Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobro Agente ba nisam ja hipster, pupupu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji 

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 12 maj 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Eto sto mi je nekad dosta Sarajeva i BiH. Moji su ovdje skoro 40 godina, ja rodjen ovdje i opet takve stvari se desavaju... I za sve smo mi krivi sto se desava u gradu, cak smo mi i rat poceli po nekim teorijama...Cartman je napisao/la:Gledam jedan clanak o Sandzaklijama i komentare ispod. Nekad se cudim ovim nekim rasistima u Norveskoj, a onda vidim sta nasi ljudi govore o ljudima iste etnicke pripadnosti, jer su eto porijeklom iz Sandzaka.Sramota.
Tako da meni odlazak iz Sarajeva ne bi tesko pao, jer kako god okrenem, gradjanin sam drugog reda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Košuljaš.Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Da sam ja znao da je vako dobro u školu nosit košulje, nosio bi ja i prije.Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji

I oni što me poznaju u prolazu kažu, gdje si šmekerčino i tako to, a djevojke pitaju jesi li to našao djevojku pa idete na kaficu.

Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.

Ma to je vecinom kosulja prebacena preko neke majiceAgentttB je napisao/la:Košuljaš.Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji

@Belmin ja sam sepeo u skoli samo za slikanje a ovako samo prebacim

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tamo nekad kasnije, obavezno lakat kroz prozor autaBelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NeJmam auto, maksum sam. 

Virtu4l je napisao/la:Tamo nekad kasnije, obavezno lakat kroz prozor autaBelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()

Kad vidim likove u patikama za fudbal, kako su utrpali pantole u patike i obavezno bijele carape

Nullius in verba
- Goalgetter
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Tamo nekad kasnije, obavezno lakat kroz prozor autaBelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()

Šta me napadoste, sunce vam. Patike normalne nosim, adidas plitke, i crne čarape koje jedva vire. HAHAH 

Ma neka svako nosi ono što mu se sviđa. Nikad se nisam opterećivao izgledom, frizurom, obrvama, i tako tim stvarima. Blijedi džins, starke u svim bojama, martinke, maja kratkih rukava, samo da nije preširoka i to je to.... klasika
Ma Belmine, šta ću kad si doš'o na zicer

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imas li Belmine kakvog zmaja na kosulji 

Nullius in verba
Starke, hlace jeans (crne, tamno plave ili nekad one plave ali ne one gay) i gore majica i kosulja. A zimi kaput i neka zimska obuca a ostalo relativno istoVirtu4l je napisao/la:Ma neka svako nosi ono što mu se sviđa. Nikad se nisam opterećivao izgledom, frizurom, obrvama, i tako tim stvarima. Blijedi džins, starke u svim bojama, martinke, maja kratkih rukava, samo da nije preširoka i to je to.... klasika

De bolan, nemojte me tjerati da slikam. 
Jednobojne nosim u izlazak, a ove karirane i to, bez zmajeva ovako, mada i njih nekad i izlazak.
A imam ORO na košulji, al nije Srpski, nego onaj USA.
I ne nosim košulje kratih rukava, jer mi je to niđe veze.
I de bolan šta me handrite, dosta me žene handre.
edit: Igram fida, dođem tamo poslije, pa da vidim je li još šta trebam objašnjavati.

Jednobojne nosim u izlazak, a ove karirane i to, bez zmajeva ovako, mada i njih nekad i izlazak.
A imam ORO na košulji, al nije Srpski, nego onaj USA.

I ne nosim košulje kratih rukava, jer mi je to niđe veze.

I de bolan šta me handrite, dosta me žene handre.
edit: Igram fida, dođem tamo poslije, pa da vidim je li još šta trebam objašnjavati.

- Goalgetter
- Kontakt:
E ovim si se izvadio.BelminM23 je napisao/la: I ne nosim košulje kratih rukava, jer mi je to niđe veze.![]()

Plačem od smijeha, kad vidim lika s tenama za termina, i košulja bijela, svečana 
Takvih ima bruku, i važe za šminkere u gradu.Izmislili novi SWAG

Takvih ima bruku, i važe za šminkere u gradu.Izmislili novi SWAG

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li acad majstora ovdje?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Šta ti trebaEvolution87 je napisao/la:Ima li acad majstora ovdje?
Nullius in verba
A tebi krivo pravo, pa ih vodaš po tvrđavi u DobojuBelminM23 je napisao/la: I de bolan šta me handrite, dosta me žene handre.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.