar sam pogrijesio u svojoj racunici? :D

Nemam nista protiv Cavsa, ali sam alergican generalno na bandwagon navijace, bilo kojeg tima, u bilo kojem sportu. Cak mi ne smetaju ni navijaci igraca, ali bandwagon navijaci izvuku ono najgore iz mene. :nene: :puke:
ma ni najmanje :P ,pozz do vecerasnjeg druzenja :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2015, 16:39

Edine dobro dosao medju navijsce Cavsa..fino te vidjeti i da navijas za tu ekipu jer i tu zivis ..svakako respekt i cestitam na predhodnim pobjedama ..ranije nism imao kome ni cestitati osim Adriana..ostali manje vise vole Jamesa...ne znam sto se tice rudya njega ranije nisam vidjao pa ni medju navijacima Miamia pa moze bit nsvijac Cavsa..uglavnom tu zivis znas kako je sranje u geadu .media i sve to za ovu seriju , tako isto je ovdje i u Chicagu.

Nego koliko vam kostaju ulaznice tu za ovu seriju najeftinija prepostavljam gore na vrhu ili negdje na sredini?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 12 maj 2015, 16:53

Irving: “I’d rather give 30 percent, 40 percent, rather than give none at all...I still know I can be effective.”
svaka cast majstore

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 maj 2015, 17:07

rudy91 je napisao/la:Irving: “I’d rather give 30 percent, 40 percent, rather than give none at all...I still know I can be effective.”
svaka cast majstore
Nesto slicno je govorio jos poslije utakmice, da ne trazi izgovor zbog povrede te da ne planira propustiti niti jedan mec. Ono sto je fascinantno kod ovog mladog momka, prema njegovim rijecima (u intervjuu nakon tekme, tu je bio i James), u toku utakmice protiv Chicaga kada ga nije islo, pitao je u svlacionici saigrace da li zele da igra ili da presjedi ostatak meca, jer nije na 100%, svi su izrazili zelju da igra. Sumnjam da bi neki igrac to uradio, a da ima max ugovor, pogotovo neko u njegovim godinama zeljan dokazivanja. Meni je ovaj momak fascinantan, pogotovo sto je svasta prezivio i rano ostao bez majke, trenirao s ocem itd. Nadam se takodjer da je bar malo sanirao povredu i da cemo ga veceras gledati u boljem izdanju koje se od njega i ocekuje, jer je od velikog znacaja za ovu ekipu, ma sta ko rekao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 12 maj 2015, 17:57

adriano_leite je napisao/la:
rudy91 je napisao/la:Irving: “I’d rather give 30 percent, 40 percent, rather than give none at all...I still know I can be effective.”
svaka cast majstore
Nesto slicno je govorio jos poslije utakmice, da ne trazi izgovor zbog povrede te da ne planira propustiti niti jedan mec. Ono sto je fascinantno kod ovog mladog momka, prema njegovim rijecima (u intervjuu nakon tekme, tu je bio i James), u toku utakmice protiv Chicaga kada ga nije islo, pitao je u svlacionici saigrace da li zele da igra ili da presjedi ostatak meca, jer nije na 100%, svi su izrazili zelju da igra. Sumnjam da bi neki igrac to uradio, a da ima max ugovor, pogotovo neko u njegovim godinama zeljan dokazivanja. Meni je ovaj momak fascinantan, pogotovo sto je svasta prezivio i rano ostao bez majke, trenirao s ocem itd. Nadam se takodjer da je bar malo sanirao povredu i da cemo ga veceras gledati u boljem izdanju koje se od njega i ocekuje, jer je od velikog znacaja za ovu ekipu, ma sta ko rekao.
Nisam znao za to da je pitao suigrace da li zeli da da presjedi ili igra,ali sad mi je jos vise porasto' u ocima :clap: Ja od njeg i sa povredom veceras ocekujem 20p,jer je scoring masina kakva se rijetko vidza,takodze JR je odlican cijeli playof pa malo vise akcija veceras za njeg trebaju skontati

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 13 maj 2015, 00:30

SaltCityAttack je napisao/la:Edine dobro dosao medju navijsce Cavsa..fino te vidjeti i da navijas za tu ekipu jer i tu zivis ..svakako respekt i cestitam na predhodnim pobjedama ..ranije nism imao kome ni cestitati osim Adriana..ostali manje vise vole Jamesa...ne znam sto se tice rudya njega ranije nisam vidjao pa ni medju navijacima Miamia pa moze bit nsvijac Cavsa..uglavnom tu zivis znas kako je sranje u geadu .media i sve to za ovu seriju , tako isto je ovdje i u Chicagu.

Nego koliko vam kostaju ulaznice tu za ovu seriju najeftinija prepostavljam gore na vrhu ili negdje na sredini?
Pa ticketi jesu skupi ali najjeftiniji su gore iza koša gdje su ti oblaci oko koljena... Može se naći po koji ticket u Mid-levelu po 100 do 150 dollara, u sredini možda 200.

Što se tiče Kyrija volim njegovu borbenost i postao je jedan od mojih najomiljenijih igrača. Stvarno puno ekipa ima ključnih povreda, izgleda Gasol neće ni večeras....

ETO ZA POLA SATA GAME TIME!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2015, 01:03

Ulivaca je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Edine dobro dosao medju navijsce Cavsa..fino te vidjeti i da navijas za tu ekipu jer i tu zivis ..svakako respekt i cestitam na predhodnim pobjedama ..ranije nism imao kome ni cestitati osim Adriana..ostali manje vise vole Jamesa...ne znam sto se tice rudya njega ranije nisam vidjao pa ni medju navijacima Miamia pa moze bit nsvijac Cavsa..uglavnom tu zivis znas kako je sranje u geadu .media i sve to za ovu seriju , tako isto je ovdje i u Chicagu.

Pa ticketi jesu skupi ali najjeftiniji su gore iza koša gdje su ti oblaci oko koljena... Može se naći po koji ticket u Mid-levelu po 100 do 150 dollara, u sredini možda 200.

Što se tiče Kyrija volim njegovu borbenost i postao je jedan od mojih najomiljenijih igrača. Stvarno puno ekipa ima ključnih povreda, izgleda Gasol neće ni večeras....

ETO ZA POLA SATA GAME TIME!

brate to je jeftino ako poredim ovo ovdje u Chicagu ..evo ja gledam sad rasprodano za slijedecu utkamicu ima gore pri vrhu ulaznica skroz sami vrh 182.00 ulaznica ..imas da stojis oko 170 isto gore pri vrhu ahahaha .. dole kako ides ide i do skoro 1000
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 13 maj 2015, 01:12

Wow bogami puno skuplje ali ipak je Chi-raq velika metropola. Dobar start Bullsa, Rose opasan. Nije dobro

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 maj 2015, 04:24

Lebron veceras najvise poena 38 najvise skokova 12 najvise asistencija 6 najvise ukradenih i blokada po 3,sve to bez izgubljene lopte :thumbup:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 13 maj 2015, 04:54

L-Train je napisao/la:Lebron veceras najvise poena 38 najvise skokova 12 najvise asistencija 6 najvise ukradenih i blokada po 3,sve to bez izgubljene lopte :thumbup:
zakuco sve kategorije :clap: Irving takodze odlican uz Tompsona i solidne JR i Shumpa,idemo u Chikago zavrsiti ovu seriju
go Cavs,go

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 15 maj 2015, 01:30

Momci, večeras nas očekuje gusta utakmica, igrat će Bullsi 120 na sat. I pred prošlu utakmicu sam imao dobar feeling, a bogami i večeras.
Nek se Kyrie malo odmori, Ipak je dugačak put do Nba finals :)

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.