Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- neko_iz_mase
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zato je udar'o krvnicki..Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
On ih fakticki i ne izvodi ne moze ga zapasti,koju si tekmu gledao.Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Necromacer
- Kontakt:
Mora Eduardo-Dudu da izvodiharishp je napisao/la:On ih fakticki i ne izvodi ne moze ga zapasti,koju si tekmu gledao.Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.
EDIT : KICKER kaze da je autogol...treba sacekati da vidimo hoce li bundesliga.de preimenovati odluku u autogol...morat ce pitati Ibija i Humelsa...mada ni oni ne znaju
To majstore!armin je napisao/la:Hajde Vedo uđi i zabij!
Baš mi je drago, zbog ***** trenera!
http://www.youtube.com/watch?v=W1Dd_3ibU04
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstore, samo nastavi. Nadam se da ces uhvatiti najbolju mogucu formu u ovih nekoliko zadnjih kola.
Pogledajte na 2:37
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
vedo & sejo
- Kontakt:
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
Necromacer
- Kontakt:
KICKER.DE PROMJENIO I STAVIO DA JE IBISEVIC DAO GOL..TAKO DA VISE DILEME NEMA...jedino da principatus (posto bas zna njemacki potvrdi ovo)T-MAC je napisao/la:ma ovo je ibijev gol,100%
Jeste, promijenili su!Necromacer je napisao/la:KICKER.DE PROMJENIO I STAVIO DA JE IBISEVIC DAO GOL..TAKO DA VISE DILEME NEMA...jedino da principatus (posto bas zna njemacki potvrdi ovo)T-MAC je napisao/la:ma ovo je ibijev gol,100%
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Na tabeli 10 golova: http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Kicker pise "Ibisevic sprijecava Dortumundov skok na 3. mjesto": http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -3209.html
Toliko mi je drago sto je zabio, posebno jos sa klupe. Cak Hoffenheimovi navijaci pisu da se od Prince i Obasija nije vidjelo nista za razliku od njega. Edina bila si upravu.
Sve u svemu steta zbog njegove povrede i Hoffenheimovog pada, inace bih se kladio da bi zabio oko 15 golova ove sezone ako ne i vise, sto bi po nekim bilo i dalje ipak "prosjek" ili "lose". Sve je uvjek tako relativno.
Kakav crni ofsajd, znas li pravila prijatelju?vOluMme je napisao/la:Ja mislim da je Hummelsu prepisan pogodak. Jer da je Ibišević dao gol bio bi offside.
Pogledajte na 2:37
Ma da je Hofenhaim na sredini tabele ili da se bori za evropu i ovih Vedinih deset golova nebi niko od njih omalovazio.Principatus je napisao/la:Da oficijelna stranica Bundeslige i Kicker kazu da je Ibisevic zabio gol.
Na tabeli 10 golova: http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Kicker pise "Ibisevic sprijecava Dortumundov skok na 3. mjesto": http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -3209.html
Toliko mi je drago sto je zabio, posebno jos sa klupe. Cak Hoffenheimovi navijaci pisu da se od Prince i Obasija nije vidjelo nista za razliku od njega. Edina bila si upravu.
Sve u svemu steta zbog njegove povrede i Hoffenheimovog pada, inace bih se kladio da bi zabio oko 15 golova ove sezone ako ne i vise, sto bi po nekim bilo i dalje ipak "prosjek" ili "lose". Sve je uvjek tako relativno.
Isto tako koji se klinac Eduardo i pogotovo Maikosel guraju za izvodjenje slobodnih.
Dok je Salihovic izvodio sve ili je golman bio rastresen ko' gnojivo po livadi ili je bio gol.
Ovako svaku desetu on puca.Normalno da ce biti i manje sanse za gol.
Iako su ih povrede ubile.bilo bi dobro R.R se rijesiti nije to vise to.
Par jos pojacanja dovesti,par ih sutnuti i jos sacekati ove sa lijecnickog.
Kriza se desava kod svakog kluba kao i kod ovoga.
Prve inekcije idu od trenera pa onda dalje.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavarian_bk, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, brig, Brokula, Cautinho, CHR, Cwirek, Daduli, darker10, delko, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Garfield, GrbavicaHrammm, Gunner4, hansbosna, harko35, Hrasno15, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, kakarut, karajlo, lakilone, Lavcina, Lekqqq1921, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, Muumii, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Poligon10, Proximic, rio_Ferdy88, rishovski, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, ultrazonfa, USB, UtdBiH21, Wagner96, zemuntrg, Zrinjaaaa i 530 gostiju.