FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 12 maj 2015, 23:06

pa' da li je moguce da uvijek morate gledati samo negativne stvari, ljudi moji moramo biti ponosni sto nismo prodali utakmicu nakon drugog gola i sto je ekipa pokalaza karakter...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 12 maj 2015, 23:06

muamerc je napisao/la:
tajger je napisao/la:Samo ne znam kako neko moze neko na ovo gledat kao na pobjedu,jer barsa dr pol odigrala sa 30%snage,mesi nije potrcao,nejmar trckarao,tako ova pobjeda je samo za slijepe da slave i da se zamazu oci
I mi smo prije dvije godine odigrali sa 30% u drugoj. Nismo se oznojili, svi trckarali. Bilo bi 10 u dvije.
Bas tako moj druze

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 maj 2015, 23:07

Kraj jos jedne neuspijesne sezone za Bayern, uz neigranje nasih glavnih igraca, i one 3 budale u njihovom napadu, bolje nije ni moglo..
Na upravi je i na treneru, da dovedu ciljana pojacanja, koja ce unaprijediti nasu igru.
Pep ima zadnju sansu da osvoji LP.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2015, 23:07

Saurman je napisao/la:Nema Ulija da im yebe sve po spisku od stručnog štaba do igrača.Rummenige i ekipa nemaju damu da odbruse ublehi španskoj jer ga štite ko polarnog medvjeda.

Sad će mu na ljeto dati 100mil na pojačanja a on će dovesti opet neke lijeve igrače a ja ću gledati Rafinhu i Bernata na bekovima umjesto Lahma i Alabe dan ga yebo onaj ciganaski u prevodu katalonski.
Rijec kriminalca je jacine zujanja muhe. Moze dat koji savjet i gledat neke pjetlice i to je to. On je obruko Bayern za sva vremena i nema sta da se pita; niko tako nije povrijedio Bayern. I nek mu Kale neda. Bayern nije utociste za kriminalce.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 maj 2015, 23:11

Da su svi veceras bili kao Basti i Muller,mozda bismo i prosli.
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2015, 23:12

Valencia je napisao/la: Bajern nije mogao bez Riberija i Robena. Da su oni bili tu, sve bi bilo sasvim drugacije. Ako nista, bilo bi napeto do kraja...
Istina, bolna samo sa jedne strane :mrgreen:
sekerbay je napisao/la: levatov gol je moro priznat, prosla lopta lniju
ma kaki :nene:
PEP je napisao/la: Koliko cujem na areni komntator spomenu da bi van gal
jbga, opet moraš mjenjati nickname :D
muamerc je napisao/la: Velika je greska bila prodaja Kroosa.
I to da čujem :think:
Saurman je napisao/la:Nema Ulija da im...
To je istina i za tim se žali.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2015, 23:15

muamerc je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nema Ulija da im yebe sve po spisku od stručnog štaba do igrača.Rummenige i ekipa nemaju damu da odbruse ublehi španskoj jer ga štite ko polarnog medvjeda.

Sad će mu na ljeto dati 100mil na pojačanja a on će dovesti opet neke lijeve igrače a ja ću gledati Rafinhu i Bernata na bekovima umjesto Lahma i Alabe dan ga yebo onaj ciganaski u prevodu katalonski.
Rijec kriminalca je jacine zujanja muhe. Moze dat koji savjet i gledat neke pjetlice i to je to. On je obruko Bayern za sva vremena i nema sta da se pita; niko tako nije povrijedio Bayern. I nek mu Kale neda. Bayern nije utociste za kriminalce.
Ono što je uradio nije imao nikakve veze sa Bayernom.

I kad se spomene ime Uli Honesea svaki navijač Bayerna treba da ustane i da se nakloni.Ono što je on uradio za klub je neprocjenjivo.

Kalle je obična ulizica koja nema svoje ja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 12 maj 2015, 23:15

normalaba je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Da su igrali Robben i RIbery ubili bi hljeb u njima,odbrana im je ku rčeva.Ali glavni krivac za debakl na Nou Campu je idiot Guardiola.Tu smo izgubili sve šanse yebo ga Bernat u onu ćelavu glavu.
Da su babi mu.da bila bi deda.....

De aj razguli ba odakle si dosao...
Jos jedno prozivam moderatore i administratore da rade svoj posao,nakon sto su napravili novu temu, a ova postala zabranjeno voce za navijace ostalih klubova...

CESTITKE momcima na pobjedi, na prikazanoj igri i borbenoscu...
Stern des Südens

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2015, 23:16

Saurman je napisao/la:Ako ovog hadalja ostave još jednu sezonu na klupi onda nisu normalni.Već dvije sezone se blamiramo u 1/2 CL a njemu uredno liježe na račun 17 mil.
Nažalost, sve ovo što si naveo je istina. Pep je odveo Bracu u finale. :x

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 12 maj 2015, 23:17

geronimo je napisao/la:
PEP je napisao/la: Koliko cujem na areni komntator spomenu da bi van gal
jbga, opet moraš mjenjati nickname :D
Nece moci.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2015, 23:18

Kad vidim ovdje neke se čestitke bacaju igračima,Pepu o sunce ti,. :twisted: Od Bayerna mi je napravio špansku sapunicu dabogda otkaz dobio do jutra.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2015, 23:25

Saurman je napisao/la:
muamerc je napisao/la:

Ono što je uradio nije imao nikakve veze sa Bayernom.

I kad se spomene ime Uli Honesea svaki navijač Bayerna treba da ustane i da se nakloni.Ono što je on uradio za klub je neprocjenjivo.

Kalle je obična ulizica koja nema svoje ja.
Ja se kriminalcima ne naklanjam. Svaka cast na tome sta je uradio za Bayern, to je to i za mene je to proslost.

Momci su iznijeli sezonu kako su znali i umjeli. Pep je iznio sezonu kako je znao i umio. Nista vise niti manje. Niko nije namjerno ostetio Bayern, niko nije htio da sroza klub. Ako ne znaju ne znaci da im ne treba cestati. Najlakse se busati i prognozirati nerealne rezultate i precjenjivati tim koji je u teskoj situaciji; a kad dodje prizemljenje onda daj osobu da ga razapnemo (kako je moguce sa sam omasio tako, nisam ja kriv, daj trenera da razapnemo). Ako se Uli moze velicati a napravio je to sto je napravio jos je na vecoj poziciji u klubu zasto se i Pepu nebi dala druga prilika. Najlakse je naci nekog, razapet ga, doce drugi, ko upravu pita za odgovornost koja se sve pita; sta ako ne bude do trenera?

Klare

Post Postao/la Klare » 12 maj 2015, 23:26

i ja bih bio zadovoljan da pep ode, ali oni tamo itekako imaju jaku podlogu da još godinu ostane.
Realno posmatrajući stanje i treba da ostane, iako imamo želje i valjane motive da već sada bude bivši.

Sve to razumijem, hajde kad smo bili ljuti nakon prve utakmice, imali smo puno pravo, ali ljutiti se nakon ovog večeras niko od nas nema pravo, jer znalo se da je zadatak bio nemoguć.

Ne shvatam zašto se ljutite poslije ovakve utakmice i naše pobjede, bez takvih igrača učiniti da u jednom trenutku, ili 2-3 Barca u punom sastavu strahuje za 3 gola prednosti.

Jesmo bolji, ali u punom sastavu, u ovom trenucima prolaz nije bio realan, to smo pisali i prije dvomeča.

Treba preispitati i otkriti problem povrede igrača, uzeti deBrujna i još jednog vrsnog ofanzivca, i sigurni budite sljedeća sezona je naša.

Ja sam brz u ljutnji, živac, ali nakon kratkog vremena ohladim glavu i racionalno razmišljam, stoga nemojte ljudi tolikog nezadovoljdstva, nema potrebe. :)

ps:Kako neki ne shvataju da je Bayern u ovakvom sastavu i bez takvih igrača izbacio Barcu da bi to bila prvorazredna senzacija.
Možemo tražiti mane Pepu, već sam ih nabrojao, ali sliniti nakon večerašnje utakmice i više nego častnog oproštaja, ljudi nema smisla. ;)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 12 maj 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 maj 2015, 23:28

Koja patetika na forumu ... Poluvrijeme : Pep go*no, otkaz itd. Kraj utakmice: Dobro je pobijedili smo, Pep je pokazao vještinu, zaslužuje novu šansu

:D

EDIT: Uoči razliku ...

slika
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 12 maj 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 maj 2015, 23:30

Bez obzira koje je takticke pogreske pravio PEP, ostaje jedna istina. Prosle godine je podbacio, prosla sezona ide 100% na njegov racun, MADA falio mu je njegov najbolji igrac Alcantara!!! Taj momak vrijedi zlata

Ove godine, pogrijesio jeste, ali pogrijesio je u prvoj utakmici jer nije bio dovoljno hrabar da se nadigrava sa Barcelonom. Bayernova odbrana je pukla tri puta u zadnjih 13-15 minuta i to nas je kostalo prolaza u finale.

A sad svi katalonci mogu srat i pjevat koliko hoce, PROSLI STE DALJE, ZASLUZENO, CESTITAMO VAM, ali zahvaljujte dragom Bogu i svim svetcima u koje vjerujete sto Bayern na raspolaganju nije imao Ribery-a, Robben-a i Alabu. Masakrirali bi vas opet!!!

Sad da se malo obratim nasim navijacima, i mene pojede sto Lahm igra u vezi, sto Alaba ne igra na svojoj poziciji i sto je Martinez ispao iz prvog plana, ali ljudi, Bayern i sa takvom postavkom igraca na terenu, ali sa najjacim sastavom je najjaci klub na svijetu.

Moraju se naci dosljedne zamjene za Ribery-a i Robben-a, a takvih je na trzistu malo, odnosno nimalo. Ne znam, nikad mi nece biti jasno zasto se Bayern nije ukljucio u igru za Depay-a, pa Depay je Robben i Ribery u jednom igracu!!!
Stern des Südens

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 maj 2015, 23:34

Koga umjesto katalonca?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2015, 23:38

muamerc je napisao/la:
Ja se kriminalcima ne naklanjam. Svaka cast na tome sta je uradio za Bayern, to je to i za mene je to proslost.

Momci su iznijeli sezonu kako su znali i umjeli. Pep je iznio sezonu kako je znao i umio. Nista vise niti manje. Niko nije namjerno ostetio Bayern, niko nije htio da sroza klub. Ako ne znaju ne znaci da im ne treba cestati. Najlakse se busati i prognozirati nerealne rezultate i precjenjivati tim koji je u teskoj situaciji; a kad dodje prizemljenje onda daj osobu da ga razapnemo (kako je moguce sa sam omasio tako, nisam ja kriv, daj trenera da razapnemo). Ako se Uli moze velicati a napravio je to sto je napravio jos je na vecoj poziciji u klubu zasto se i Pepu nebi dala druga prilika. Najlakse je naci nekog, razapet ga, doce drugi, ko upravu pita za odgovornost koja se sve pita; sta ako ne bude do trenera?

Ja poštujem čovjeka koji je sve dao za Bayern i bez koga Bayern ne bi bio to što jest.Nisam od onih koji će preko noći popišati nečiji rad.

Guardiola je iznio sezonu baš onako kao i prošle godine debaklom u 1/2 i ništa nije naučio.
Guardioli se dala druga šansa i on je opet uprskao.
Guardiola od najboljih bekova današnjice pravi prosječne vezne igrače a na njihova mjesta postavlja igrače koji su trebali grijati klupu.
Guardiola je kriv i za nenormalan broj povreda igrača, otjerao je medicinski tim jer je imao damu da ih optuži za poraz u Portu.
Guardiola nije plaćen 17 mil samo da bi osvajao Bundesligu koju bi sa ovim sastavom osvojio i Odović, nego da napravi iskorak u Evropi a njegov iskorak je takav da nas šamaraju već dvije godine.

I zato želim da španska ubleha napusti klub.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 maj 2015, 23:42

ma sv eje ovo postalo dosadno,pratiti Bayern ponovo pocinjem od augusta,ostalo me ne zanima,ko ce doci ko ce ostati,znam da ce pep ubleha jos jednu sezonu tu da bude.Sad ce kupiti igrace koji ce biti po njegovom izboru,odrijesiti ce mo kesu a nasladjivace se iluzionist Pep koji ce da dovede instant koji ce kad on ode iz kluba isto tako krenuti za njim.
VOLIM BAYERN

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2015, 23:42

Scholl je napisao/la:Koga umjesto katalonca?
Kloppa ili eventualno Anchelottija

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 maj 2015, 23:45

AlemC85 je napisao/la:Kloppa ili eventualno Anchelottija
A Ibrakovića umjesto Sammera.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.